Ek gıda “tadım”larına başladığımızdan beri biberon ve biberon maması asla almıyor benimki de. Tiksindi resmen.Günaydın kızlarr
Gündüz uykusu sıfır bizde
Gece de sorun yok cünkü bayılıyor bütün gün uyumadgından.
Mama sandalyesinden de sıkıldı
Koca insan gibi sürekli cıglık atıyor
8.30 da uyanıyoruz 11 gibi bi 20 dk uyuyor
13.00 de yine bi 20 dk ondan sonra 20.00 e kadr uyumuyor Allahım bayılcam
Ne sacma bi düzen yarattı kendine ya
Bide biberon mamayı asla almıyor gündüz
Valla 1 saat o kasık mamaları yedirmek de ayrı dertmis
Hadi kızım,ac kızım ,kus gecti baklarla yiyorz
Hemen 1 yasına gelsin alsın eline yesin istiyorm ya
Kilo alımı da ins vardır sanki durdu gibi
Hiç kafana takma onlar azınlık gruptaKızlar meraba herkese iyisinizdir inşallah çok yorucu geçiyo bu aralar geceleri hiç uyumuyodu dün gece artık sinirlerim boşaldı eşime verdim banyoya geçtim sakinleşene kadar ağladım uykusuzluk çok yıprattı bu sabah gördüm dişi patlamış birden allah yardımcımız olsun emmek istemiyo sabahtan akşama kadar neler yapıyorum emmiyo uyuyo dalıyo vermeye çalışıyorum anca öyle birazda olsa emiyo eğer dalmadıysa kıyameti koparıyo çok zormuş bu diş meselesi arkadaşların çocuklarına bakıyorum aynı aydalar 9 da yatırıyomuş sabah 8 de uyanıyomuş gece hiç uyanmıyomuş çok özledimmm deliksiz uyumayı
evt canim maddiyat problemi yoksa çok iyi dusunmussun1 - 1,5 yaşına geldiğinde işe dönecektim ama bebiş büyüdükçe düşüncem seninle aynı oldu. Maddi durum/imkanlar elveriyorsa en az 3 yaş katılıyorum.
Ben de bu dusuncedeydim. Ama bırakasın. 6 yaşına geldi1 - 1,5 yaşına geldiğinde işe dönecektim ama bebiş büyüdükçe düşüncem seninle aynı oldu. Maddi durum/imkanlar elveriyorsa en az 3 yaş katılıyorum.
sağol canım manisadayim akşam DHA büyüğü oldu çokkk korktukkAyy gecmis olsun
Nerdesiniz
Allah beterimden korusuun
Sağol canım Rabbim beterinden korusunAy ewet yine deprem olmus orda gecmis olsun bu nedir yaa
özendim valla calismayi ozledim.Gecenlerde kariyerde is ilanlarına bakiyordum öylesine basvuru yapmistim 2 gun sonra aradilar gorusmeye cagirdilar tabi ki gelemeyecgimi soyledim arayacaklarini dusunmemistim cok köklü bir giyim markasi yeri de evime yakindi ama kismet, bebis yasina girince dusunuyorum calismayi zaten su an issizlik maasi da aliyorum simdilik ev hanimligina devamÖyle de güzel çalışılıyor ki
Her sabah 6,5 ta Kv'ye teslim ediyorum emzirdikten sonra. Giyinip hazırlanıp 7'de servise biniyorum.
Kocam şehir dışında akşamları yardım edenim yok. 18:50 alıyorum çocuğu, mutfağımı topluyorum. Yemek kvden gelirse geliyor gelmezse makarna falan pratik şeyler. Çamaşır atıyorum. Tekbaşıma oynatıp yıkayıp uyutuyorum. 9,5'ta uyutuyorum ama hep ayağımda sallıyorum. 10,5 gibi döngüsünü atlıyor derin uykuya giriyor. Ertesi gün hazırlığı yapıyorum kıyafet, süt sağma makinası, süt saklama kapları hazırlığı (yıkama,steril etme gibi).Çamaşır seriyorum 11,5'ta yatağıma yatıyorum. Yatarken ona uyku beslenmesi yapıyorum. 2'ye kadar uyanmadan uyuyor. 2'den sonra her saat emmek için kalkıyor. 6,5ta yine aynı günlük rutin başlıyor.
Cuma çalışmıyorum( üst izni) . he bu arada işten gelince bazı günler tuvalet lavabo temizliği yapıyorum. gerekliyse süpürge açıyorum yoksa cuma süpürge yapıyorum. Cumartesi Pazar eşim evde. Genelde işlerimizi halletmek için dışarıdayız. Misafir gelecekse hemen evi toplayıp or.spu temizliği yapıyozhızlıca üstten üstten
Temizlikçi henüz tutmadım işe başlayalı beri yarım çalışıyordum daha önce ama bu ay full çalışmaya başladım artık tutacağım derin temizliğe vakit yok. Henüz düzen oturmadı.
