2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
8 aya kadar maksimum ikiye cikiliyor iki uc kavanoz deniliyor 6 da bir kavanoz yani 1 cay bardağı iki.ogun ama.her doktor ayri dunya ogun basi diyenler.var bir bardak
Evet gerçekten her doktor ayrı konuşuyor. Ama buradan aldığım cevaplara göre ben az yediriyormuşum sanırım. Çok yerse az emer sütüm azalır korkusu oluştu bende de. İki öğüne çıkayım en azından :)

Sabah normal kahvalti(yumurta penir bebe bisk pekmez tereyagi) oglen meyveli yogurt ilkindide sebzeli corba ya da tarhana az bisey bebek ekmegi.. olcu valla yedigu kadar bazen bi kase yiyo bazen iki uc kasik alip birakiyo zorlama yapmiyorym
Kabızlık yaşadın mı peki? Benimki günde iki üç kere kakasını yaparken ek gıdaya geçtiğimden beri üç dört günde bir yapıyor. O da benim yardımımla (zeytinyağı veriyorum, kuru kayısı pişirip veriyorum vs.)

Yok canim yasamadim zeytinyagi ben de veriyorum cay nay iciyolar ya artii ben mesela milupa gece cayi veriyorum onlar da bagirsaklari rahatlatiyo armut falan yiyolar cayir cayir gidiyo onu yeyince sebze corbalari da bagirsaklarini calistiriyo

Ya bir de hanımlar bebekten sonra kendi kişisel vücut temizliğinize nasıl vakit ayırıyorsunuz? :) Özellikle gündüz bebeği az uyuyanlar.
Onu valla sutumu sagip anneme birakiyorum kuafore gidiyorum kendim yapamiyorum anneme en yakin kuafore gidio hemen geliyorum

Kizim 6 aylik oldugunda hasta olmustu. Ilaclardan tiksindi. Kasik gorunce istemiyor. O yuzden ek gidaya baslayamadik. Iyice tiksinmesin diye 2 hafta bekledim. Birkac gundur deniyorum. Yemiyor. Ne yapicam bilmiyorum. Ilk kizim ben daha sonraki kasigi vermeden isterdi yenisini. Bu sefer sudan cikmis balik gibiyim. Yemeyecek diye korkuyorum.

Geçecek merak etme
Ardından ateşli hastalık oldu o daha kötüydü, bronşiti aradık resmen öyle soyliyim
Maşallah bizimki de bugün baya iyi gibi hırıltısı geçti sayılır. Öksürükte azaldı. Havalar toparladı. Bronşit için tekrar kontrole ne kadar zaman sonra götürdün? Ateş olunca zor olur ya.
Eşim 3 gündür ateşli düşürmek için o kadar uğraşıyoruz. Bebeklerde daha da zor olur.
Allah herkese şifa versin özellikle bebeklerimize.

Dışarıdan gelenler elini yikamiyor ya deli oluyorum ya. Eşimde bende elimizi yıkarız ilk olarak. Birde söyleyince benim elim temiz diyenler var.

S Shrrbtk çok geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzucuk? İnşallah bir an önce toparlar
Sağol canım. Bugün çok daha iyi. Öksürükte hırıltısı da baya azaldı. Antibiyotik kullanmaya devam ediyoruz. Havaları da biri bugün bitecek biri de 4 gün daha devam edecek. Maşallah beklediğimden daha kısa sürede toparladı. Alerjisi var ya astıma çevirirse diye tedirgin olmuştum. Şükür yani.

Ya bir de hanımlar bebekten sonra kendi kişisel vücut temizliğinize nasıl vakit ayırıyorsunuz? :) Özellikle gündüz bebeği az uyuyanlar.
Ben çok zorlanıyorum. Ancak akşam eşim evde olunca yapabiliyorum. Gündüz uyumuyor çünkü. Kuaföre de cumartesi günleri gidebiliyorum :) duşa da bebekle aynı akşam giriyorum onu yıkayıp giydirip uyutuyorum sonra ben giriyorum oda gene akşam yani :)

Son düzenleme:
Bugün gram huzuru yok gece de uyumadı canım
Allah yardımcın olsun. Bende iki gündür iki saatte bir hava vermek için uyanıyorum. Çocukta uyanıyor makinenin sesine. O yüzden baya huysuz kucağımda durmak istiyor hep. Eşimde hasta. Zor azizim zor :)

E elfpeksimeti bizimki 45 dakikaya bir hala uyaniyo gece dun gece artik pturdum agladim uykusuzluktan yok yani ben 6 aydir care bulamadim demekki duzeni bu sekilde

E elfpeksimeti bizimki 45 dakikaya bir hala uyaniyo gece dun gece artik pturdum agladim uykusuzluktan yok yani ben 6 aydir care bulamadim demekki duzeni bu sekilde
Uyku öncesi mama tarifleri var canım acaba çok mu acikiyor benimki biraz daha fazla uyuyor da dün beni mahvetti aç da değil öyle besigin tahtalarıni sallıyor ağlıyor tuhaf tuhaf hareketler en son sabah üzerime çişini geçirdi

Canım test yaptım yine çıktı hastaneye gittim sabah. Hastanede adet olduğumu hissettim doktor büyük ihtimal kimyasal gebelik gecirmişsin dedi
anladım cnm. Hayırlısı. Artık regl ile atarsin. Sonra a spiral düzeltilir sanirim.

eh tecrübe diyetlim .. ilkinden sonra komple Lazer .. rahatlik oldu.
elinle yedir cnm. Muz ez yedir. Havuc haşla ez elinle yedir. Patatesi aynı şekilde. Yavas yavas kasiga geçersin.
Yok cnm uyumuyorlar. Geçen saydım. 11saat gece yatakta ammaaaa tam 10 kez kalkiyor. 30dk, 60dk, 45dk da bir değişiyor. Artık uykusuzluktan bas dönemdi bayılma hissi tavan. Bi de oğlan var oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…