2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben cok memnunum oktay beyden güler yüzlü her sorumu yanıtlıyor istediğim birşey olunca yardımcı oluyor hatta geçenlerde ateşledim akşamın 9 unda aradım açtı ilaç fln önerdi anlattım durumu iki gün öncesinde randevu almak gerekiyor ama simdiye dek sıkıntı yaşamadım randevu almakta medicabil in uygulaması var indir teline ordan al daha rahat oluyor randevu almak hem tetkitlerde görünüyor orda iyi oluyor ücret tam bilmiyorum ama 160 yada 170 müydü ne yanlış görmediysem o civarda birsey olmasi lazim bizim anlaşmamış var hastaneyle ücret ödemiyorum o yüzden tam bilmiyorum canım

Çok teşekkürler bu detaylı bilgilendirme için Bende de kan uyuşmazlığı sorunu var ve süreci çok merak ediyordum çok iyi oldu :)

Kızlar bu arada karbonatla yapılan cinsiyet testini hiç duydunuz mu

Bu testte bir miktar idrara yine bir miktar karbonat ekleniyor, eğer karışım köpük köpük olursa erkek, hiç bir hareketlenme olmazsa kız bebek anlamına geliyormuş :)

Denemek isterseniz sonuçları da yazın sonra karşılaştırmasını yaparız
Ben yaptım, sonuç erkek çıktı

Merhaba hanımlar ,
Bende aranıza yeni katıldım daha doğrusu takipteydim uzun zamandır bugün kaydoldum. Yazmak istedim 12+2 günlük gebeyim son adet tarihim 8 kasım bir düşüğüm bir oğlum var. Bu 3.gebeligim yani benide listeye eklerseniz sevinirim. Bu arada sormak istediğim birşey var benden krem gibi koyu kıvamlı beyaz akinti geliyor surekli idrarda yanma vs.yok idrar tahlilimde temiz çıkmıştı sizde de oluyor mu böyle akıntı

Canım karbonatı hamilelik testi olarak yaptım hiç köpürmedi dedim değilim heral test aldım yaptım çift çizgiyi gördüm ama önceki gebeligimde yaptigimda acayip kopuruyordu 8. Haftasında düşük yaptım onu ama ilk günden beri hep erkek bu öyle hissediyorum der dururdum Allah bilir neydi cinsiyeti ama bu gebeligimde ise notrum resmen hiçbişi hissetmiyorum kız yada erkek diye ama ins biri kız biri erkek olsun çok isterim

Evet haklısın hastane olmayınca çok zor oluyor. Ve görsen Emre bey o kadar kalabalık ki yine de gidiyor insanlar. Bakalım aklımda Medikabil var Doğum ücreti ne kadar Bilgi verdiler mi? Eşime söyledim doktor değişelim diye o da korkuyor daha önce 2 kayıp olmuştu şimdi iyi ilerliyor doktor çok iyi diyor. Bakalım hayırlısı artık.

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins bnmde sat 8 kasım aynıyiz seninle :) akıntı bnmde oluyor canım özellikle yoruldugumda çoğalıyor yapışkan şeffaf oluyor genelde

Çok Saol canm öyle yapıcam en kısa zamanda rapor işini halledicem inşAllah.

Bu kez de denedin mi?
Üç dört tane youtube videosu izledim bu testi yapan, sonra çocukların cinsiyetleri de testi doğrulayınca acaba mi dedim :) bilimsel bi açıklaması da vardır belki ama bilmiyorum, heyecan oluyor işte

Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins bnmde sat 8 kasım aynıyiz seninle :) akıntı bnmde oluyor canım özellikle yoruldugumda çoğalıyor yapışkan şeffaf oluyor genelde
Saol canım inş hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimiza yavrularımızı aynen bende ev isi yaptığım zamanlarda felan iç çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor tuvalette de koyu kıvamlı beyaz akintim oluyor korkuyorum daha once bi düşüğüm olduğu için baya pimpirikliyim bu konuda

Kizlar sadece yüzüstü uyuyabiliyorum ben az oncede uyumuşum kalkarken sol kasığıma sanci girdi doktor doğuma kadar nasil rahat uyuyorsan oyle yat dedi sizde boyle bıçak saplanmasi gibi sancı oluyor mu birsey olacak diye korkuyorum gece sola donup yatıyorum sabah yine yüzüstü uyaniyorum

Canım ani hareketlerde kramp tarzi agrilar bende de oluyor doktorum normal demisti ama bana genelde sol tarafıma yatmami böylece kan akışının daha hızlı olacağını plasentaya en uygun şekilde beslenme imkanı sağlanacağını ve böbreğin rahat çalışmasını ve vücutta özellikle eller ve dizlerde oluşabilecek ödemi azaltacağını söylemişti karnın çıktığında istesemde yatamiycaksin zaten yüz üstü

Sadece ilk öğrenmeden yani test yaptığım gün yapmıştım hiç köpürmemişti sonra yapmadım ama bnm ikiz o yuzden ne kadar tutar bilmiyorum ama bi deniyim genede yazarım sana sonucu

Sadece ilk öğrenmeden yani test yaptığım gün yapmıştım hiç köpürmemişti sonra yapmadım ama bnm ikiz o yuzden ne kadar tutar bilmiyorum ama bi deniyim genede yazarım sana sonucu
Oyyy maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Evet sonuç ilginç olacak gerçekten

Teşekkür ederim cevabın için iste sancı girince korkuyorum artik zorlayacağım kendimi sola yatmak için

Seni çok iyi anlıyorum bnm de bi kaybim var ve gebelikle ilgili pek bilgim de yok nasipse ilk bebislerim olucak o yüzden sürekli kendimi dinliyorum herşeye endişeleniyorum bundada birşey olcak diye aklım çıkıyor tabiri caizse kontrolleri zor bekliyorum

Bende de oluyor beyaz akıntı canım bir sıkıntı olduğu için değil rahim bebeği enfeksiyonlardan korumak için sürekli beyaz akıntılar olurmuş.Benim de önceden iki kaybım olduğum çok evhamlıyım doktorum kızıyor artk bana herşey yolunda, bu kadr dinleme kendini,rahat ol arada çık yürüyüşler yap diyor ama elimizde değil malesef.

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins ikizlerini Kimseyi korktuğuna uğratmasın zor bir durum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…