2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar irmik yulaf bunlar felaket kabiz yapiyo haberiniz olsun o kasik mamasi yulafliydi kusuyo diye vermez oldum ondan beri kabiz olmuyo yalniz ben caylardan da yardim aliyorun caysiz zeytinyagsiz olmuyo artik buyuduler nerdeyse 7 aylik olacak

Off ben de çorbalarına muhallebilerine irmik katıyordum tok tutsun diye. Demek bu yüzden kabız oluyormuş çocuk hemen kesiyorum vermeyi

Hangi çayları veriyordun canım

Kizlar yulafli mama aliyorum bn hep onu cok seviyorlar meyvelileri yemiyor sıpalar bnmkilere yulaf birşey yapmadi ama ikigun önce elmalı irmik pisirdim mahvoldu cocuk kabız oldu nerdeyse birbuçuk aydır düzene girmişti dahada vermem irmik pirinç ununa devam

İrmikte kabız yapıyormuş ya biz ne vericez bu bebelere
Haftada 1 veriyorum ben irmik canım bi de armutla veriyorum ki çok etkilemesin işte. Aslında benimkini brokoli kabız yapmıştı bir daha vermedim o yüzden. Şimdi de 2 gün zeytinyağı vermedim ondan oldu herhalde Misafir filan vardı aksattım çok sebzeye filan girmemiştim. Bundan sonra daha dikkat edeceğin ne verdiğime.

Ay ben günlük verdim irmikli meyve yaaa internette öyle yazıyordu tariflerde falan napicaz hiç yulaf irmik pirinç eklemeden mi vericez biz doktora da hiç sormadım yarın aşı var hemşireye sorayım bı bakiyim ne diyecek

Cam rendede rendeleyip kaşıkla veriyorum canım başka bir şey katmıyorum kabızlık için verdiğimde. Normalde irmikle de pişirip veriyorum.
Tamam canm bende pişirsem. Daha mı iyi diye sordum da kabız olmasın diye. Günde 6 dan fazla yapan çocuk 3 gün yaptı

Sor bakalım canım ben çoğunlukla tek veriyorum meyveleri amaç doyurmak değil aslında zaten irmikle de versem pirinçle de tek de her türlü arkasından emmek istiyor.

Tamam canm bende pişirsem. Daha mı iyi diye sordum da kabız olmasın diye. Günde 6 dan fazla yapan çocuk 3 gün yaptı
Bizim de aynı ya günde 4 kez filan yapardı ek gıdadan sonra bazen günde 1 yapıyor bazen de böyle kabız oluyor birkaç gün yapamıyor sonra ben yaptırıyorum masajlarla zeytinyağıyla filan. Ne zamana kadar böyle sürecek acaba

Şunu kullanıyorum, çok memnunum.

Eklentiler

• 3A85D5C4-494C-4D0B-8780-699646B49647.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 18
A nedennn yaaa baglardin

Kaka katı bizde de ama günde 2-3 arasi yapıyor..

Patates havuç irmik zeytinyağ kıyma karışımına bir kez yeşil kabak, diğer günde de pırasa ekledim. Kabız olmasın diye. Bir gun kabağı irmikle pişirdim. Her gün 1 küçük muz yiyor, bazen elmayla değiştiriyorum. Yoğurt mutlaka yiyor.
Kahvaltıda 1 yumurta sarısı, yanında ayrıca 1cay kaşığı pekmez ayrı şekilde peynir... peyniri ben yaptım.
Mama da yiyor meme de emiyor. Neyi ne zaman veriyorsun demeyin gün içinde planlıyorum. Bazen de yatmadan muhallebi...

Bende iki sefer pirinç unuyla muhallebi yapmıştım. Oda bize kabız yaptı. Birdaha da vermem artık. 3 gündür kıvranıyor. Her bebeğe farklı tepki yapıyor demekki.

Bende iki sefer pirinç unuyla muhallebi yapmıştım. Oda bize kabız yaptı. Birdaha da vermem artık. 3 gündür kıvranıyor. Her bebeğe farklı tepki yapıyor demekki.
Aynen cnm hepsine ayrı etki ediyor pirinç unu çok şükür sıkıntı yapmadı ama irmik ve muz kabız yapıyor bizde ikisinide

Ben direkt meyvenin kendisini veriyorum onlari hic eklemedim

İnşallah uzun sürmez bebeklerdeki kabızlıktan çok korkuyorum. Küçük kardesimde yaşamıştık onda korku olarak kaldı yapabileceği zaman bile kendini kasıp yapmiyodu 5.6 yaşlara kadar her tuvalette saatlerce ağlıyordu şükür oğlum sabaha karşı arka arkaya iki bez doldurdu hiç bi şeye gerek kalmadan akşam içtiğim çayın etkisi olduğunu düşünüyorum
R Rzg14 kıyma şuan verilebiliyor mu? Siz hızlandırdığı iz için mi veriyosun

Son düzenleme:
Modeli ne tatlım buhar makinaının?
Motorolaı çizdim o zaman onunla ilgili hep aynı şikayetleri okumuştum.
Bu arada anladım ses ayırt ediyor. Güzel mekanizmaymış.
Canım ben telsiz olarak bunu aldım çok memnunum şarjıda baya gidiyo

Eklentiler

• Screenshot_20200227_085127_com.android.chrome.webp
    15 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…