2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende 12 haftaligim benimde bir kizim bir dusugum var o akinti bendede var

Kızlar merhaba bu hafta hiç giremedim sayfaya en berbat haftamdı sanırım. Psikolojik olarak rezil durumdaydım. Hala tam olarak çok iyi olduğum söylenemez ama idare eder diyelim :) kusmalarım şiddetlendi ne yesem çıkarır oldum buda beni baya mahvetti. Dünden beri biraz daha iyiyim şükür ki. Duygu değişimleriniz sıklaştı mı sizinde?

Merhaba bende egepol e başladım daha yen gebelik Onur Umut yücel beyi çok araştırdım normal doğum yanlısıymış ve herkes çok olumlu konuştu sen tavsiye ediyormusun
Evet ben memnunum canım öyle geçiştirip göndermiyor. Telefon numarasını falan veriyor. Whatsapptan aklına bişey takılırsa sorabiliyorsun.ilgili bi doktor benim kistim olduğu için normal doğumu tavsiye etmiyorum dedi. Sende memnun kalırsın inşallah

Biz ilk kez gittik ama memnun kaldık ilgi ve alakasından Herşeyi anlattı biz sormadan. Siz nasıl buldunuz
Evet bana da beslenme dahil ağrılar hastane işleyişi herşeyi anlattı size de nöbet Sistemi ve acil durumlarda nöbetçi doktorun Doğuma gireceğini söyledi mi

Kızlar ben geldim, hastane ortamı çok berbattı Allah’ım eksik etmesin ama düşürmesin de. Düşük mü yapan dersiniz bebeği erken doğan mi dersiniz kendi hastalığımı unutup onlara teselli vermeye çalıştım hep içim parçalandı o insanları ağlayarak görünce.. Allahım bütün hastalara acil şifalar versin.. Bende bursadayım kadın dr istiyorum artık bi an önce bulmam lazım devletteki dr ne kan ilacı verdi ne başka bişey kustuğum için mi bilmiyorum ama eksik hissediyorum kendimi.. Esentepe hastanesinde neşe hanım varmış onu çok duydum bilginiz var mı?

eve gelebilmene sevindim. gecmis olsun.

Kizlarr aranızda doktoru balik yagi yazan var mi benim doktorum yazmadı ama ben balık yiyemiyorum dışarıdan almayi düşünüyorum doktoru bu konuda bilgi veren varsa bir fikir verebilir mi hangi balık yağını alsam

Evet bana da beslenme dahil ağrılar hastane işleyişi herşeyi anlattı size de nöbet Sistemi ve acil durumlarda nöbetçi doktorun Doğuma gireceğini söyledi mi
Evet canım söyledi inşallah o zamanlara denk gelmez :) ben normal doğum istiyorum dedim direk sezwryan yapmıyorlar demi herhangi bir saglık problemi yoksa normal varsa sezwryan dedi. Doğum ücreti ile ilgili bir şy demedi sna dedimi

Benim de öyle oldu canım bir hafta burnumdan geldi berbattı. Şimdi daha iyiyim ben de tamamen gecmedi ama biraz azaldı. Duygu değişimi hormonlar yüzünden bende de oluyor. Dokunsalar ağlıyorum

Benim yazdı ocean plus 1200mg bende yiyemiyorum o yüzden kullanmam lazım

Bize verdi özelliklede bunu önerdi kokuda yok çok güzel nbl algae oil

Benim de öyle oldu canım bir hafta burnumdan geldi berbattı. Şimdi daha iyiyim ben de tamamen gecmedi ama biraz azaldı. Duygu değişimi hormonlar yüzünden bende de oluyor. Dokunsalar ağlıyorum

Aynı durumdayım vallahi normalde de duygusal biriyim iyice beter oldum herşeye ağlar oldum :) Allah yardımcımız olsun canım ya.

bana doktorum ilk muayenede har hafta mutlaka balik yemelisin dedi sonraki kontrolumde yemedigimi soyleyince balik yagi verdi adi da krill oil

Aynen aynen bana da anlattı. Umarım denk gelmez ama bile isteye sallayacak bi doktor değil en azından

Doğum ücretini bende her gidişimde öğrenmek istiyorum ama unutuyorum. Hatta sormak istediğim şeyleride unutuyorum yazmaya karar verdim :)

Kızlarr merhaba aranızda ikili test sonucuu temiz çıktıktan sonra üçlü teste gerek duymayıp yaptırmayan var mı?

Evet canım yaz unutuyor insan heyecandan bende olursa yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…