2-3 gün önden gidiyor Salı 11+0 civarı olacak. Ama o doktora gitmicem başka doktor düşünüyorum. İnşAllah sen de güzel haberler ile gelirsin.Salı bana da erken gibi geldi 10+6 oluyorsun galiba.
Ama bana da 11+1 de gel bakalım ikili test için dedi.
Erken mi acaba dedim ama sonucunda çağırdığına göre oluyordur herhalde.
Bir de ultrasonda 2 veya 3 gün önden görünüyor bizimki.
Belki sizinki de öyle olabilir.
Doktorun seni bulabileceğini sanmıyorum ama ben :)))
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canm. Her gün iğne yapıyorum kendime.Niye 10 günde bir canım iğne mi yazdiriyon
Sağlık ocağı raporsuz yazmıyor diye biliyorum canm o yüzden gitmedim. Ama yazıyorsa benim için müthiş rahatlık olur. Senin raporun var mı? Ben daha önce başka bir ilaç için gitmiştim uzman doktor yazabiliyor ben yazamam demişti.Doktorun bir kere reçete yazdıysa bütün ilaçlarını gidip sağlık ocağında yazdırabilirsin canım.Her defasında hastaneye gitmene gerek yok.Ben bütün ialçlarımı iğnelerimi hep sağlık ocağına yazdırıyorum.Devletin karşıladığı bütün ilaçları yazabiliyor sağlık ocağı.
Evet haftaya 11+ larda olacağım başka doktora randevu ayarlamaya çalışacağım bakalım hayırlısı artık.11-14 arasi yapiliyor test . Sali gunu tam 11+0 oluyorsunuz yapilabilir 11-12 hafta daha ideal sonuc oluyor diyorlar
kan sulandırıcı canım. Daha önce 2 kez kalp atışı durduğu için kayıp yaşamıştım . Genetik test yaptırdım şimdi iğne yapıyorum göbekten.Cnm ne iğnesi yazdiriyon
Aynen bugün yapmadılar. Usg yi de Salı için dediler. Bakalım haftaya araştıracağım yine başka hastane için.Devlet hastaneleri hemen gün vermiyor o yüzden önceden randevu veriyorlar yani hemen yapmazlar
Bence alakasi yok benim kizimin kesesi soldaydi ilk ama kese icinde saga yapisikti sol tarafim batti ilk zamanlar ve kiz oldu simdi sag tarafimda kese ama kese icinde solda buda bakalm bu ne olcakahhh canim hic duymamistim bunu , benim bir oglum var ( aralari 2 yas olucak nasipse) onun sagda mi solda mi oldugunu hatirliyamiyorum ama bu bebek solda eger erkek olursa dogrudur demektirrr cinsiyeti belli olunca haber veririm bakalim seninki de tutucak mi
Bu belirtilerle benim kizim oldu sizin gonlunuzden gecen neHamisler birde benim belirtilerime yorum yapin 11 haftalik hamileyim mihde bullantim olmadi pek sadece sabahlari bozagim kurudugu icin su iciyordum onun sonrasinda hafif mihde bullantisi geliyordu ve hemen geciyordu simdi halla ara sira vvar hamileligim en basindan beri hic bisi asermedim ne ekşi nede tatli goguslerim buyudu ve aci olustu sag gogsum sol gogsumden birazcik daha buyudu esimde farketti ve cok sukur agrilarimda olmadi kasik karin agrisi yasamadim sizce nedir bebegim ☺
Benimde yarın kontrolüm var. 2 li test yapılacak. Alttan muayene yapabilirim demişti doktorum. Bu şekilde yaptıran oldu mu hiç? 10 cm kistte var bende iyi huyluymuş sıkıntı yok dedi ama umarım herşey yolunda gider
Benimde 2li tarama yapıldı canım ama alttan bakmadı doktor. Zaten burun çıkıntısına, ense kalınlığına bakılıyor ultrasonda götünüyor hepsi bir de kan değerlerine bakılıyor. Bende de kist var canım 5 cmdi en son doktor sıkıntılı değil dediyse hiç kafana takma. Pozitif düşün eminim her şey yolundadır
ben bic raporsuz yazdirmadigim bilemiyorum cnm. ugras cikar raporunu derim. hem.hic fark da odemezsin ilaca boylece. ayrica 1 gen 5 gen olmasi onemli degil, isteseler cikarirlar raporunu.Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.
2-3 gün önden gidiyor Salı 11+0 civarı olacak. Ama o doktora gitmicem başka doktor düşünüyorum. İnşAllah sen de güzel haberler ile gelirsin.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canm. Her gün iğne yapıyorum kendime.
Sağlık ocağı raporsuz yazmıyor diye biliyorum canm o yüzden gitmedim. Ama yazıyorsa benim için müthiş rahatlık olur. Senin raporun var mı? Ben daha önce başka bir ilaç için gitmiştim uzman doktor yazabiliyor ben yazamam demişti.
Evet haftaya 11+ larda olacağım başka doktora randevu ayarlamaya çalışacağım bakalım hayırlısı artık.
kan sulandırıcı canım. Daha önce 2 kez kalp atışı durduğu için kayıp yaşamıştım . Genetik test yaptırdım şimdi iğne yapıyorum göbekten.
Aynen bugün yapmadılar. Usg yi de Salı için dediler. Bakalım haftaya araştıracağım yine başka hastane için.
