Benim güzel arkadaşlarim oncelikle sizleri cok ozledim, merak ettiginiz icin teşekkür ederim. İkizlerle ilgilenmek gercekten pek zor o yuzden bircok seyden uzaklastim. Ozet gecmek gerekirse,
Bebegim iyilesmisti aslinda ancak sorumsuz annem ve babam yuzunden evimize goz enfeksiyonuna sebep olan bir adenovirus enfeksiyonu girdi. Disaridan gelip direkt kizima sarilinca, once kizima sonra esime sonra bana ve ogluma bulasti. Doktorlar bakteri enfeksiyonu sanarak antibiyotik tedavisine basladilar. Ancak ise yaramayip hepimizin gözlerinden kan gelmeye baslayinca viral oldugu anlasildi ve tedavide biraz gec kalindi.
Bebeklerde Allaha sukur kalici bir hasar olmadi ama ben ve esim cok kotu durumdayiz hala. Neredeyse 3 ay olacak. Enfeksiyonun ilk asamalarinda gozlerimi sararak gezdim. Kesinlikle isiga bakamadim ve el yordamiyla cocuk bakmak zorunda kaldim. Bulasici oldugu icin kayinvalidemden yardim alamadik. 4 kisi gozler gormez bir vqziyette eve kapanip 1 ay boyunca iyilesmeyi bekledik. Bu sirada ailem sebebiyle kavga cikti ve esim hastalik bulastirdiklari icin onlari evden kovdu. Uzun hikaye...
En son evdeki tum erzaklar bitince gozume 3 kat gunes gozlugu takıp markete guc bela gittim. Haytimda yaptigim en zor alisveristi. Eve yine kan aglayarak dondum. Velhasil tum enfeksiyon belirtileri gecti su an ancak esim ve benim retinalarimiz cizik icinde. Bu haftaya kadar telefon, bilgisayar gibi ekranlari kullanamiyordum. Hem gormuyordum hem de hassasiyetten oturu isik cok kotu etkiliyordu.
Gozlerim hala sıkıntılı, arac kullanamiyorum, sozgelimi pazara gittigimde dibine kadar girmeden fiyatlari okuyamiyorum, guneste dışarı bakamıyorum vs vs....
Buna şükür, çok büyük bir imtihandan geçtik. Anlattigimin 5 kati anlatmadigim var. Allh büyük, insallah sifasini esirgemez.
Sizleri cok ozledim.