2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de illa iki gunde bir kavak yediriyorum. Simdiye kadar kabizlik yaşamadık
Ya bende kabak ,bal kabağı havuç bunları zeytinyaği ile veriyorum ama mesela dün çok az bişey yaptı yapmak denmez bozuk para kadardır , ondan sonra bir daha yapmadı bugün de yapmadı hala yiyor yiyor biriktiriyor heralde simid kabız mi olmuş oluyor

önceden çok mu yapıyordu canim benim kizda azalttı iyice kabız değil ama az yapiyo günde bir önceden 3 5 yapardi

Linc edecek analar gelsin baksın ozman
Ben daha acmadım ama cinnet gelip baby tv nin önüne oturtmam an meselesi

Kabızlık bizde de sorun. 3-4 günde bir yapıyor. Tecrübeli anneler bu durum tahmini ne kadar sürüyor? Çorbalarına zeytinyağı koyuyorum, günlük beş altı tatlı kaşığı kayısı püresi veriyorum. Başka ne yapabilirim rahatlatmak için?

Linc edecek analar gelsin baksın ozman
Ben daha acmadım ama cinnet gelip baby tv nin önüne oturtmam an meselesi
Haklisin valla geldin birgün baksınlar birine yediriyorum o arada digeride ac ağlıyor off off mecbur açıyorum ki cabuk yesin de diğerine geceyim

Pazar gününden beri yapmıyordu çok şaşırdım günde 6-8 defa yapardı çünkü huzursuz olmadı ama ben huzursuz oldum kabız mı oluyo diye sabah zeytinyağı verdim akşam üstü yaptı şükür hala bezin emebildigi kıvamda yapıyor bu normal mi acaba

Hep bir şeyler bebeklerin düzenini bozuyor zaten. Yok diş yok aşı yok hastalık. Allah yardımcımız olsun. Bizimki de ek gıdaya geçtik geceli daha az yapıyor. Hele hasta olduktan sonra 2 günde bire çıktı. Antibiyotik içiyor acaba ondan mı geç yapıyor ki? Sen deyince aklıma geldi bak :)

Gecmis olsun canim ilk defa duydum gercekten ne yapman lazimmis
Doktor korkulacak bisey olmadığını söyledi çoğu kadının başına geliyormus farketmiyorlar bile dedi .şuan adet görüyorum baya sancılı kanamalı yasmin diye bi ilaç verdi onu kullancam

anladım cnm. Hayırlısı. Artık regl ile atarsin. Sonra a spiral düzeltilir sanirim.
Canım Sprel bana olmuyormuş kist oluşmuş doktorum suanlik doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi düzelene kadar onu kullancam adetim falan duzeldikden sonra geri taktirmayi düşünüyorum

6 bucuk aylik bebegin gazdan uyumamasi normal midir? Kolik seklinde degil gun jcinde gaz sancisi yok ama geceleri gazdan uyuyamiyor tecrubeli anneler

Çok çok geçmiş olsun canım. Allahım nasıl rahatsızlıklar var. İkizler zaten zor bir de bu durum çok üzüldüm Rabbim kısa sürede şifanızı versin inşallah. Kalıcı hasar olmaz umarım. Rabbim yardımcın olsun canım.

Merhaba Annişlerrrr,

2 sorum var sizlere
1) Buhar makinası kullanıyor musunuz? Sıcak mı soğuk mu? Soğuk ise odayı soğutuyor mu? Hangi marka tavsiye edersiniz?
2) Bebek telsizi kullanıyor musunuz? Memnun olduğunuz marka var mı? Memnun değilseniz neden değilsiniz?

Önerileriniz benim için değerli. Şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…