2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arwien
sekersizfistikezmesi
Efelihayat
Biz hala hastanedeyiz. Gece uyumadı yavrum 5 gibiydi uyuduğu. Ağlamaktan bir hal oldu. 24 saat süren bir serum takmışlardı gece 4te bitti. Bir tane daha taktılar aynısından. Arada gelip burnunu açıyorlar. Öksürme sıklığı azaldı ama hala öksürüyor. Doktor geç iyileşir dedi bilmiyorum daha buradayız galiba. Birazdan tekrar gelip bakacak doktor

Aman iyileşsin de kuzum bi daha hayırlı haberler dışında hastaneye gitmezsiniz inşallah

Günaydın kızlar
Mama verenler özellikle aksam mamasını kac yapıosınız?
Anne sütü de verdiğim icin gün icinde ben 120 cc yi gecmedim simdiye kadar.
Aksam 120 mama verdim yetmedi agladı 60 cc süt verdim yine yetmedi en son 90 cc mama tekrar verdim uyudu
Siz nasıl yapıosunuz

Ben günde 3 kez 150 cc veriyorum.15 gun oncesinde 120 veriyordum bitince agliyordu doktor 150cc vermemizi söyledi

ben dogumdan sonra kanal tedavisine bile giitim

Aynen ben de dayanamadım gittim, kanal yaptılar ve yeniden doğdum.

Kızlar bu arada mochi ile maceralarımız devam ediyor. Normal pompadan çok daha mutluyum. Şu an mesela bebeği uyuturken o ordan sağıyor. Azar azar sağıp bi pakete koyup yallah buzluğa.

Bu arada gönlüm hep seni arıyor sevgili R Rzg14

Canım ben mamayı günde 1 kere veriyorum akşamları yatmadan önce 90 cc yapıyorum onu bile bazen bitirmiyo

Bebek bezi arayıslarım devam ediyor
Molfix de pahalandı ya primayla yarısıyor
Unibaby cıkarmıs primadan pahalı
Canbebe aldım migrosta indirimden 45lisi 34.90 dı.Yanında minik sampıan hediyeli
İgda mühendisinoğlu temiz icerik demis canbebeye.
Ortada cizgi yok amaCis yaptıgını anlıyordm o cizgi iyidi.

Yaa ne güzell emiyor demek
Ay 2.yapcam bu cocuk yüzünden emmedi gitti ya
Yokk.emmedi 3.5 aydır sagiyorum kalsın ikinci bırak
Bu arada.kaç kilo ufaklik cc konusunda sok oldum da
O Oha diyorum ohadiyoruz 9 kg abi 1 kilo nasıl aldi yahu biz 400 500 600 bandında herkes masallah ne yiyor bu cocuk sirri ne.sütun

Rabbim sifa versin tez zamanda toplasinlar ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…