2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Taze dolu dolu kanama riskli.Allah korktugunla sınamasın iyi düşün enfeksiyon baktir kültür smear yaptir icine sinsin

6 ay progestan fitil kullandim sen kullaniyormusun

Gece uyurken o kanamanın geldiğini hissederek uyandım. Bildiğin kırmızı adet kanamasıydı. Dedim kesin bu sefer gitti :’) Benim doktorum da hep sağlıksızsa zaten düşecek hiç stres yapma dedi, tedbiren istirahat verdi. İnşallah siz de sağlıkla doğurursunuz.
Ne olsun, bu ara huysuz bi ihtiyar resmen, bi haftadir eskiye döndü hep kucakta hep yaka iğnesi. Gece uykuları da karıştı. Kocamla cok hastayiz, çocuk olmasin diye gozune bakiyoruz.
Ah ah hepimiz aynıyız dostum. Don’t worry.

[/QUOTE]

Ay ben de. Hamilelik kiloma 1-2 kilo var ama öncesinde almıştım. Hayın yar zalım yar. Şu an bu satırları ıslak kek yerken yazıyorum. Elveda.....

Ay ben de. Hamilelik kiloma 1-2 kilo var ama öncesinde almıştım. Hayın yar zalım yar. Şu an bu satırları ıslak kek yerken yazıyorum. Elveda.....
[/QUOTE]
Şiştim kek mi

İnşallah inşallah. Sizleri okuyunca çok umut doldu için. Acaba sebebini öğrendin mi o gece kanamasının??

hamıle kaldıgım 2 kılo altındayım. Ama kılom vardı benım 1.65-61 suan kendımı bıldım bılelı hıc ellılere dusmedım. Yapım bu galıba. Bu ara ıstahım acık kılo almaya meyıllıyım galıba tosbıklee buyudı ve artık daha cok süt istiyor.

[/QUOTE]
Ben de antep fistigi yiyorum yok ya benim umudum yok kendimden

Ay ne desem bilemedim valla

Şiştim kek mi
[/QUOTE]

Yakınız kızzz gel yiyelim

İnşallah inşallah. Sizleri okuyunca çok umut doldu için. Acaba sebebini öğrendin mi o gece kanamasının??

Yok aslında sadece o gün misafir ağırlayıp biraz yorulmuştum, ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü 39 haftalıkken 30 kavanoz menemen hazırladım bana mısın demedi

Ben de 2.5 ay pruton igne kullandım haftada 2 kez.Sabah ögle aksm progestan kullandım 1 ay,sonra sabah aksma düstü. 2.5 ay sonra kanamam durmustu.
İyi düsün iyi olsn cnm.
Ben rengine bakıp aa bu sıkıntı yaratmaz diyordum
Hic unutmam gecen sene yılbasında annemde yedim ictim wcye bi gittim bayagı regli gibi
Attım progestanı yattım uyudum,uyuyunca gececek dedim
Cidden sabah bisey yoktıSaglıcakla al ins kucagına cnm

Yakınız kızzz gel yiyelim

Yok aslında sadece o gün misafir ağırlayıp biraz yorulmuştum, ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü 39 haftalıkken 30 kavanoz menemen hazırladım bana mısın demedi
[/QUOTE]
Arabam yokki

Ne kadar çok kanamalı geçiren varmış meğer. Bana sadece gece fitil olarak at dedi progestanı fakat devletteki doktor günde iki kez dedi. Sanırım ben günde iki kez kullansam iyi olacak. Bi de sizin gibi 2 veya 3 ay kadar kullanayım:) teşekkür ederim güzel cevabın için canım. :)

Merhaba arkadaşlar. Nasipse 2020 temmuz annesi olacağım. Gebeliğini ara ara kanama ile geçirip sağlıkla doğum yapan var mı. Bi umut sormak istedim.
Var. Ben ara ara kanama geçirerek düşük riski yaşayarak hatta doktorun alttan dikiş atma teklifi ile karşılaşarak ama dikmedi, doğurdum 4,5 aylık olacak

Bende o sona kalanlardanimNe direnmiştim normal doguracam diye baktım bebiş gelmiyo 31 ağustosta sezeryanla doğurup geldim Ağustosun son annesi benim heralde
Ben yetişemedim en son doğuran Ağustos anası olarak 41. haftada 3 Eylülde doğurdum onu da zorla aldılar doğmayacaktı zaten niyeti yoktu.

Ay ne güzel ya maşallah:)) bana da nasip olsun inşallah :))
Olur Olur sen içini ferah tut. Ben çok ağladım gerçi öncesinde bir düşüğüm olmuştu o etkiledi beni.
3 aylıkken kanamalar başladı. İğne ve progestan kullandım fitil olarak. 3 ay evde yattım. Sonra doktor değiştirdim mecburen rahim ağzı kaynaklı olduğunu tespit etti. Polip gelişmiş.İlk kanamamda da diğer doktor alttan muayene etmişti ama görememişti. demekki 3 ayda büyümüş. Polipin üstündeki damarlar ben yorulduğumda çatlayıp kanama yapıyormuş.sonra polipi aldı. Kanamalar azaldı ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…