2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaslar bu ikinci hamileligim ilkinde boyle olmamistim gripten basimi kaldiramiyorum bas agrisi fena vurdu 10 gun oncede griptim yine tekrarladi boyle hasta geciren varmi gebeligini cinsiyetide ne oldu

Merhaba kızlar..
@greyfurt_ canm çok geçmiş olsun. Düşündüğüm doktorlar arasında Neşe Solak Korkmazer de var. Gebelik öncesi kontrole gitmiştim. Çok iyi davranmıştı tahlil vermişti sonuçlara göre ilaç başlayacaktık sonuçlarını telefon ile söyleyebilirsin demişti. Odasının numarasını verdi.Çıkınca aradım sekreteri aracılığıyla konuştu karşıdan konuşuyor sekreter bana söylüyor falan. Sadece ona biraz takılmıştım niye teli alıp kendi konuşmadı diye. Yoksa birebir görüşmede çok memnun kalmıştım.

benim dr.da ozel muayenedeydi. baska ozel hastaneye yolladi. 150tl de ona verdim. aninda cikardi raporu.
Keşke istirahat için beni yolladığı hastanede ilaç raporu da çıkarttırsaydım. Sen yazınca aklıma geldi. 240 verdim orda 10 gün istirahat için.

Bilgiler için teşekkürler canm. Çok saol. Özeldeki doktor ortalaması 120-180 arası muhtemelen. Bakalım karar verebilirsem değişeceğim doktoru.

Kararsız kaldım ben de dediğin gibi ilk çocuk diye her testi yaptırsam mı diyorum ama karar veremedikk
Doktorun ifadeside önemli sanki. Benim 2li sonuç daha çıkmadı. Hani doktor böyle aşırı iyimser ikna edici şekilde gerek yok falan derse beklide yaptırmam. Bilemedim neyse vakti gelsinde konuşuruz

Ben ocean plus kullanıyorum canın n11 sitesinden aldım orada uygun fiyatı dışarıya göre ama çok acıktirma yapıyor

Doktorun ifadeside önemli sanki. Benim 2li sonuç daha çıkmadı. Hani doktor böyle aşırı iyimser ikna edici şekilde gerek yok falan derse beklide yaptırmam. Bilemedim neyse vakti gelsinde konuşuruz
Testlerden de ziyade 20.haftadaki detaylı ultrason yani organ taraması çok önemli

Testlerden de ziyade 20.haftadaki detaylı ultrason yani organ taraması çok önemli
Bende onda kararsız kaldım. Yani baktırcam elbet ama arkadaşım bi doktor önerdi özel. Nerdeyse 1 saat boyunca detaylı görüntüleyip bilgi aktarıyomuş. Gittiğim hastanedede yapılıyor ama süre 1 saat değil tabi ücret farkıda var. Bilemedim

Merhaba kızlar 13 haftalık olduk yarın ikili taramam var Allahin izniyle ama çok tedirginim bir iki haftadır belirtiler azalmış gibi hatta yok olmus gibi sadece sağ kasığımda atmalarim oluyor arada oturunca kalkınca batıyor korkuyorum acaba bebeğime biseymi oldu diye bazen diyorum ya kalbi durduysa iyice paronayak oldum sürekli kötü ihtimalleri düşünüyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor

İçini ferah tut canım. Azalan belirtilerin bulantı vesaire ise zaten haftana göre azalması gayet normal. Stres sana ve bebeğine zarar verir asıl. Bahsettiğin paranoya herkeste olabilir ama olumlu düşünmek ve kötü düşünceleri uzaklaştırıp dua etmek en güzeli. Gebeliğin 2. üç aylık dönemi en rahat dönemdir vücudun gebeliğe hazırlanmış ve karnın seni rahatsız edecek kadar büyük değildir yani en keyifli dönemdir, tadını çıkar

Korkma ilk 3 aydan sonra belirtiler azalır diyolar zaten. Benim sağ kasığımda ara ara kramplar oluyor ama bebek iyi maşallah. Yarın görürsün bebeği için rahatlar

Tip fakültesinde yada devlet hastanesindeki perinatologlarda iyi bakıyor. Radyoloji uzmanı bakmıştı bana ilk gebeligim de ve kalpte bir sıkıntı gördü perinatologa yönlendirdi o zaman. Halbuki bütün ikili ve uclu testler temizdi ama bebeğimi kalp hastalığı yüzünden kaybettik o yüzden şimdi de yine ikili test yaptiracam ama 20. Haftaya kadar tedirgin bir şekilde bekliyorum

Çok üzüldüm. Tedirgin olursun tabi normal. Dua et bol bol. Sağlıkla huzurla alırız inşallah bebeklerimizi

Nücretler yeni zam gelmiş yani bir yıl bir daha zamlanmmaz normal sezeryan aynı ücret 3100 lira ama Myom tüp bağlama ya da kist müdahalesi olursa o zaman fiyat artıyormuş bir de kalınan gün ve refakatçi sayısı da

Evet haklısın fakat elimde değil kafa dağıtmaya çalıyorum okadar çok şey duyuyorumki etrafımda düşük yapanlar bebeğinin kalbi duranlar bebeği hasta olanlar ister istemez etkileniyorum dediğin gibi aslında en güzel kısım tek sorun psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…