2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım hemen üzülme bir ilaçın etki edebilmesi için 24 saat in geçmesi lazım.. heriey yoluna girecekdir allahın izni ile.

Peki ilk gittiğinde madem neden kana bakmamıs
Drnda iyiisine denk gelmeek sans iste
Özel hastanedir bide.
Kardesimin kızı her hastalandıgında dru kan alıyo influzanca mı diye gecen seneden beri.
Adama söyleniyoruz her seferinde bakıyo,temiz cıkıyo , niye cocugun canını yakıyo diye.
Demek bakmak lazımmıs.
İns iyi olacak cnm.
Hem anne sütü korur onları,cabuk toparlanırlar merak etme

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşir sen güçlü ol bebeğin sana ihtiyacı var

Allahim acil sifalar versin inşallah canım

Nezle gibiydi, doktorumuz hiç kana bakmıyor çok gerekli olmadıkça. Keşke ilk gün baksaydı da böyle olmasaydı.
şimdi kustu hava verirken. Üzerini değiştirirken damar yolunun iğnesi oynadı yavrum nasıl ağladı. Bir de onu düzeltmek için uğraştılar içim yandı ya. Bir an önce iyileşip evimize gitmek istiyorum

Çok gecmis olsun canım Allah şifa versin ogluşuna
sonmelodi00 Asiltutku ne oldu Allah şifa versin kuzucuklara tez Zamanda toparlarlar insallah
Sizde de mi rsv var? Çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah hemen toparlar
Asiltutku size de geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşir bir an önce Çocuklar hiç hasta olmasın
Allah acil şifalar versin inşallah canım
Sağolun kızlar inşallah atlatırız hemen kanında idrarında bişey çıkmadı ama ateş düşmüyor diye yinede enfeksiyon dedi doktor serum takılı sürekli antibiyotikler veriliyo bian oncesifa buluruz inşallah tüm hastalarla beraber

Ahhh kuzummm
Benim yiğen 11 günlüktü,hastanede yattı bronsitten.
1 hafta dönüsümlü kaldık.Biliyorm nasıl bi his
Nabız icin bi alete baglamıslardı bi gece,o da bozukmus ikide bir kırmızı alarm bagırıyo nabız düsüyo diye
Ömrümden ömür gitmisti
Ama masallah suan 2 yasında.
Gececek canım

Benim okurken içim sızladı allah yarcımdınız olsun kuzum

Çok geçmiş olsun canım

Valla bnm süte güvenim yok her ay stres yapiyorum ins hamile olmam diye adam ilaç kullanmamı istemiyor ben koruncam diyor ama bn ona guvenmiyorum hic 4 yıl serbest yasamdan sonra zor geliyor bu işler
Emzirmedoneminde ilaç kullaniliyormu ki cnm

Ayyy yavrum yaaa kiyamam çok çok geçmiş olsun biran önce evinize gidin ins kuzunla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…