- 26 Nisan 2014
- 729
- 1.926
- 113
Biz sünnet sonrası sadece antiseptik sıktık canım antibiyotik sürmedim hiç Allah sevimli dostlardan razı olsun ben uyurken hayatta kesemem totosunu yan dondurup ellerini yastaga atıp uyuyor koca adam gibiBen uyurken kesiyorum ama mesela sunnet sonrasi antibiyotik suruluyo ya agliyo tabi ciglik cigliga aciyo esim ya reklamlar ya da sevimli dostlar ikinci kullandigim giysi giydirmiyo banyo sonrasi ayagindan cikariyo o zmanda yine reklam aciliyo
oyle cnm ayniyiz hepimiz saatlerce ugrasiyorum 2 saatim gidiyor, yedigi 2-3 tatli kasigiYok cnm yemiyor cocuk ağzıni kilitliyor açmıyor anca dikkati başka yone kayacakki yesin neler denemedim son çare yesin diye
insalh üzme canini Allah doğmasını nasp ederse sanada güç verir merak etme canimEvet adet olmuyorum ilk defa böyle oldu normalde doğumdan sonra çok sık adet gören biriydim .Öyle tabide tam herseyi otutturdum ise basliycaktim nediyim hayırlısı olsun nasibi varsa
Ben o zaman elimde yediriyorumKaşık görünce kafa çevirip ağlamaya basliyot
Iyi geceler kızlar uzun zamandır hatta bebeğim doğduktan sonra hiç yazamadım ... taki sprelim kayıp testte pozitif görene kadarŞuana kadar 5-6 test yaptım ve günden güne netlesiyor çizgi baştan beri silik bir şekilde çıkıyordu en son dün yaptım daha net gözüktü .ISIN garibi kanda negatif ... iki farklı hastanede kan verdim ve sonuç 2 yani negatif. Ama eve geliyorum idrar testi yapıyorum (farklı markalardan) anında ikinci silik çizgi . Varmış başına böyle bisey gelen hamilemiyim degilmiyim olmasam benim için olacak ama olursada yapsak biseuy yok
Evet adet olmuyorum ilk defa böyle oldu normalde doğumdan sonra çok sık adet gören biriydim .Öyle tabide tam herseyi otutturdum ise basliycaktim nediyim hayırlısı olsun nasibi varsa
Haa bizimki normal duz uyuyo ya da yizustu ondan kesiyorum.. Yaa kimine antibiyotik surupta vermisler anlamadim ben hic neyse artik zaten 3. Gune girdikBiz sünnet sonrası sadece antiseptik sıktık canım antibiyotik sürmedim hiç Allah sevimli dostlardan razı olsun ben uyurken hayatta kesemem totosunu yan dondurup ellerini yastaga atıp uyuyor koca adam gibi
Ilk yaptığım test telde pek belli olmasada yakından belli oluyor soluk bir çizgi ikinci attığım en son yaptığım o zaten gayet belirgin ikisinin arasında 2-3 test daha var onlarda giderek belirginleşiyorHakkımızda hayırlısı canim. Tabi büyük şok.
Ultrason vs bakildi mi? En azından rahim kalınlaşması vs başlamış mi bakilsa belki daha bet fikir verirdi. Test foto atsana...
Bir de bana kızma sakın da arkadasimda değeri 4tu... Kızı Şimdi ilkokula gidiyor..
Yani ilginc ama olabiliyor. Geç döllenme olduysa daha kanda 2 düşük cikmis olabilir. Genelde olmayinca 0 ya 0 kusur vs çıkıyor. Boğma beni emi.
Hayatimda inan ilk defa boyle bisey duydum hamile degilsindir canim mujtemelen baksana kanda yokmus pazartesi gunu bence kan ver sure gecevek ya ozamanda negatifse negatifitr kesinIyi geceler kızlar uzun zamandır hatta bebeğim doğduktan sonra hiç yazamadım ... taki sprelim kayıp testte pozitif görene kadarŞuana kadar 5-6 test yaptım ve günden güne netlesiyor çizgi baştan beri silik bir şekilde çıkıyordu en son dün yaptım daha net gözüktü .ISIN garibi kanda negatif ... iki farklı hastanede kan verdim ve sonuç 2 yani negatif. Ama eve geliyorum idrar testi yapıyorum (farklı markalardan) anında ikinci silik çizgi . Varmış başına böyle bisey gelen hamilemiyim degilmiyim olmasam benim için olacak ama olursada yapsak biseuy yok
Evet kızımda adetimin 3. Gününde 1000 çıkmıştı ama buna anlam veremedim evet bekliyop tekrar kan vericemHayatimda inan ilk defa boyle bisey duydum hamile degilsindir canim mujtemelen baksana kanda yokmus pazartesi gunu bence kan ver sure gecevek ya ozamanda negatifse negatifitr kesin
Amin canım hayırlısı olsuninsalh üzme canini Allah doğmasını nasp ederse sanada güç verir merak etme canim
Ilkinde silik belli de ikinci test bozuk gibi geldi bana. Tekrar yaptin mı bugün? Belki kimyasal olmustur vs.Ilk yaptığım test telde pek belli olmasada yakından belli oluyor soluk bir çizgi ikinci attığım en son yaptığım o zaten gayet belirgin ikisinin arasında 2-3 test daha var onlarda giderek belirginleşiyor
Yok canım Allahtan geliyor nediyim başta çok ağladım kendimi yiprattim ama olduysa yapsak bisey yok Buda bana ders oldu bidahada asla Allahin takdirini hiçe sayarak geleceğe dair plan program yapmayı düşünmüyorum
Hayırlısı olsun hakkindaAmin canım hayırlısı olsun
Ikinci bekledikçe öyle oldu nedense .test aldım.az önce yapicam birazdan tekrarIlkinde silik belli de ikinci test bozuk gibi geldi bana. Tekrar yaptin mı bugün? Belki kimyasal olmustur vs.
