2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok Geçmiş olsun cnm. Allah sifa versin.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın

Allahim size iz bırakmayan bi şifa versin canim hepinize Allalh iyilik versin inşallah

Ay okurken gozumden yas geldi yemin ederim sana gerci ibrahim tatlises gbi aglamam meshurdur benim biz de seni ozledik ya sen ne guclu bi kadinsin neler atlattin helal olsun sana gercekren saygi duyuyorum rahatsizliginiza cok uzuldum evladinin sagligina cok sevindim korktugum sey olmamis en azindan yazmayonca aklima baska seyler geldi... Tek basina nasil bakiyosun cocuklara o gozle gercekten helal olsun Allah in bir sinavi bu bunu da atlatacaksiniz eminim tedavi surecine insallah girinxe en azindan yanlis redavi uygulanmiyo artik...

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Çok çok geçmiş olsun, bunu da hasarsız atlatıyorsunuz/atlatacaksınız inşallah

Çok geçmiş olsun biran önce tamamen iyileşirsiniz ins

İbrahim tatlises deyince aldi mi beni bir gulme
İyi dileklerin ve merak ettiğin icin teşekkür ederim canim benim. Dah bir de arada ameliyat oldum ben. Tek basina zor oluyor tabi insan kfayi yiyecek hale geliyor. Ama doktor artik bulasmaz dedigi andan itibaren Allah binkere razi olsun kayın validem kosarak geldi. Bana bakmasa da torunlariyla ogluyla cok guzel ilgilendi en azindan ben de kendimle ilgilenme sansi buldum. Cok dua ediyorum ona. Arada zaten arar musaitsen gelmek istiyorum diye. Eli bos gelmez yemek getirir illa ki. Cocuklarla ilgilenir bir iki g ce kalir. Yukumuzu hafifletiyor. Artik ben de duymuyorum bazi seyleri gecinip gidiyoruz.

Geçmiş olsun

Bazı anneler beni linç etmek isteyebilir ama çaresizlikten herşey yapılıyormuş asla dememek lazimmis en nefret ettigim şeydir telefonla çizgi filmle birşeyler yedirmek ama bu cocuk yüzünden herşey yapiyorum yeter ki iki lokma yesin diye biri yiyor ona güzel yediriyorum ama diğer cadı için telden çizgi film açtım öyle yedirebildim bugün bir yandan vicdan yapiyorum bir yandan şükür yedi yesin de nasıl yer yesin diyorum

Iyi geceler kızlar uzun zamandır hatta bebeğim doğduktan sonra hiç yazamadım ... taki sprelim kayıp testte pozitif görene kadar Şuana kadar 5-6 test yaptım ve günden güne netlesiyor çizgi baştan beri silik bir şekilde çıkıyordu en son dün yaptım daha net gözüktü .ISIN garibi kanda negatif ... iki farklı hastanede kan verdim ve sonuç 2 yani negatif. Ama eve geliyorum idrar testi yapıyorum (farklı markalardan) anında ikinci silik çizgi . Varmış başına böyle bisey gelen hamilemiyim degilmiyim olmasam benim için olacak ama olursada yapsak biseuy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…