R Rzg14 canm doktorlar rapor çıkartmak istemiyor. Sanırım sadece 3. Gende heterozigot olduğu için. Kalp damar cerrahına git o çıkartsın dedi. Uğraşmadım ben de. Rapor olmadan sağlık ocağı yazıyor mu? 1 kutu dahi olsa. En azından 10 günde 1 sağlık ocağın da yazdırırım hemen. Hastenelerde uğraşmam hiç.
Evet seninde mi o canım. Ben yeni başladım dün ilk defa gittim ama beğendim. Sen ne zamandır gidiyorsun memnunum sunSizinle doktorumuz aynı sanırım egepol onur umut dimi sizinde.
Doktor banada bu haftalarda alttan üstten gaz sancısı yapar dedi canım normalmiş yani
Gaz sancısı ve mide yanması, bulantıdan çekmedim bu ikisinden çektiğim kadarDoktor banada bu haftalarda alttan üstten gaz sancısı yapar dedi canım normalmiş yani
Gaz sancısı ve mide yanması, bulantıdan çekmedim bu ikisinden çektiğim kadarAllahtan sakız çiğnemek mide yanmasına iyi geliyor. Doktorum da mide yanması hamileliğin sonuna kadar artarak devam edecek dedi
Canım bende iğne kullanıyorum da sağlık ocağı rapor yazmaz bildiğim kadarıyla ama iğnelerini orda yazdirabilirsin eğer kadindogumcun rapor çıkarırsa 9 kutuya kadar yazdırıp alıyorsun her 10 günde gitmek zorunda kalmazsın üstelik rapor çıkınca farkta ödemiyorsun hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben bursa medicabilde oktay beye gidiyorum adam iki dk da yazdı verdi raporu hiç zorluk çıkarmadıKızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.
2-3 gün önden gidiyor Salı 11+0 civarı olacak. Ama o doktora gitmicem başka doktor düşünüyorum. İnşAllah sen de güzel haberler ile gelirsin.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canm. Her gün iğne yapıyorum kendime.
Sağlık ocağı raporsuz yazmıyor diye biliyorum canm o yüzden gitmedim. Ama yazıyorsa benim için müthiş rahatlık olur. Senin raporun var mı? Ben daha önce başka bir ilaç için gitmiştim uzman doktor yazabiliyor ben yazamam demişti.
Evet haftaya 11+ larda olacağım başka doktora randevu ayarlamaya çalışacağım bakalım hayırlısı artık.
kan sulandırıcı canım. Daha önce 2 kez kalp atışı durduğu için kayıp yaşamıştım . Genetik test yaptırdım şimdi iğne yapıyorum göbekten.
Aynen bugün yapmadılar. Usg yi de Salı için dediler. Bakalım haftaya araştıracağım yine başka hastane için.
R Rzg14 canm doktorlar rapor çıkartmak istemiyor. Sanırım sadece 3. Gende heterozigot olduğu için. Kalp damar cerrahına git o çıkartsın dedi. Uğraşmadım ben de. Rapor olmadan sağlık ocağı yazıyor mu? 1 kutu dahi olsa. En azından 10 günde 1 sağlık ocağın da yazdırırım hemen. Hastenelerde uğraşmam hiç.
canım benim annemle babamda var. doğumdan sonra hem bana hem anneme vurmuşlar iğneyi. sizin sağlığınız içindir. şimdi tıp değişmiştir belki hamilelikte vuruyorlardır. endişelenme iyi olur inşallah.Çok güzel anlatmssn çok sagol. Evhamlı bir anne adyym sanırım. Ilaç bile bir yere yarari varsa bir yere zararı var diye icmeyn biriyim. Inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirler
Aynen azaltmak lazım ve bugünden itibaren karar aldım azaltacagim sabah twrtiya çıktım 79 olmuş.kilom doktoruma soracağım olmazsa ilaçlarımı değiştirsin eminim bu ilaçlar yapıyor bu kg yu hızla yükseliyor çünkü yemek yemiyorum nasıl kg yükselebilir demiBende oyleyim. Ama suan azaltmazsaniz gebeliğin ilerisinde asiri odem ve tansiyon sizi cok zora sokar
Benim var canim evet 24. Veya 28 tam emin degilim Haftada igne yapiliyor sonra bebek dogunca kan grubuna bakiliyor ve tekrar yapiliyor. Hatta o igne her eczanede olmuyor kirmizi receteli ve sadece eczacilar odasindan alinabiliyor oglumda iki kere oldum bebege igne yapmiyorlar sadece anneye o da diger gebeliklerde sorun olmasin diyeSevgili anneler eşinizle kan uyuşmazlığı olan var mi? Benim bldgm doğumdan sonra iğne yapılıyor ama doktor 24 hafta da iğne olacaksn dedi doktorma guvenyrm ama şaşırdım
Teşekkür ederim cnm ins bnmde oyledirGaz sancısı olabilir mi benimde her gece ağrıyor ve doktora sordum gazdan oluyor normal dedi bende çok endişe ediyordum
Benimde agiriyor karnim cok siddetli degil ama surekli hafif hafif agrim var ayakta kalirsam daha da agiriyor oglumda boyle oluyor muydu hatirlamiyorum ama annem rahim genisliyor ondan agiriyor diyor
Kesin deglms canım 12 haftada gostermeyblyrmsSabah akşam kusma başladı 1 haftadır bişey yiyemiyorum. Haftaya ikili testim var. İkili testte cinsiyet kesin belli oluyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?