2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Açlıktan değil cnm. Uyumazgillerden bunlar. Kurt kadin benimki

Ya bir de hanımlar bebekten sonra kendi kişisel vücut temizliğinize nasıl vakit ayırıyorsunuz? :) Özellikle gündüz bebeği az uyuyanlar.

Ben de lazerliyim, İyi ki zamanında yaptırmışım, hiç kendime bu kadar teşekkür etmemiştim

Dışarıdan gelenler elini yikamiyor ya deli oluyorum ya. Eşimde bende elimizi yıkarız ilk olarak. Birde söyleyince benim elim temiz diyenler var.

Ay sorma akşam kayınbabam gelecek, havaalanından geliyor ve daha kapıda kucaklıyor çocuğu, kendi babam olsa derim de adama denmiyor yani. Eşimi tembihledim artık.

Bende kendi aileme söylüyorum onlarda zaten gidip yıkıyorda işte konu komşuya söylenmiyor. İnsan kendi için yıkar bırak başkasını da alışkanlık edinmemisler.

Akşamları da insan artık bi kendini atmak istiyor bir yerlere akşam çok üşeniyorum böyle şeylere :)

Ya bir de hanımlar bebekten sonra kendi kişisel vücut temizliğinize nasıl vakit ayırıyorsunuz? :) Özellikle gündüz bebeği az uyuyanlar.
Benimki kurulu saat gibi 30dk uyuyor. Gecende aksam uykusuna yatirip banyoya girdim 2 kere uyandı, daha da evde yalnizken banyo yapmam dedim.
Valla o ara 2-3 gunde bir gittik ama doktor diyordu zaten peesembe veya cuma gelin diye misal.

H hepgenc uzulme biz variz geçemedik kaşık el fobisi var bizde de ek gidaya hala geçemedij
Senin bebegin kac aylik oldu? Dokunmani mi istemiyor. Benimki 13 agustos dogumlu. Nerdeyse 6 bucuk aylik. Ben yedirince kesinlikle istemiyo. Elle de yediremedim ama kendisi eline alinca elmayi falan bayiliyor. Blwden baska care yok galiba. Ama onun icin de ilk basta puremsi yemesi lazim. Sozde once sebze sonra meyvelere gececektim ama su an aadece bir kasik yesin de ne yerse yesin modundayim.

Suyunu artır cnm belki faydası olur bnmkiler tam tersi 6 ay kabızlık çektik biz 5. Ay gectik ek gidaya sukur bir aydir da duzeldiler arada kabiz oluyor ama olur o kadarcik

O neki bn unuttum adamla asker arkadaşi gibi olduk 5 dk bulsam o beş dakikamı uyuyarak geçiriyorum gece yapayim desem 1 den önce uyudugumuz yok ztn sabahta 7.30 8 de ayaktayiz yapabilenlere helal olsun

Suyunu artır cnm belki faydası olur bnmkiler tam tersi 6 ay kabızlık çektik biz 5. Ay gectik ek gidaya sukur bir aydir da duzeldiler arada kabiz oluyor ama olur o kadarcik
Evet bunu biri daha söylemişti biraz daha sıvı yapayım bakalım çorbaları
O neki bn unuttum adamla asker arkadaşi gibi olduk 5 dk bulsam o beş dakikamı uyuyarak geçiriyorum gece yapayim desem 1 den önce uyudugumuz yok ztn sabahta 7.30 8 de ayaktayiz yapabilenlere helal olsun
Ya zaten ikizle çok daha zor olur Allah kolaylık versin

Benimki kurulu saat gibi 30dk uyuyor. Gecende aksam uykusuna yatirip banyoya girdim 2 kere uyandı, daha da evde yalnizken banyo yapmam dedim.

Valla o ara 2-3 gunde bir gittik ama doktor diyordu zaten peesembe veya cuma gelin diye misal.
Anladım canım. Bende yalnızken duşa giremiyorum. Kesin uyanıyor çünkü. Hele bugün sabah 9 dan beri 2 kere 15 dakika uyudu başka da uyumadı. Kollarım koptu. Hep kucakta durmak istiyor.

Anladım canım. Bende yalnızken duşa giremiyorum. Kesin uyanıyor çünkü. Hele bugün sabah 9 dan beri 2 kere 15 dakika uyudu başka da uyumadı. Kollarım koptu. Hep kucakta durmak istiyor.
Ben duş olayına şöyle çözüm buldum Banyonun kapısının önüne pusetle koyuyorum her mızmızlandığında duşakabinden kafamı uzatım ce eee yapıp güldürüyorum öyle böyle bir şekilde alıyorum Tabi her zaman değil duş almam gerekiyorsa ve eşim evde yoksa

ayni efe 16 ağustos yemin ederim aynisi kaşık el fobisi var su içmiyor biberon bile sute zoraki yaklaşıyor eline.verince.kırıyor boğulacak diye veremiyorum gecen.elmanın yarısını kirdi elinde kendi oynuyor sokuyor atıyor blw istiyor belli ama yapamam yutamaz

Ayni taktigi kullanıyorum ben de

Öyle duruyorsa güzel bir çözüm olmuş. Mecbur kalırsam aklımda bulunsun :)

Aksam ayran iciyorduk. Ondan verdim biraz ve ilginc sekilde sadece onu icti kasikla ve devamini istedi. Yarin yogurt deniycem. Basarili olursam diger yiyeceklere de geceriz insaallah. Ne sevdiklerini ogrenene kadar denememiz gerekiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…