öyle canim hayırlısı olsun senin icim allah güç kuvvet versin inşallahIlk yaptığım test telde pek belli olmasada yakından belli oluyor soluk bir çizgi ikinci attığım en son yaptığım o zaten gayet belirgin ikisinin arasında 2-3 test daha var onlarda giderek belirginleşiyor
Yok canım Allahtan geliyor nediyim başta çok ağladım kendimi yiprattim ama olduysa yapsak bisey yok Buda bana ders oldu bidahada asla Allahin takdirini hiçe sayarak geleceğe dair plan program yapmayı düşünmüyorum
Ben o zaman elimde yediriyorum
Ben almıştım salya çok akarken taktım akmadi gerçektenKızlar kehribar diş kolyesi alicam galiba ,siz aldınız mı yada almayı düşünüyor musunuz
Biz de seni özledik. Çok üzüldüm. İnsan kendi ailesinden darbe yiyince daha kötü oluyor ama geçecek bu da, herşey gecmedi mi nasilsa?Benim güzel arkadaşlarim oncelikle sizleri cok ozledim, merak ettiginiz icin teşekkür ederim. İkizlerle ilgilenmek gercekten pek zor o yuzden bircok seyden uzaklastim. Ozet gecmek gerekirse,
Bebegim iyilesmisti aslinda ancak sorumsuz annem ve babam yuzunden evimize goz enfeksiyonuna sebep olan bir adenovirus enfeksiyonu girdi. Disaridan gelip direkt kizima sarilinca, once kizima sonra esime sonra bana ve ogluma bulasti. Doktorlar bakteri enfeksiyonu sanarak antibiyotik tedavisine basladilar. Ancak ise yaramayip hepimizin gözlerinden kan gelmeye baslayinca viral oldugu anlasildi ve tedavide biraz gec kalindi.
Bebeklerde Allaha sukur kalici bir hasar olmadi ama ben ve esim cok kotu durumdayiz hala. Neredeyse 3 ay olacak. Enfeksiyonun ilk asamalarinda gozlerimi sararak gezdim. Kesinlikle isiga bakamadim ve el yordamiyla cocuk bakmak zorunda kaldim. Bulasici oldugu icin kayinvalidemden yardim alamadik. 4 kisi gozler gormez bir vqziyette eve kapanip 1 ay boyunca iyilesmeyi bekledik. Bu sirada ailem sebebiyle kavga cikti ve esim hastalik bulastirdiklari icin onlari evden kovdu. Uzun hikaye...
En son evdeki tum erzaklar bitince gozume 3 kat gunes gozlugu takıp markete guc bela gittim. Haytimda yaptigim en zor alisveristi. Eve yine kan aglayarak dondum. Velhasil tum enfeksiyon belirtileri gecti su an ancak esim ve benim retinalarimiz cizik icinde. Bu haftaya kadar telefon, bilgisayar gibi ekranlari kullanamiyordum. Hem gormuyordum hem de hassasiyetten oturu isik cok kotu etkiliyordu.
Gozlerim hala sıkıntılı, arac kullanamiyorum, sozgelimi pazara gittigimde dibine kadar girmeden fiyatlari okuyamiyorum, guneste dışarı bakamıyorum vs vs....
Buna şükür, çok büyük bir imtihandan geçtik. Anlattigimin 5 kati anlatmadigim var. Allh büyük, insallah sifasini esirgemez.
Sizleri cok ozledim.
Ne diycegimi bilemedimIyi geceler kızlar uzun zamandır hatta bebeğim doğduktan sonra hiç yazamadım ... taki sprelim kayıp testte pozitif görene kadarŞuana kadar 5-6 test yaptım ve günden güne netlesiyor çizgi baştan beri silik bir şekilde çıkıyordu en son dün yaptım daha net gözüktü .ISIN garibi kanda negatif ... iki farklı hastanede kan verdim ve sonuç 2 yani negatif. Ama eve geliyorum idrar testi yapıyorum (farklı markalardan) anında ikinci silik çizgi . Varmış başına böyle bisey gelen hamilemiyim degilmiyim olmasam benim için olacak ama olursada yapsak biseuy yok
Şu meşhur bir site var ya ordan mi aldın canım ,ben de sepete attım bekliyorum cevabınıBen almıştım salya çok akarken taktım akmadi gerçekten
Ya bi doktor varya oda almayin diyo adini unuttum instahramda meshur zehirli madde yayiliyomus bebegin vucudunaŞu meşhur bir site var ya ordan mi aldın canım ,ben de sepete attım bekliyorum cevabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?