Taze dolu dolu kanama riskli.Allah korktugunla sınamasın iyi düşün enfeksiyon baktir kültür smear yaptir icine sinsinCinsiyeti erkek canım, sebebine belki rahim ağzından gelmiştir dedi sadece doktor. Alttan muayene de etti, kamera ile de alttan baktı, yara veya başka bir şey olsa söylerdi herhalde bilemiyorum ama her defasında da doktora gittim. Kahverengilerde gitmedim sadece. Damarlarım ince ise ilk oğlumda da kanama olurdu belki, yada sonradan mı inceldi bilemiyorum tabiki. 5 sene oldu doğum yapalı. Herşey olabilir. Ayrıntılı ultrasonda belli olur mu rahimde ki problem. İnşallah eşinden değildir
6 ay progestan fitil kullandim sen kullaniyormusunCinsiyeti erkek canım, sebebine belki rahim ağzından gelmiştir dedi sadece doktor. Alttan muayene de etti, kamera ile de alttan baktı, yara veya başka bir şey olsa söylerdi herhalde bilemiyorum ama her defasında da doktora gittim. Kahverengilerde gitmedim sadece. Damarlarım ince ise ilk oğlumda da kanama olurdu belki, yada sonradan mı inceldi bilemiyorum tabiki. 5 sene oldu doğum yapalı. Herşey olabilir. Ayrıntılı ultrasonda belli olur mu rahimde ki problem. İnşallah eşinden değildir
1 ay kullan dedi doktorum. Fitil alıyorum ama bazen ağızdan da alıyorum.6 ay progestan fitil kullandim sen kullaniyormusun
6 ay boyunca kullandim fitil daha etkili canim1 ay kullan dedi doktorum. Fitil alıyorum ama bazen ağızdan da alıyorum.
Bana 13 haftalıkken kırmızı süzülme şeklinde oldu. Oturduğum yerde bir şey süzüldüğünü hissedip tuvalete gittim. Baktım kıpkırmızı kan. Sende de öyle mi oldu. Bide beni yatırmadılar, istirahat de vermedi doktor. İstirahatin düşük tehlikesine bi faydası yok diyor.
Ah ah hepimiz aynıyız dostum. Don’t worry.Ne olsun, bu ara huysuz bi ihtiyar resmen, bi haftadir eskiye döndü hep kucakta hep yaka iğnesi. Gece uykuları da karıştı. Kocamla cok hastayiz, çocuk olmasin diye gozune bakiyoruz.
Benim sorunum su ben suan hamile kalirkenki kilomdayim fakat hamile kalirken kilo almistim 10 kilo kadar neden diyceksinnsigarayi birakmistim cocuga zarar gelmesin diye e birakinca agzim bos kalmasin diye yedim de yedim.kilo.aldik oylece hamile.kaldim simdi.sigaraya tekrar baslamadan kilo vermek.istiyorum ama bunu nasil.basaricam bi kere yemeden nasil durucam cocuk agliyo ben o yatinxa hadi cips hadi borek morek bunlara dadandim alma diyceksin onu da yapamiyorum saglikli atistirmaliklarin hicbieini sevmiyorum
Gece uyurken o kanamanın geldiğini hissederek uyandım. Bildiğin kırmızı adet kanamasıydı. Dedim kesin bu sefer gitti :’) Benim doktorum da hep sağlıksızsa zaten düşecek hiç stres yapma dedi, tedbiren istirahat verdi. İnşallah siz de sağlıkla doğurursunuz.
Ah ah hepimiz aynıyız dostum. Don’t worry.
İnşallah inşallah. Sizleri okuyunca çok umut doldu için. Acaba sebebini öğrendin mi o gece kanamasının??Gece uyurken o kanamanın geldiğini hissederek uyandım. Bildiğin kırmızı adet kanamasıydı. Dedim kesin bu sefer gitti :’) Benim doktorum da hep sağlıksızsa zaten düşecek hiç stres yapma dedi, tedbiren istirahat verdi. İnşallah siz de sağlıkla doğurursunuz.♥
Gece uyurken o kanamanın geldiğini hissederek uyandım. Bildiğin kırmızı adet kanamasıydı. Dedim kesin bu sefer gitti :’) Benim doktorum da hep sağlıksızsa zaten düşecek hiç stres yapma dedi, tedbiren istirahat verdi. İnşallah siz de sağlıkla doğurursunuz.♥
Ah ah hepimiz aynıyız dostum. Don’t worry.
