Merhaba arkadaşlar. Nasipse 2020 temmuz annesi olacağım. Gebeliğini ara ara kanama ile geçirip sağlıkla doğum yapan var mı. Bi umut sormak istedim.
Bana 13 haftalıkken kırmızı süzülme şeklinde oldu. Oturduğum yerde bir şey süzüldüğünü hissedip tuvalete gittim. Baktım kıpkırmızı kan. Sende de öyle mi oldu. Bide beni yatırmadılar, istirahat de vermedi doktor. İstirahatin düşük tehlikesine bi faydası yok diyor.Ben!Bir kere buzda kayıp düşmüştüm, ertesi gün kahve lekelenme oldu, 20 gün rapor verdi doktor, tam bitti dedim bu sefer bildiğin kırmızı kanama oldu, yatışım yapıldı, bir gün hastanede kaldım vs. Sonra bitti çok şükür♥
Kızzz nerdesin sen gel beraber utanalım1.60 la 67 yim gülüm hehe
Annem beni bu şekilde kanamayla doğurmuş. Sürekli kanaması olmuş. Bir arkadaşım da kızında aynı şekilde sürekli adet olur gibi kanaması olmuş doğum yapana kadar. İnşallah siz de sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaBana 13 haftalıkken kırmızı süzülme şeklinde oldu. Oturduğum yerde bir şey süzüldüğünü hissedip tuvalete gittim. Baktım kıpkırmızı kan. Sende de öyle mi oldu. Bide beni yatırmadılar, istirahat de vermedi doktor. İstirahatin düşük tehlikesine bi faydası yok diyor.
Selam ,yaa kolay gelsin canim , nasil bi zamandayiz yaa keske zorunlu egitim online olarak verilse, cocuklari korumak aşırı zorlastiSelam burdayım sık giremiyorum malum 3 cocuk olunca zor oluyor yetişmek Ömer 'in dişler on alt kabardi çok huysuz oldu. Hasta olacak diye ödüm kopuyo hele diğer çocuklarım okula gidiyo sınıflarında domuz gribi salgın ah ah cuma günü gelsin bi an önce de tatil olsun okullar
Bende o sona kalanlardanimSona kim kaldıtelefonumdaki açık pencerelere bakıyordum 19 Ağustos’ta kalmış. Ahhhhh nasıl geçti zaman doğurmayan elbetteki kalmadı
Vallahi utanalım bacımKızzz nerdesin sen gel beraber utanalım
Aa sen nerelerdeydin ya özledik 3 çocuklu genç anne
Emzirdikce kan şekerim düşüyor diyerekten hunharca tatlı tüketiyorum(Kilolarımın açıklamasini boyle yapıyorum millete emziren anneyim ben..Ben emziriyorummVallahi utanalım bacım57 olmak istiyorum 10 kilo nasıl gider acaba homini gırtlak gitmez o kesin de.. Yaza düğünler var incelmeliyim yaa üff tatlı yemeği bıraktım şimdilik bu daha ekstra diyet yok
Emzirdikce kan şekerim düşüyor diyerekten hunharca tatlı tüketiyorum(Kilolarımın açıklamasini boyle yapıyorum millete emziren anneyim ben..Ben emziriyorumm(
Ne olsun, bu ara huysuz bi ihtiyar resmen, bi haftadir eskiye döndü hep kucakta hep yaka iğnesi. Gece uykuları da karıştı. Kocamla cok hastayiz, çocuk olmasin diye gozune bakiyoruz.iku sen nasılsın, Mutlucuk nasıl?
