2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben gunde 3 kere aliyodum canim arada kanama olabiliyo her zman kotuye isaret degil merak etme

Ben de polip mi var acaba diyorum. Bana da alttan baktı ama görse söylerdi herhalde. Devam ederse yine olursa bi daha baktırıcam.alttan kamera ile bakılması da beni tedirgin ediyor açıkçası. Kese falan patlar diye.

Günaydın kızlar
Gıda dedektifinden iceri temiz mama görüp aldım
Keci sütlü baby goat.Sabah kargo geldi.
Kız pek sevmedi ya
Tadına baktım kotu koku vs yok.
Ac da degildi cok 1-2 saat sonra yine denicem.
O mamayi seven bebek daha ben gormedim gercekten kusmuk gbi bisey

tatlı hava mı kuru soğuk var . gecen hafta güneşi hiç görmedik yağmurdan şuanda hava bulutlu kar yağımış da erimiş gibi hava buz.. ama her yer yemyeşil oldu :) malum yazda heryer sarı oluyor o nedenle bu dönemleri bende seviyorum . :)

E elfpeksimeti sut ve sut urunleri yasak ya peki ne yiyeceksin atistirmalik olarak ve spor yapacak misin
Leslie videoları yapicam canım dün Leslie ile 5bin adım yaptım evde, süt ürünleri yerine nohut yeşil mercimek tavuk balıkla açığı kapatıyorum, süt urunlerini fırınlanmış olarak açtırdı doktor, atıştırmalık incir,badem,muz,meyve kurusu düşünüyorum

Ya ben de baslim bari ama onc biraz saglikli atisturmalik alim bu cipsleri de verim dayanamam ben

Ya ben de baslim bari ama onc biraz saglikli atisturmalik alim bu cipsleri de verim dayanamam ben
Ooo ben cips hastasıyım bir kere karar verdim sigarayı bırakırlar ya öyle cipsi bıraktım günleri sayiyordum şu kadar oldu yemedim diye geçen bir sene sonra bir paket aldim eşimle yedik

Günaydın kızlar
Gıda dedektifinden iceri temiz mama görüp aldım
Keci sütlü baby goat.Sabah kargo geldi.
Kız pek sevmedi ya
Tadına baktım kotu koku vs yok.
Ac da degildi cok 1-2 saat sonra yine denicem.
E bebekten alıpta kullandık bu mamayı. Benim oğlumda pek sevmemişti. 4 ölçek bebelac ve sma yı içip üstüne ağlayan çocuk bitiremiyordu. Şimdi alerji için olan mamayı da sevmedi zorla iciriyorum. Dokturumuz içine pekmez koy dedi. Öyle biraz daha içiyor. Sende dokturuna sorup pekmezle deneyebilirsin.

Vanilya şurubu da koyabilirsin sekersiz olanlardan

Teyzelerimiz bugün 6. Ay kontrolümüze gittik kızlar 200 gr almışlar 66 cm 65 cm boyumuz 6800 biri 6000 da biri olmuş yemiyor bu sipalar napcam bn ya
Mamalı muhallebi tariflerini denedin ki canım suyla yapılan severler belki kahvaltıya başladınız mi?

Böyle şeyleri okudukça umut oluyor bana. İnşallah öyle olacak. Sebebini bilemediğim için daha çok tedirgin oldum. Doktorum çok rahat ama..
Arkadaşım telden daha fazla kanadı tam 9 ay... oğlu 7 yaşında

Ben kızımda ara ara yasadim. Sukur sağlıkla geldi dünyaya. Protestan sanirim ilk 16 hafta, pruloton depot igne kullandim. Son iki aydada yine kullandim ama baska sebeple.

çok güzel sağlıklı tarif sayfaları var, ben gaza gelince kendime şekersiz muzlu kekler, tam buğday ufak simitler, nohut cipsleri falan yapıyorum healtycookyy, fitmuhendisce, zezecooks, gurmediyet vs. baksana instagramdan.

çok güzel sağlıklı tarif sayfaları var, ben gaza gelince kendime şekersiz muzlu kekler, tam buğday ufak simitler, nohut cipsleri falan yapıyorum healtycookyy, fitmuhendisce, zezecooks, gurmediyet vs. baksana instagramdan.
Sağlıklı sağlıksız atıştıra atıştıra diyorum sana

Mamalı muhallebi tariflerini denedin ki canım suyla yapılan severler belki kahvaltıya başladınız mi?
Başlamadık yarın başlıycam cnm muhallebi yapiyorum birer öğün onu seviyorlar ama mamayı yemiyorlar çorba fln yediriyorum onuda seviyorlar ama onuda bir öğün veriyorum birgün çorba birgün muhallebi şeklinde veriyordum artık daha sık yapicam minnak kaldı minikler

bizde önümüzdeki hafta başlayacayız. ilk kızım hiç muhallebi yada mama yemedi tatlı şeyleri yemiyordu hala yemiyor o ayrı.. bakalım ıkıncımız nasıl olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…