2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben minies kullanıyorum malum bnm iki tane bebiş 50 lik paket gidiyor 3 gün ztn fena dgl memnunum bnn

İnanmıyorlar eminim ama çocuk 24 saatte toplasan gözünü kapatıp miz miz sizma hali 2 saati geçmez oda kucakta yatağa koymazsin
Allah yardımcın olsun canm çok zor ben 3gun 3gece omzumda gezdirdim gezdirmek değilde çaresizlik zor oldu sürekli ağlayıp gözümün içine baktı.en başta sağlıklı olsunlar ama işin zor gerçekten doğduğundan beri durmuyo seninki

Randevumuz 2snde gecen ay 6200dü 3 aylık kontrolde.Cok asırı kilolu değil bizim bebis.Orta karar

Gece uykusuna zor dalıyor 21-22.00 yi buluyor o yüzden uyanmıyor 3e kadr 3te mamaya kalkıyor,6da zaten komple kalkıyor

Randevumuz 2snde gecen ay 6200dü 3 aylık kontrolde.Cok asırı kilolu değil bizim bebis.Orta karar
MasAllah iyi kararinda o toplam cc baya olunca.dedim 8 var sanırım.cok.yukleme.yazik cocuga fazlasi onlar uyurken.uyku sersemi.ne.versen yiyorlarmis idealini ayarlarsin zaten

Gece uykusuna zor dalıyor 21-22.00 yi buluyor o yüzden uyanmıyor 3e kadr 3te mamaya kalkıyor,6da zaten komple kalkıyor
Bizimkine artik mamada etki etmiyor eskiden mamayı ictigi an uyur kalırdı şimdi hiçbirsey etki etmiyo 4. Ay uyku düzeni bozuluyor diye biliyordum bizimki erken başladı sanırım 4 aylık olmasına 1 hafta var daha

Bizimkine artik mamada etki etmiyor eskiden mamayı ictigi an uyur kalırdı şimdi hiçbirsey etki etmiyo 4. Ay uyku düzeni bozuluyor diye biliyordum bizimki erken başladı sanırım 4 aylık olmasına 1 hafta var daha

Gündüz uykusu zaten hic yok gibi bizimde bu ay

cis cizgiki isters3n canim a101 inki var guzel mali da hic pisik yasamadim uygun fiyatli bim bezi de guzel ilk kizima bi yil kullandim bim bezi hic sikinti yasamdim

dun gece benim kizda aynen boykedydi 15 skya uyandi ayy cok zorzaten bir den 2 dwn once uyumiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…