Kısaca çalışılıyor ve kazandığın parayı çocuğun için özendiğin her şeye harcıyorsun
gecmis olsun en korktugum sey deprem...sağol canım manisadayim akşam DHA büyüğü oldu çokkk korktukk
Sağol canım Rabbim beterinden korusun
Cok.yorucu oluyo mu yoksa alisiliyo mu hani ewde olsan daha mi cok yoruluyosun yoksa tam tersi miÖyle de güzel çalışılıyor ki
Her sabah 6,5 ta Kv'ye teslim ediyorum emzirdikten sonra. Giyinip hazırlanıp 7'de servise biniyorum.
Kocam şehir dışında akşamları yardım edenim yok. 18:50 alıyorum çocuğu, mutfağımı topluyorum. Yemek kvden gelirse geliyor gelmezse makarna falan pratik şeyler. Çamaşır atıyorum. Tekbaşıma oynatıp yıkayıp uyutuyorum. 9,5'ta uyutuyorum ama hep ayağımda sallıyorum. 10,5 gibi döngüsünü atlıyor derin uykuya giriyor. Ertesi gün hazırlığı yapıyorum kıyafet, süt sağma makinası, süt saklama kapları hazırlığı (yıkama,steril etme gibi).Çamaşır seriyorum 11,5'ta yatağıma yatıyorum. Yatarken ona uyku beslenmesi yapıyorum. 2'ye kadar uyanmadan uyuyor. 2'den sonra her saat emmek için kalkıyor. 6,5ta yine aynı günlük rutin başlıyor.
Cuma çalışmıyorum( üst izni) . he bu arada işten gelince bazı günler tuvalet lavabo temizliği yapıyorum. gerekliyse süpürge açıyorum yoksa cuma süpürge yapıyorum. Cumartesi Pazar eşim evde. Genelde işlerimizi halletmek için dışarıdayız. Misafir gelecekse hemen evi toplayıp or.spu temizliği yapıyozhızlıca üstten üstten
Temizlikçi henüz tutmadım işe başlayalı beri yarım çalışıyordum daha önce ama bu ay full çalışmaya başladım artık tutacağım derin temizliğe vakit yok. Henüz düzen oturmadı.
Kısaca çalışılıyor ve kazandığın parayı çocuğun için özendiğin her şeye harcıyorsun
Cok.yorucu oluyo mu yoksa alisiliyo mu hani ewde olsan daha mi cok yoruluyosun yoksa tam tersi mi
Amin canm sağol Rabbim korusun hepimizi inşallah.bir aydır bu korkuyla yaşıyoruz burdagecmis olsun en korktugum sey deprem...
dun gece bebisi emzirirken dusundum simdi deprem olsa ne yaparim nereye saklanirim ? dusuncesi bile korkutucu rabbim bu aciyi yasatmasin kimseye
Evet ben de merak ediyorumBen de bunları merak ediyorumArwien
Şu an evde o kadar yoruluyorum ki bazen diyorum şimdi işte olsam ne dinlenirdim haMesaiden yarım saat önce haberleri okuyarak güzel bi kahvaltı, öğle arasında arkadaşlarla yemek kahve keyfi falan ufff Ama akşam işten gelince pert mi olunuyor nasıl oluyor? Neyse bakalım Eylül’de başlayacağım ama kısmi zamanlı, haftada 2-3 gün innnnşallah müdürüm zalımlık yapmaz ise.
EtmediKullandınız mı etki ett mi??
Yok kiz ben öğretmenim hiç okulu özlemedim daha ,evet evde kök söktürüyor ama aklımdan bir saniye bile okula gitmek gelmediHerkes iste dünya varmış diyor çocuktan uzak kalmak ilac gibi geliyormuş tam tersini hic duymadım
özendim valla calismayi ozledim.Gecenlerde kariyerde is ilanlarına bakiyordum öylesine basvuru yapmistim 2 gun sonra aradilar gorusmeye cagirdilar tabi ki gelemeyecgimi soyledim arayacaklarini dusunmemistim cok köklü bir giyim markasi yeri de evime yakindi ama kismet, bebis yasina girince dusunuyorum calismayi zaten su an issizlik maasi da aliyorum simdilik ev hanimligina devam
Yorucu ama tempoya alışıyorsun.Cok.yorucu oluyo mu yoksa alisiliyo mu hani ewde olsan daha mi cok yoruluyosun yoksa tam tersi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?