2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2. Soru : weewel aldık memnunum

Soğuk ama odayi sogutmuyor zaten sürekli de calistirmiyorum. Hastayken mesela günde 1 saat calistir demisti doktoru.
Motorola var ama pili bitik, degistirdik yine öldü batarya ondan memnun degilim. Yalniz yazilimi cok iyi; standart bir ses varsa (kurutucu) bir süre sonra kesiyor iletişimi ve o ses var diye sürekli açık kalmıyor, ekstra ses olunca iletiyor (anlatamadim)

Oğlum bı saattir uyumuyor gazı varmış biraz sırtını ovaladim gazı çıktı şimdi uyumak üzere
Milupanin gece cayi bitmisti onla baya rahat uyuyodu anasonda var icinde gaz cikariyodu sanirim ondan boyle oldu bugun alimde rahat edelim... Bittigi gunden beri boyle

Modeli ne tatlım buhar makinaının?
Motorolaı çizdim o zaman onunla ilgili hep aynı şikayetleri okumuştum.
Bu arada anladım ses ayırt ediyor. Güzel mekanizmaymış.

Kızlar ek gıdadan sonra bizde de kabızlık oldu malesef. Az önce okudum ama alıntılamamışım kim dedi unuttum ama bizim de birkaç gün bozuk para gibi katı yapıyor devamı gelmiyor sonra ben bezini açıp karnına bastırarak bacaklarını yukarı kaldırarak yaptırıyorum bugün mesela yarım saat bekledim başında biraz ıkınıyor kendisi yapamıyor öyle kalıyor fark ediyorum. Ben yardım edersem yapabiliyor. Bir de bal kabağı zeytinyağıyla her gün vermeliyim galiba o çok güzel çalıştırıyor bağırsakları. Meyve olarak da armut işe yarıyor.

Arwien canım biz bunu almıştık e bebek indiriminde bu denk geldi. Sadece memlekette kullanıyorum. Sessiz çalışıyor soğuk buhar veriyor ama odayı soğutmuyor. Memnun kaldım. Biz ne zaman memlekete gitsek burnu çok tıkanıyordu nefes alamaz hale geliyordu sabaha kadar. Bu defa 2 hafta kaldık hiç tıkanmadı burnu benim de burnum kanardı kanamadı demek ki işe yarıyor

WMA420 canım ,ben şarj ederek kullanıyorum yeni aldık zaten e bebek indiriminde sadece gündüz uykusunda kullanıyorum zaten gece beraberiz
Evet canım ben de gündüz ve özellikle akşam 9dan sonra kullanmak istiyorum. Evde kedi var. Biraz yaramaz akşamlaarı aşka geliyor koşturuyor evde , gürültü yapıyor kapısını kapatmak zorunda kalıyoruz. Tv açık olunca yavrumun sesini duyamıyoruz. Almaya karar verdim. Bi inceleyeyim ben telsizi. Teşekkür ederim.

Sağol canım fiyatı da uygunmuş. Ben deniz kenarında yaşıyorum aslında nem oranı en düşük %35 falan oluyor. Genelde %50 . Peteklere su haznesi de astım ama geçenlerde soğuk algınlığı oldu burnu çok tıkandı doktor alın dedi. Araştırıyorum bende. Çocuk bu tekrar eder diye şimdiden alayım diyorum.

E elfpeksimeti
Ikındığını görürsen altını aç bacaklarını havaya kaldır canım göbek deliğinin yan taraflarına kasıklara biraz bastır öyle daha rahat yapıyorlar. Yoksa o koyu kıvamlılar bitene kadar günlerce minik minik çıkıyor yapamadıklarından yarıda kalıyor.

Kizlar irmik yulaf bunlar felaket kabiz yapiyo haberiniz olsun o kasik mamasi yulafliydi kusuyo diye vermez oldum ondan beri kabiz olmuyo yalniz ben caylardan da yardim aliyorun caysiz zeytinyagsiz olmuyo artik buyuduler nerdeyse 7 aylik olacak

Kizlar irmik yulaf bunlar felaket kabiz yapiyo haberiniz olsun o kasik mamasi yulafliydi kusuyo diye vermez oldum ondan beri kabiz olmuyo yalniz ben caylardan da yardim aliyorun caysiz zeytinyagsiz olmuyo artik buyuduler nerdeyse 7 aylik olacak
Offf bende yulafi un gibi çekip meyvelerle mi versem diyordum kapılar suratıma kapanıyor bir bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…