Ayni benBoyum 158-160 de ama
Ben 80 falanimBoyumuz aynıymis ama ben 64 kiloyum bence sen zayıflamayi bir kez daha düşünmelisin
Bel vahim göbek vahimYa bu bel nolacak incecik belik vardi kalas gbi suan resmen bacaklar desen kalin kalin diyet yapmakniatiyorum ama cok useniyorum
Dur sen utanma ben geldimBurda yasaman daha iyi oldu 1.60 boyla 64 kilo nedir ya kendimden utandim
Böyle şeyleri okudukça umut oluyor bana. İnşallah öyle olacak. Sebebini bilemediğim için daha çok tedirgin oldum. Doktorum çok rahat ama..Annem beni bu şekilde kanamayla doğurmuş. Sürekli kanaması olmuş. Bir arkadaşım da kızında aynı şekilde sürekli adet olur gibi kanaması olmuş doğum yapana kadar. İnşallah siz de sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
uffff sorma yaa ben eski kiloma döndüm gibi ama vücudum dönmedi göbeğim var hala eski kotlarımı giyebiliyorum ama beli sıkıyor zor kapaniyor dugmesi, galiba zayiflamak yetmiyor spor yapip sikilasmak lazim... neyse yaza kadar o da olur inş simdilik montlarla kamufle olmaya devam...✌Ya bu bel nolacak incecik belik vardi kalas gbi suan resmen bacaklar desen kalin kalin diyet yapmakniatiyorum ama cok useniyorum
Kiz ben de ayniydim kulakligimi bi takardim surekli yururdum hic bes dakika oturmazdim cocukken baledeydim sonra platesle devam ettim hic oturmadim ama suan gercekren tam bir kalasimBeraber yapalım mıbenim de şuan eski kiloma göre çok kalın görünüyorum her ne kadar 54az gelse de sizlere ben her gün 10bin 15bin adım atan insandım bir sene önce
Benim sorunum su ben suan hamile kalirkenki kilomdayim fakat hamile kalirken kilo almistim 10 kilo kadar neden diyceksinnsigarayi birakmistim cocuga zarar gelmesin diye e birakinca agzim bos kalmasin diye yedim de yedim.kilo.aldik oylece hamile.kaldim simdi.sigaraya tekrar baslamadan kilo vermek.istiyorum ama bunu nasil.basaricam bi kere yemeden nasil durucam cocuk agliyo ben o yatinxa hadi cips hadi borek morek bunlara dadandim alma diyceksin onu da yapamiyorum saglikli atistirmaliklarin hicbieini sevmiyorumuffff sorma yaa ben eski kiloma döndüm gibi ama vücudum dönmedi göbeğim var hala eski kotlarımı giyebiliyorum ama beli sıkıyor zor kapaniyor dugmesi, galiba zayiflamak yetmiyor spor yapip sikilasmak lazim... neyse yaza kadar o da olur inş simdilik montlarla kamufle olmaya devam...✌
Cinsiyeti erkek canım, sebebine belki rahim ağzından gelmiştir dedi sadece doktor. Alttan muayene de etti, kamera ile de alttan baktı, yara veya başka bir şey olsa söylerdi herhalde bilemiyorum ama her defasında da doktora gittim. Kahverengilerde gitmedim sadece. Damarlarım ince ise ilk oğlumda da kanama olurdu belki, yada sonradan mı inceldi bilemiyorum tabiki. 5 sene oldu doğum yapalı. Herşey olabilir. Ayrıntılı ultrasonda belli olur mu rahimde ki problem. İnşallah eşinden değildirbusra1tan tatlim üçüncü aydan 8. Aya kadar kanamam oldu her ay bazen.iki kez bazen bir kez kanamayla geçti erkek mi.cinsiyeti genelde.erkekler oyleymis korkma ilk.zamanlar enfeksiyon yüzündendi.kanamam.antibiyotik.kullandım sonra.rahmin altina baski yaptığı icin damarlarım inceymis ondandi son uc ay yatarak gecirdim.yurudugumde ayakta.kalinca kanamam oluyordu korkma.insallah ama.her kanama farkli sebebi olabilir tavsiyem kontrole git her kanamanda esi kaynakli olmasi riskli Allah korusun bebegini saglikla.kolaylikla al.kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?