2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canım elimizde olsa keşke Rabbim korusun bebislerimizi sağlıkla gelsinler ins

Benim oluyordu progestan ilacını kullanırken şimdi baya azaldı ama var gene de hamilelikte bu tarz kokusuz ve renksiz akıntılar normalmiş

arkadaşlar doktor bana multivitamin D vitamini ve ocean diye bi balık yağı önerdi folik asidi bıraktırdı size neler önerdi doktorunuz

Ben gebelik belirleme testi yaptım internettekilerden %75 kız demişti kız dedi doktorum da. Tabi nasip denk gelmiş de olabilir

arkadaşlar doktor bana multivitamin D vitamini ve ocean diye bi balık yağı önerdi folik asidi bıraktırdı size neler önerdi doktorunuz
Bana da multivitamin verdi bugünde omega ekledi. Multivitaminin içeriğine bak vardır folikasit

Ben gebelik belirleme testi yaptım internettekilerden %75 kız demişti kız dedi doktorum da. Tabi nasip denk gelmiş de olabilir
Herkes sırayla öğreniyor bakalım sağlıkla gelsin

Medicabil erdoğan aslana gidiyorum muayene ücreti 137tl doğum 3.200

Bana da multivitamin verdi bugünde omega ekledi. Multivitaminin içeriğine bak vardır folikasit

Herkes sırayla öğreniyor bakalım sağlıkla gelsin
Evet 0.8 mg folik asit varmış. Sana hangi markayı verdi. gerçi burada reklam yasağı oluyor mu bilemedim . Oluyorsa biri beni uyarsın . Bana decavit diye bir şey verdi

ikili teste cinsiyet belli olmaz bende testi yaptirdim şu an 14 haftalik ama cinsiyetini bilmiyorum ikili test yapilirken sordum belli degil dediler
Benim bir arkdaş kan tahlili den bilfçdiğini söylüyor ama bakalım. Doktor bir tahminde bulundu haftaya cıkıcak arkadaş ne dicek merak ediyorum :)

Ya kızlar bu hipertroid hapı ne zaman alınır ac mı tok mu sizce kullanan var mı propycil adı

Ya kızlar bu hipertroid hapı ne zaman alınır ac mı tok mu sizce kullanan var mı propycil adı
Bende hasimato var euthyrox kullanıyorum sabahları ac karnına sonrasinda 1 saat yemek yasak 1 saat sonra kahvalti yapıyorum aynı mıdır kullanımı bilmiyorum genelde tiroid ilaclari ac karnina oluyor

benim dr.da ozel muayenedeydi. baska ozel hastaneye yolladi. 150tl de ona verdim. aninda cikardi raporu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…