2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler. 2-3 gün önden gidiyor Salı 11+0 civarı olacak. Ama o doktora gitmicem başka doktor düşünüyorum. İnşAllah sen de güzel haberler ile gelirsin.

Niye 10 günde bir canım iğne mi yazdiriyon
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canm. Her gün iğne yapıyorum kendime.

Sağlık ocağı raporsuz yazmıyor diye biliyorum canm o yüzden gitmedim. Ama yazıyorsa benim için müthiş rahatlık olur. Senin raporun var mı? Ben daha önce başka bir ilaç için gitmiştim uzman doktor yazabiliyor ben yazamam demişti.

11-14 arasi yapiliyor test . Sali gunu tam 11+0 oluyorsunuz yapilabilir 11-12 hafta daha ideal sonuc oluyor diyorlar
Evet haftaya 11+ larda olacağım başka doktora randevu ayarlamaya çalışacağım bakalım hayırlısı artık.

Cnm ne iğnesi yazdiriyon
kan sulandırıcı canım. Daha önce 2 kez kalp atışı durduğu için kayıp yaşamıştım . Genetik test yaptırdım şimdi iğne yapıyorum göbekten.

Devlet hastaneleri hemen gün vermiyor o yüzden önceden randevu veriyorlar yani hemen yapmazlar
Aynen bugün yapmadılar. Usg yi de Salı için dediler. Bakalım haftaya araştıracağım yine başka hastane için.
R Rzg14 canm doktorlar rapor çıkartmak istemiyor. Sanırım sadece 3. Gende heterozigot olduğu için. Kalp damar cerrahına git o çıkartsın dedi. Uğraşmadım ben de. Rapor olmadan sağlık ocağı yazıyor mu? 1 kutu dahi olsa. En azından 10 günde 1 sağlık ocağın da yazdırırım hemen. Hastenelerde uğraşmam hiç.

Bence alakasi yok benim kizimin kesesi soldaydi ilk ama kese icinde saga yapisikti sol tarafim batti ilk zamanlar ve kiz oldu simdi sag tarafimda kese ama kese icinde solda buda bakalm bu ne olcak

Bu belirtilerle benim kizim oldu sizin gonlunuzden gecen ne

Benimde 2li tarama yapıldı canım ama alttan bakmadı doktor. Zaten burun çıkıntısına, ense kalınlığına bakılıyor ultrasonda götünüyor hepsi bir de kan değerlerine bakılıyor. Bende de kist var canım 5 cmdi en son doktor sıkıntılı değil dediyse hiç kafana takma. Pozitif düşün eminim her şey yolundadır

Yok canım öyle çok takılmıyorumda benimki 8 cm den 10 cm çıktı işte bakalım sabah gidicez. Eğer büyümeye devam ederse 20. Haftadan sonra ameliyat olursun dedi doktor. E doğumda mecburen sezeryan olcakmış kistten ötürü. O geriyor beni biraz az zaman içinde 2 kere ameliyat inşallah gerek kalmaz

ben bic raporsuz yazdirmadigim bilemiyorum cnm. ugras cikar raporunu derim. hem.hic fark da odemezsin ilaca boylece. ayrica 1 gen 5 gen olmasi onemli degil, isteseler cikarirlar raporunu.

Doktor banada bu haftalarda alttan üstten gaz sancısı yapar dedi canım normalmiş yani

Doktor banada bu haftalarda alttan üstten gaz sancısı yapar dedi canım normalmiş yani
Gaz sancısı ve mide yanması, bulantıdan çekmedim bu ikisinden çektiğim kadar Allahtan sakız çiğnemek mide yanmasına iyi geliyor. Doktorum da mide yanması hamileliğin sonuna kadar artarak devam edecek dedi

Gaz sancısı ve mide yanması, bulantıdan çekmedim bu ikisinden çektiğim kadar Allahtan sakız çiğnemek mide yanmasına iyi geliyor. Doktorum da mide yanması hamileliğin sonuna kadar artarak devam edecek dedi

Napçan canım bebeişlerimiz için katlancaz anne olmak kolay değil rahme düştüğünden beri başlıyor iyi olsunlarda . bende çok bulantı ve kusma yaşadım baş dönmesi biraz daha iyi gibiyim şükür . kucağımıza aldığımızda unutturacak her şeyi öyle diyorlar :)

Canım bende iğne kullanıyorum da sağlık ocağı rapor yazmaz bildiğim kadarıyla ama iğnelerini orda yazdirabilirsin eğer kadindogumcun rapor çıkarırsa 9 kutuya kadar yazdırıp alıyorsun her 10 günde gitmek zorunda kalmazsın üstelik rapor çıkınca farkta ödemiyorsun hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben bursa medicabilde oktay beye gidiyorum adam iki dk da yazdı verdi raporu hiç zorluk çıkarmadı

Çok güzel anlatmssn çok sagol. Evhamlı bir anne adyym sanırım. Ilaç bile bir yere yarari varsa bir yere zararı var diye icmeyn biriyim. Inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirler
canım benim annemle babamda var. doğumdan sonra hem bana hem anneme vurmuşlar iğneyi. sizin sağlığınız içindir. şimdi tıp değişmiştir belki hamilelikte vuruyorlardır. endişelenme iyi olur inşallah.

Bende oyleyim. Ama suan azaltmazsaniz gebeliğin ilerisinde asiri odem ve tansiyon sizi cok zora sokar
Aynen azaltmak lazım ve bugünden itibaren karar aldım azaltacagim sabah twrtiya çıktım 79 olmuş.kilom doktoruma soracağım olmazsa ilaçlarımı değiştirsin eminim bu ilaçlar yapıyor bu kg yu hızla yükseliyor çünkü yemek yemiyorum nasıl kg yükselebilir demi

Sevgili anneler eşinizle kan uyuşmazlığı olan var mi? Benim bldgm doğumdan sonra iğne yapılıyor ama doktor 24 hafta da iğne olacaksn dedi doktorma guvenyrm ama şaşırdım
Benim var canim evet 24. Veya 28 tam emin degilim Haftada igne yapiliyor sonra bebek dogunca kan grubuna bakiliyor ve tekrar yapiliyor. Hatta o igne her eczanede olmuyor kirmizi receteli ve sadece eczacilar odasindan alinabiliyor oglumda iki kere oldum bebege igne yapmiyorlar sadece anneye o da diger gebeliklerde sorun olmasin diye

Benimde agiriyor karnim cok siddetli degil ama surekli hafif hafif agrim var ayakta kalirsam daha da agiriyor oglumda boyle oluyor muydu hatirlamiyorum ama annem rahim genisliyor ondan agiriyor diyor

Sabah akşam kusma başladı 1 haftadır bişey yiyemiyorum. Haftaya ikili testim var. İkili testte cinsiyet kesin belli oluyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…