2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar lutfen bu soruma vakti olan cevaplasin DEMİR HAPİNİ YANİ KAN İLACİNİ HERKES BEBEGİNE KULLANİYO MU
Ben duzenli olarak kullanıyorum canim.
D vitamini biraktik. Onun yerine ek gıdayla beraber ZINCAD vitamine geçtik. A, C, D vitamini ve cinko içeriyor.

Kizlar lutfen bu soruma vakti olan cevaplasin DEMİR HAPİNİ YANİ KAN İLACİNİ HERKES BEBEGİNE KULLANİYO MU
Ben kullanmıyorum. Bazi doktorlar tahlilbyapmadan kansızlık var demeden gereksiz diyor zararı var diyorlar ne bilim yaa herkes bişey diyor iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bende bilmiyorum

Herkese hayırlı geceler kızlar. Oğlum bronşit olmuş ( bu akşam acile götürdük. Kan tahlili ve akciğer filmi çekti. İleri boyutta değil ama ilerlememesi için tedavi şart dedi. Hava verdi hastanede. Evde de kullanacağız havalardan. Antibiyotik verdi. Bir hafta sonra da kontrole gideceğiz.

Yaa cok cok gecmis olsun canim uzuldum hsyret ne cok bronsit var Allah im korusin kuzunu tez zmands iyilestirsin

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

cok Geçmiş olsun canim Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…