Ay ne desem bilemedim vallaNe olsun, bu ara huysuz bi ihtiyar resmen, bi haftadir eskiye döndü hep kucakta hep yaka iğnesi. Gece uykuları da karıştı. Kocamla cok hastayiz, çocuk olmasin diye gozune bakiyoruz.
Ayni ben
Boy yani
Ben 80 falanim
Bel vahim göbek vahim
Dur sen utanma ben geldim1.58 93le dogurdum 80dim en son bayadir tartilmadim.
ŞiştimAy ben de. Hamilelik kiloma 1-2 kilo var ama öncesinde almıştım. Hayın yar zalım yar. Şu an bu satırları ıslak kek yerken yazıyorum. Elveda.....
İnşallah inşallah. Sizleri okuyunca çok umut doldu için. Acaba sebebini öğrendin mi o gece kanamasının??
Ben de 2.5 ay pruton igne kullandım haftada 2 kez.Sabah ögle aksm progestan kullandım 1 ay,sonra sabah aksma düstü. 2.5 ay sonra kanamam durmustu.İnşallah inşallah. Sizleri okuyunca çok umut doldu için. Acaba sebebini öğrendin mi o gece kanamasının??
Bende aynı boydayım 62 kiloyum. Acil zayıflamalıyımYahu boyum kısagidip biraz kilo alıp geleyim o zaman
Nekadan türk standartlarinda hatunlariz hepimiz aynı boydayızBende aynı boydayım 62 kiloyum. Acil zayıflamalıyım
Şiştimkek mi
Ne kadar çok kanamalı geçiren varmış meğer. Bana sadece gece fitil olarak at dedi progestanı fakat devletteki doktor günde iki kez dedi. Sanırım ben günde iki kez kullansam iyi olacak. Bi de sizin gibi 2 veya 3 ay kadar kullanayım:) teşekkür ederim güzel cevabın için canım. :)Ben de 2.5 ay pruton igne kullandım haftada 2 kez.Sabah ögle aksm progestan kullandım 1 ay,sonra sabah aksma düstü. 2.5 ay sonra kanamam durmustu.
İyi düsün iyi olsn cnm.
Ben rengine bakıp aa bu sıkıntı yaratmaz diyordum
Hic unutmam gecen sene yılbasında annemde yedim ictim wcye bi gittim bayagı regli gibi
Attım progestanı yattım uyudum,uyuyunca gececek dedim
Cidden sabah bisey yoktıSaglıcakla al ins kucagına cnm
Var. Ben ara ara kanama geçirerek düşük riski yaşayarak hatta doktorun alttan dikiş atma teklifi ile karşılaşarak ama dikmedi, doğurdum 4,5 aylık olacakMerhaba arkadaşlar. Nasipse 2020 temmuz annesi olacağım. Gebeliğini ara ara kanama ile geçirip sağlıkla doğum yapan var mı. Bi umut sormak istedim.
Ben yetişemedimBende o sona kalanlardanimNe direnmiştim normal doguracam diye baktım bebiş gelmiyo 31 ağustosta sezeryanla doğurup geldim Ağustosun son annesi benim heralde
Ay ne güzel ya maşallah:)) bana da nasip olsun inşallah :))Var. Ben ara ara kanama geçirerek düşük riski yaşayarak hatta doktorun alttan dikiş atma teklifi ile karşılaşarak ama dikmedi, doğurdum 4,5 aylık olacak
Olur Olur sen içini ferah tut. Ben çok ağladım gerçi öncesinde bir düşüğüm olmuştu o etkiledi beni.Ay ne güzel ya maşallah:)) bana da nasip olsun inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?