2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki saat başı uyanıyo bende o kadar çok zorlanıyorum ki anlatamam ya hiç uyumasam daha iyi tam dalıyorum uyanıyo zombi gibi oluyorum

Gecede gündüzde 3 saatte bir 120 cc içiyor canım, en son saat 11 de içtikten sonra 4 saat uyuyor, sonra yine 3 saatte bir 120 cc devam ediyoruz.
Doktor çok uzun uyursa 150 verebilirsin bu ay dedi, bir kere verdim gündüz onuda kustu
Kaç saat açlıktan sonra o kadar yedi.

Aman iyileşsin de kuzum bi daha hayırlı haberler dışında hastaneye gitmezsiniz inşallah
Artık takatim kalmadı valla. 7/24 ağlıyor. 4.5 ayın ağlamasını 3 gecede çıkarıyor. Artık çok yoruldum hastane odasında susturmaya çalışmaktan

Sleepy hem uygun fiyatlı hem doğal içeriğe sahip tavsiye ederim.

Maşallah cnm ya benimki emiyor ama gece hiç uyumuyoruz 3.5 'dan beri salliyorm bende mamamı versem diye düşünüyorm bazen

Her saaat uyanıyoruz 1 de başlıyor sabaha kadar her saat. Ağzımın içi yara dolud. Var mı ağız yarasına tavsiyesi olan?

Deneyeyim canım evde vardı.
Sulandırıp mı yoksa şurubu direk mi ağzıma atayım?

Çok yoğunsa biraz sulandırabilirsin canım, gargara yapacaksın. Bana çok iyi geliyordu inşallah işine yarar.

Kızlar bu arada gripken ve emzirirken kullanılan bi ilaç var mı? Gerçekten artık bunaldım, bi türlü tam iyileşemiyorum sürekli nüksediyor.

Hala ayni devam ediyorum; sürekli meme 2-3-4 kere 60cc mama. Biberonlari kaldirdim eds ile memede veriyorum mamayi da. 4.ay kontrolünde anlariz arttiracak miyiz kilosu nasıl vs.
Minies kullaniyorum.
Bir doktora git istersen, ben parol arti majezik gargara kullandim. İlaclarin etken maddesini burdan kontrol edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…