Kızlar bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyo? Ben artık gecelerden korkar oldum ya iki saatte bir uyanan çocuk saatte bir uyanmaya başladı onada tamam dedik şimdi 30 dakika 15 dakika aralıklarla uyanıyo, gücüm kalmadı artık
Kızlar bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyo? Ben artık gecelerden korkar oldum ya iki saatte bir uyanan çocuk saatte bir uyanmaya başladı onada tamam dedik şimdi 30 dakika 15 dakika aralıklarla uyanıyo, gücüm kalmadı artık
Allah yardımcın olsun canm çok zor ben 3gun 3gece omzumda gezdirdim gezdirmek değilde çaresizlik zor oldu sürekli ağlayıp gözümün içine baktı.en başta sağlıklı olsunlar ama işin zor gerçekten doğduğundan beri durmuyo seninki
Yokk.emmedi 3.5 aydır sagiyorum kalsın ikinci bırak
Bu arada.kaç kilo ufaklik cc konusunda sok oldum da @Oha diyorum ohadiyoruz 9 kg abi 1 kilo nasıl aldi yahu biz 400 500 600 bandında herkes masallah ne yiyor bu cocuk sirri ne.sütun
MasAllah iyi kararinda o toplam cc baya olunca.dedim 8 var sanırım.cok.yukleme.yazik cocuga fazlasi onlar uyurken.uyku sersemi.ne.versen yiyorlarmis idealini ayarlarsin zaten
Bizimkine artik mamada etki etmiyor eskiden mamayı ictigi an uyur kalırdı şimdi hiçbirsey etki etmiyo 4. Ay uyku düzeni bozuluyor diye biliyordum bizimki erken başladı sanırım 4 aylık olmasına 1 hafta var daha
MasAllah iyi kararinda o toplam cc baya olunca.dedim 8 var sanırım.cok.yukleme.yazik cocuga fazlasi onlar uyurken.uyku sersemi.ne.versen yiyorlarmis idealini ayarlarsin zaten
Bizimkine artik mamada etki etmiyor eskiden mamayı ictigi an uyur kalırdı şimdi hiçbirsey etki etmiyo 4. Ay uyku düzeni bozuluyor diye biliyordum bizimki erken başladı sanırım 4 aylık olmasına 1 hafta var daha
cis cizgiki isters3n canim a101 inki var guzel mali da hic pisik yasamadim uygun fiyatli bim bezi de guzel ilk kizima bi yil kullandim bim bezi hic sikinti yasamdim