Kızlar bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyo? Ben artık gecelerden korkar oldum ya iki saatte bir uyanan çocuk saatte bir uyanmaya başladı onada tamam dedik şimdi 30 dakika 15 dakika aralıklarla uyanıyo, gücüm kalmadı artık
Günaydın kızlar
Mama verenler özellikle aksam mamasını kac yapıosınız?
Anne sütü de verdiğim icin gün icinde ben 120 cc yi gecmedim simdiye kadar.
Aksam 120 mama verdim yetmedi agladı 60 cc süt verdim yine yetmedi en son 90 cc mama tekrar verdim uyudu
Siz nasıl yapıosunuz
Gecede gündüzde 3 saatte bir 120 cc içiyor canım, en son saat 11 de içtikten sonra 4 saat uyuyor, sonra yine 3 saatte bir 120 cc devam ediyoruz.
Doktor çok uzun uyursa 150 verebilirsin bu ay dedi, bir kere verdim gündüz onuda kustu
Kaç saat açlıktan sonra o kadar yedi.
Gecede gündüzde 3 saatte bir 120 cc içiyor canım, en son saat 11 de içtikten sonra 4 saat uyuyor, sonra yine 3 saatte bir 120 cc devam ediyoruz.
Doktor çok uzun uyursa 150 verebilirsin bu ay dedi, bir kere verdim gündüz onuda kustu
Kaç saat açlıktan sonra o kadar yedi.
Kızlar bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyo? Ben artık gecelerden korkar oldum ya iki saatte bir uyanan çocuk saatte bir uyanmaya başladı onada tamam dedik şimdi 30 dakika 15 dakika aralıklarla uyanıyo, gücüm kalmadı artık
Doktorunla uyumuyor diye göreşebilirsin, kilo alımı iyise vermeyebilir ama yine 1 gece deneyebilirsin.
Bir arkadaşım sadece gece yatmadan önce mama veriyordu.
Günaydın kızlar
Mama verenler özellikle aksam mamasını kac yapıosınız?
Anne sütü de verdiğim icin gün icinde ben 120 cc yi gecmedim simdiye kadar.
Aksam 120 mama verdim yetmedi agladı 60 cc süt verdim yine yetmedi en son 90 cc mama tekrar verdim uyudu
Siz nasıl yapıosunuz
Hala ayni devam ediyorum; sürekli meme 2-3-4 kere 60cc mama. Biberonlari kaldirdim eds ile memede veriyorum mamayi da. 4.ay kontrolünde anlariz arttiracak miyiz kilosu nasıl vs.