2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benzer durumdayız, su anda da yatakta yatiyorum üstümde uyuyo
Heh tam bu akşamki pozisyonumuzu anlattın. 9 buçukta uyudu 10 da uyandı 10 dan 12 buçuğa kadar hep göğsümde yattı bırakırsamda uyanacaktı. Şimdi yatağında uyuyor inşallah uzun uyur. Doğduğundan beri ten tene uyumayı seviyor. Bende kıyamıyorum ama böyle de zor oluyor.

Aksam ayran iciyorduk. Ondan verdim biraz ve ilginc sekilde sadece onu icti kasikla ve devamini istedi. Yarin yogurt deniycem. Basarili olursam diger yiyeceklere de geceriz insaallah. Ne sevdiklerini ogrenene kadar denememiz gerekiyor galiba.
Gerçekten öyle. Sevmediği bir şey verirsem ikinci kaşıkta katıla katıla ağlıyordu. Hiçbirşey yediremeyecrğimi düşünmüştüm. Ama deneye deneye sevdiği şeyleri bulmaya başladım. Baktım ki iştahla ikinci kaşığı bekliyor. Benimki tatlı olan şeylerden ziyade çorba, yemek türü şeyleri seviyor. Onların da bir damak tadı var bulmak gerekiyor

Ekgidaya geçenler günlük yada ek gıdanın arkasından su ne kadar veriyorsunuz? Benimki susuz kalıyor sanki kakasını yapmadı sabaha karşı ağrıyla uyanıyor karnına masaj falan yapınca rahatlayıp dalıyor tekrar

ek gıdaya başlayınca kabızlıga neden olabiliyor. neler veriyorsunuz bilmiyorum ama corbalarını mutlaka zeytin yağı koyuyorum. bunun dışında sabah kahvaltıda yediği muhallebiye kuru kayısı dan yaptığım püreden biraz ekliyourm ki gabızlık sorunu yaşamasın. içtiği su miktarını incelemedim ama fazla su içmeyi seven bir bebek değil .

Bende bunu soracaktım. Benim oğlumda pek su içmiyor en fazla 20 ml içiyordur. Ama 120 ml civarında içmesi lazım diye biliyorum.

Suyu hic sevmiyo vallahi bi kahve fincanini gevmez

Bunu bitek ben yapiyorum sanmistim tek bi farkla ben mama sandalyesini banyoya getiriyorum ve ayni sekilde skildiginda cee yapiyorum ama banyom zaten 5 dakikayi gecmiyo suyun akisi ilgisini cekiyo Allah tan

Bunu bitek ben yapiyorum sanmistim tek bi farkla ben mama sandalyesini banyoya getiriyorum ve ayni sekilde skildiginda cee yapiyorum ama banyom zaten 5 dakikayi gecmiyo suyun akisi ilgisini cekiyo Allah tan
Mama sandalyesi de mantıklıymış pusetten atmaya başladı kendini kaydırarak

Hanımlar bu arada henüz bebeğinin dişi çıkmamış olanlar, çıkmış ama sizin haberiniz olmayabilir
Bizimkinin çıktığı belli olmuyordu bakınca görünmüyordu, eşim parmağımı ısırdı deyince inanmadım görünen bir şey yok çünkü. Sonra çay kaşığının ucuyla alt damağa hafif vurunca tin tin ses gelince anladım çıktığını

Kendi ne kadar isterse o kadar veriyorum. İstemediği zaman püskürtüyor. Ama günlük 30 ml geçmiyordur

Cay bardağının yarisi kadar iciyorlar genelde.eger icmezse 200 ml lik alıştırma bardagi var oyun oynarlarken filan arada tek yudum tek yudum mutlaka hepsini iciriyorum.

Ben de illa iki gunde bir kavak yediriyorum. Simdiye kadar kabizlik yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…