2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben uyurken kesiyorum ama mesela sunnet sonrasi antibiyotik suruluyo ya agliyo tabi ciglik cigliga aciyo esim ya reklamlar ya da sevimli dostlar ikinci kullandigim giysi giydirmiyo banyo sonrasi ayagindan cikariyo o zmanda yine reklam aciliyo
Biz sünnet sonrası sadece antiseptik sıktık canım antibiyotik sürmedim hiç Allah sevimli dostlardan razı olsun ben uyurken hayatta kesemem totosunu yan dondurup ellerini yastaga atıp uyuyor koca adam gibi

Yok cnm yemiyor cocuk ağzıni kilitliyor açmıyor anca dikkati başka yone kayacakki yesin neler denemedim son çare yesin diye
oyle cnm ayniyiz hepimiz saatlerce ugrasiyorum 2 saatim gidiyor, yedigi 2-3 tatli kasigi ama alisma evresi işte aydan aya daha cok yiyecekler

Evet adet olmuyorum ilk defa böyle oldu normalde doğumdan sonra çok sık adet gören biriydim .Öyle tabide tam herseyi otutturdum ise basliycaktim nediyim hayırlısı olsun nasibi varsa

Hakkınızda hayırlısı canim. Tabi büyük şok.
Ultrason vs bakildi mi? En azından rahim kalınlaşması vs başlamış mi bakilsa belki daha net fikir verirdi. Test foto atsana...
Bir de bana kızma sakın da arkadasimda değeri 4tu... Kızı Şimdi ilkokula gidiyor..
Yani ilginc ama olabiliyor. Geç döllenme olduysa daha kanda 2 düşük cikmis olabilir. Genelde olmayinca 0 ya 0 kusur vs çıkıyor. Boğma beni emi.

Biz sünnet sonrası sadece antiseptik sıktık canım antibiyotik sürmedim hiç Allah sevimli dostlardan razı olsun ben uyurken hayatta kesemem totosunu yan dondurup ellerini yastaga atıp uyuyor koca adam gibi
Haa bizimki normal duz uyuyo ya da yizustu ondan kesiyorum.. Yaa kimine antibiyotik surupta vermisler anlamadim ben hic neyse artik zaten 3. Gune girdik

Ilk yaptığım test telde pek belli olmasada yakından belli oluyor soluk bir çizgi ikinci attığım en son yaptığım o zaten gayet belirgin ikisinin arasında 2-3 test daha var onlarda giderek belirginleşiyor
Yok canım Allahtan geliyor nediyim başta çok ağladım kendimi yiprattim ama olduysa yapsak bisey yok Buda bana ders oldu bidahada asla Allahin takdirini hiçe sayarak geleceğe dair plan program yapmayı düşünmüyorum

Eklentiler

• IMG-20200215-WA0048-02.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200221_010110-01.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 43
Hayatimda inan ilk defa boyle bisey duydum hamile degilsindir canim mujtemelen baksana kanda yokmus pazartesi gunu bence kan ver sure gecevek ya ozamanda negatifse negatifitr kesin

Hayatimda inan ilk defa boyle bisey duydum hamile degilsindir canim mujtemelen baksana kanda yokmus pazartesi gunu bence kan ver sure gecevek ya ozamanda negatifse negatifitr kesin
Evet kızımda adetimin 3. Gününde 1000 çıkmıştı ama buna anlam veremedim evet bekliyop tekrar kan vericem

Ilkinde silik belli de ikinci test bozuk gibi geldi bana. Tekrar yaptin mı bugün? Belki kimyasal olmustur vs.

Ilkinde silik belli de ikinci test bozuk gibi geldi bana. Tekrar yaptin mı bugün? Belki kimyasal olmustur vs.
Ikinci bekledikçe öyle oldu nedense .test aldım.az önce yapicam birazdan tekrar

öyle canim hayırlısı olsun senin icim allah güç kuvvet versin inşallah

Biz de seni özledik. Çok üzüldüm. İnsan kendi ailesinden darbe yiyince daha kötü oluyor ama geçecek bu da, herşey gecmedi mi nasilsa?
Gozlerinizde bişi kalmasın da
Ne diycegimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…