2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bitmiyordu... delirmem yetmiyordu .. saçımı başımı yolasım geliyordu. Yoğurt ve değdiği yerde bıraktığı alerji. Bi kızımda olması eksikti.. bakalım dr ne diyecek...
Bu alerji durumlarını napıcaz azizim. Benimde tek korkum bu alerjik besinlere ömür boyu tepki vermesi ve ben daha oğlumda ek gıdaya geçmedim. Ne yediricem oda bi kafa karışıklığı. Allah yardımcımız olsun. Doktordan sonra gene yazar mısın canım ne dediğini.

Amin cnm.
2-3 hafta yoğurt yemeyecek bakalim.

Bizim en başta konak oldu başı ben zeytinyağı ve karbonatla geçirdim şükür. Sonra bi gün vücudu komple kıpkırmızı oldu sağlık ocağına götürdüm kızamık mı acaba dediler ama akşama geçti. Meğer bunların hepsi alerji belirtisiymis. Bizimde neye olduğu belli olmadığı için. Uçsuz bir denizdeyim.

Malesef ki olur işte kırmızı biber. Ekmeği bana bırak demedi ama benimde sonum ekmeği de bırakmak olacak sanırım. Her gün ne yediğini ve vücudundaki tepkileri yazarsan daha netleşir her şey.

Bmmki de bana boza almış süt yapar diye bi baktım kendi bitirmiş :-D

Ben de işte tam bu yüzden alerji doktoruna gitmeye karar verdim. Artık o da net bir şey söylemezse ne yapacağım bilmiyorum. Umarım sonuç alırız. Benim diyet de abuk subuk bir hal aldı. Kendi başıma yapamıyorum bu diyet işini.
Korkunun ecele faydası yok. Ben cok bunaldim artik. Oglan alerjik kiz alerjik ana zaten alerjik. Hep benim sucum. Yüksek alerjensin neden çocuk doğurursun... sinir oldum kendime
Ben de kızıma alerji genini geçirmişim herhalde. Hatta direkt babam geçirmiş kesin. Onda egzama da var. Ne güçlü genmiş
Kızlar bebısınde egzama olan var mı
VAr canım, bizimki de besin alerjisinden. Kollarda dirseğe yakın yerlerde ve dizlerde,yanakta attığın fotograftaki gibi var. Şu aralar azaldı. Kızların dediği gibi, doktora göster mutlaka.

Geçenlerde burda bi arkadaş menenjit aşısıyla ilgili bisey yazmıştı fiyat falanbu asi özel bir asimi nezaman vuruluyor bilen yazarmi acaba

Ya bu alerji çağımızın sorunu heralde. Eskiden çocuklara direkt inek sütü içirirlerdi. O zaman alerji yok muydu ya da o zaman içilen süt, mayalanan yoğurt daha doğal diye mi bir şey olmuyordu acaba? Ben de hala neye alerji var bulamadım. Kusması vs. yok, biraz mukus, biraz da kulak arkası döküntü.. Tahlilleri bir ay önce verdik ama devlet sağ olsun taa şubatın 5’ine randevu verdi. Bekliyoruz öyle.

Haha teşekkürler
Bi umut denicem valla
Olmazsa jokerdeki
O da olmazsa sallıcam
Damla bitkisel de olsa kullanmam
Dengeyi bozabilir

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…