2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın güzel anneler
Ek gıdayı günde kaç öğün veriyorsunuz. Kendi sütümüz yetiyorsa günde bir kere vermek yeterli mi? Bir gün çorba, bir gün püre, bir gün muhallebi vs tarzında
Günaydın, ben günde 2 kez veriyorum. Sabah ilk uykusundan sonra sebze püresi ya da sebze çorbası. Akşamüstü meyveli irmik, meyveli hipp pirinçli ya da direkt meyve gibi. Yoğurt verebilsem bir öğünü yoğurt olurdu mutlaka ama alerjik olduğundan veremiyorum şimdilik. Kahvaltıya da 7.aydan sonra geçeyim diyorum bakalım

Günaydın güzel anneler
Ek gıdayı günde kaç öğün veriyorsunuz. Kendi sütümüz yetiyorsa günde bir kere vermek yeterli mi? Bir gün çorba, bir gün püre, bir gün muhallebi vs tarzında
Doktor iki.kez demişti max 1 cay bardağı

yim
Toplamda mı bir çay bardağı aç aya kadar bu şekilde
8 aya kadar maksimum ikiye cikiliyor iki uc kavanoz deniliyor 6 da bir kavanoz yani 1 cay bardağı iki.ogun ama.her doktor ayri dunya ogun basi diyenler.var bir bardak

8 aya kadar maksimum ikiye cikiliyor iki uc kavanoz deniliyor 6 da bir kavanoz yani 1 cay bardağı iki.ogun ama.her doktor ayri dunya ogun basi diyenler.var bir bardak
Ben küçük reçel konulan şeyler varya onunla veriyorum günde iki kere bir defa meyve püresi bir defa sebze püresi

Günaydın güzel anneler

Ben ilk uyandığında meyve veriyorum, genelde biraz elma püresi ve ezilmiş muza portakal damlatıp yediriyorum. Ben öğlen kahvaltı yaptığım için () öğlen biraz yumurta sarısı, peynir vs. yediriyorum. Akşam da yoğurt, sebze çorbası gibi şeyler.

Efelihayat kv deme bana gittiğinden beri kendisi rüyalarımda da sinir ediyor
sekersizfistikezmesi oğlan gece mız mız uyutmadi dün akşam Pirinç unuyla muhallebi denedim o midesine iyi gelmedi galiba

Ek gıdaya ilk geçtiğimizde gece aşırı sık uyanıyordu, bence de yediklerinden oluyor. Sonra alışınca geçti gibi. İnşallah yani ay dilimi ısırayım

Günaydın güzel anneler
Sabah normal kahvalti(yumurta penir bebe bisk pekmez tereyagi) oglen meyveli yogurt ilkindide sebzeli corba ya da tarhana az bisey bebek ekmegi.. olcu valla yedigu kadar bazen bi kase yiyo bazen iki uc kasik alip birakiyo zorlama yapmiyorym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…