2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
C
Çok geçmiş olsun ar yi yerse iyi benimki onuda yemedi hala 6 kiloyu göremedik bizde Allah yardımcımız olsun

Ayy süpermiş yaa sonra yemeğe nasıl alıştırdı acaba. Efelihayat bizde öyle yapalım Şaşırdım yaa aslında eskiler doğar doğmaz illaki yemek su verirlermis
Aynen aynen bende şaşırdım babaannem biz 1 aylıkkene verirdik yemeğin suyundan falan der ziyarere gittiğimizde hep tetikte olurum sürekli çocuğun ağzına bişey verme derdinde 2 gün önce gittik dedem tatlıyı sürdü ağzına hemen yıkadım ağzını

Anamm sabah kahvaltıda kaymak verdi
Bayılıorm ben tutun beni dedim

Kızlar alerjik bebeler icin iceriği temiz e bebekde goat keci sütlü mamayı öneriyorlar ama.
Keci sütü anne sütüne en yakın oldugundan öneriliyormus.
Bulamayanlar bebelac drna danısabilir belki.

Kızlar alerjik bebeler icin iceriği temiz e bebekde goat keci sütlü mamayı öneriyorlar ama.
Keci sütü anne sütüne en yakın oldugundan öneriliyormus.
Bulamayanlar bebelac drna danısabilir belki.
Oda alerjik keci sutude alerjik.sut ve süt urunleri alerjisi olana en.büyük hata keci sütü de alerjendir

Evet canım ya sorma ama o günden sonra bir lokma bile kaçak yapmadım. Yapmayacagımda inşallah. Evet tam duzelmisti gene egzamaları çıktı şükür şimdi gene toparlıyor ama bu sefer kaçamak yapmayacagım. Yavrum nasıl kaşınıyordu var ya ( ne güzel çözüm bulmuşsun kafaya takmamak şahanesin :)

Son düzenleme:
Ben manisadayım canım, burda eczaneleri bitirmiştim, sonra mama Türkiye diye büyük bir mağaza orda buluyorduk sonra orda da bitmişti. Gramajı diğer mamalara göre az olduğundan çabuk bitiyor. Afiyet olsun kuzuya

Kızlar grıp atlattık bebısle ve benım sütüm cok azaldı gerı gelır mı basına gelen oldu mu
Geçmiş olsun cnm.
Biz de hastalıklar moralsizler cok. Sütüm çok azaldı. Ek gida ve mama takviyesi verdi dr.
Ben şimdi dere otu, su ve kara bugdaya abandim. Inşallah artar

Geçmiş olsun cnm.
Biz de hastalıklar moralsizler cok. Sütüm çok azaldı. Ek gida ve mama takviyesi verdi dr.
Ben şimdi dere otu, su ve kara bugdaya abandim. Inşallah artar
Yaa benımde cok azaldı eskıden kısa zamanda doyardı sımdı memeden ayrılmıyor ınsallah kısa bır suredır. Gecmıs olsun perısan olduk ıkı haftadır ustune bırde dıs cıkardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…