2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
senin gayet iyi anlıyorum canim haklisin b8gun misafirliğe gittim benum büyük kızdan bi ay küçük kız tam 20 kilo benim kiz 14 kilo ce üstünde iki kazak vardı yani ay kendimi ne kötü hissettim kadin da aman ben bebekken şöyle yedirdim böyle yedirdim dedikce kendimi hepten beceriksiz anne hissetim ya ama yemiyor orda cocuk yemekde hiç bisey yemedi ne yapayım çocuğun boğazını mi sıkayım ye diye

hakkında hayırlısı canim adet girmeye baslamismiydin yani geçtimi günün
eğer hamileysen de üzme kendini annenim sevgisi merhameti herseyde yeter ikiz gibi büyütursun

Hiç üzülme cnm ben şunu kabul ettim uykuda yemek te bizim kontrolumuzde dgl çocuğun kendi tercihi oluyor kötü anne değiliz sadece şanssıziz ikiSinede aynı özeni gösteriyor aynı saatlerde yediriyor aynı saatlerde uyutmaya çalışıyorum ama birinin uykusu iyi iştah sıfır diğeri uykusuz ama şükür yemesi fena dgl onlar kendi tercihlerini yapıyorlar bize onlara ayak uydurmak kalıyor

L labfaresi çok çok gecmis olsun cnm Allah sifa versin tum.hastalara size de.
ikicicek-birbocek canim seni cok iyi anliyorum ama boyle boyle alisiyorlar telefonla bisey yemeye, alisirlarsa geri donüsü cok zor, acaba sadece cizgi filmin sesini duysalar ekrana bakmasalar oyle yemezler mi

aynen oyle canim ne yaplim mutku olsunlar yeter

Aman iyi bari Aallah razi olsun kadindan bu gujlerde gececek insallah cidden bir imtihan oldu kolay diyemem... Cocuklarinin tadina vara vara baktigin zmanlar gelecej insallah

Sen bu azimle bir yaşına kadar 15kilo yapacan çocuğu
Ya hadi itiraf edelim hepimiz burnu skilarak yemek yedirilen bir nesil degil miyiz cizgi film viz gelir tiris gider yok yani saka maka benimki eger yemeseydi acardim sewimli dostlar zaten uykusuz bide yemek yememe gbi bi sansi yok bi yerden kazanmasi lazim. Hani anneler der ya zeki ama calismiyo feat& yiyo ama uyumuyo

Sevimli dostlar i tırnak keserken açıyorum

Yok cnm yemiyor cocuk ağzıni kilitliyor açmıyor anca dikkati başka yone kayacakki yesin neler denemedim son çare yesin diye

ikicicek-birbocek İnanmiyorum sana yaziklar olsun ben blw yontemiyle klasik muzik esliginde yediren bir an.... Asfdghhj yahu yesinlerde amuda bile kalkarim birak cizgi film ne ki
Bi o kaldı yapmadigim ztn :) masallar mi anlatmıyorum şarkılar mi soylemiyorum daha neler ama yok inatci cikti velet simdiden cocuk sarkilarini ezberlerimler bana bücürler ilerde daha neler yapacaklar yaptiracaklar bakalim

Sevimli dostlar i tırnak keserken açıyorum
Ben uyurken kesiyorum ama mesela sunnet sonrasi antibiyotik suruluyo ya agliyo tabi ciglik cigliga aciyo esim ya reklamlar ya da sevimli dostlar ikinci kullandigim giysi giydirmiyo banyo sonrasi ayagindan cikariyo o zmanda yine reklam aciliyo

Bi o kaldı yapmadigim ztn :) masallar mi anlatmıyorum şarkılar mi soylemiyorum daha neler ama yok inatci cikti velet simdiden cocuk sarkilarini ezberlerimler bana bücürler ilerde daha neler yapacaklar yaptiracaklar bakalim
Yahu senin bi kere ikiz ya ikiz.. sna her sey caiz hic dusunme muafsin

hakkında hayırlısı canim adet girmeye baslamismiydin yani geçtimi günün
eğer hamileysen de üzme kendini annenim sevgisi merhameti herseyde yeter ikiz gibi büyütursun
Evet adet olmuyorum ilk defa böyle oldu normalde doğumdan sonra çok sık adet gören biriydim .Öyle tabide tam herseyi otutturdum ise basliycaktim nediyim hayırlısı olsun nasibi varsa

Ama kanda negatif çıktı demişsiniz. İdrar testindense kan daha güvenli değil mi?
Evet ama her idrar testinde cikmasida benim aklımı kurcalıyor ters giden bisey var ama anlamadım başka topiklerde okudum bthcg kanda negatif çıkıp sonradan pozitif olanlar varmış düşündürücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…