2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Korkma ilk 3 aydan sonra belirtiler azalır diyolar zaten. Benim sağ kasığımda ara ara kramplar oluyor ama bebek iyi maşallah. Yarın görürsün bebeği için rahatlar
inşallah canım benim amin dediğin gibi yarın göreyim baya rahatliycam uzun zamandir da gitmiyorum kontrole herhalde o yüzden streslendim biraz

Standart fiyat mı heryerde aynı mı? Benim kistte var eğer kendiliğinden yok olmazsa onuda alcak doğumda

Bende hasimato var euthyrox kullanıyorum sabahları ac karnına sonrasinda 1 saat yemek yasak 1 saat sonra kahvalti yapıyorum aynı mıdır kullanımı bilmiyorum genelde tiroid ilaclari ac karnina oluyor
Eşim tam anlamamıs bnnım de kafam karısıyo tok kullanıyorum su an

İyi akşamlar kızlar bende cinsiyetini öğrendim bir tane daha kızımız olacakmış gönlümden hep erkek geçiyordu ama rabbim kız nasip etmiş hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun
Saglikla kucagina alirsin insallah ilk kizin kac yasindaydi soylemismiydin kardesin okucak diye kizinz bisey diyormuydu kiz olsun yada erkek diye :)

Günaydın. Yavas yavas cinsiyetler ogrenilmeye baslanmis. Bende merakla bekliyorum ama bir sonra ki kontrolum 1 mart. Ama nasil beklerim bilmiyorum. Dayanamam giderim sanirimm. Öncelikle sağlıklı olsunda. Gonlumden gecen hep kiz. Ama herkes oglun olcak diyor

onceki kayıpların icin uzuldum, insallah bu gebeliğin keyifle gecer ve saglıkla kucagına alırsın yavrunu. henuz dogum ucretini konusmadık.visit ucreti 120 tl. dogumuda 3500 4000 diye tahmin ediyoruz ama bakalım. ogrenince yazarım. hayırlısı olsun hepimiz icin...

Günaydın canım, bizimki de belli olmuştur artık 15+3 ben randevumu 15 Şubat’a aldım biraz geç olsun istedim. Bana da herkes oğlun olacak diyor, ne tuhaf ki ben de sanki erkekmiş gibi hissediyorum. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin kızı erkeği farketmez ama kız olsa çok tatlı olur

Kızlarr merhaba aranızda ikili test sonucuu temiz çıktıktan sonra üçlü teste gerek duymayıp yaptırmayan var mı?
Canım ikili tarama normal çıktı bizim de. Doktorum üçlüye gerek yok dedi , ikilide risk orta-yüksek görünce üçlü yapılıyormuş

merhaba,
benimde 1 hafta var kontrolüme ama aynı duygular bendede var ekim ayında bi kaybım var o yüzdende iyice kafayı yedim. dua etmekten başka bişi gelmio elden

Günaydın kızlar. Nasıl gidiyor. Temmuzda doğum yapacağım diye buraya uzun zamandır yazamamıştım. Umarım herkes iyidir.

Gecmis olsun Yok cnm hic operasyon geçirmedim arkadaşlarin dediği gibi gaz sancisidir belki özellikle akşamları oluyor ama bide sürekli olmuyor ara ara vuruyor
Gaz da olabilir evet.ben içerde gazın dolandığını hissediyorm:)
Brokoli falan yiyince:)pırasa da yapıyor..

merhaba,
benimde 1 hafta var kontrolüme ama aynı duygular bendede var ekim ayında bi kaybım var o yüzdende iyice kafayı yedim. dua etmekten başka bişi gelmio elden
Çok çok geçmiş olsun birazda annelik psikolojisi galiba nasipte varsa alırız kucağımıza dediğin gibi duadan başka çare yok inşallah gönlümüzce olur hepimizin

Ben de Bursadayım.Drm Medicana da Özlem hn.Doç cok memnunum.
Cok geçmiş olsn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…