2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de bardabas çocuk almayı düşündüm ama içeriği nasıl yada biraz daha mı buyuse 9-10aylilken mi alsam diye düşünüyorum

Benimkinde uyanıyor yan ceviriyorum gazını çıkartıyor pırt pırt ,ek gıdaya başlayınca geceleri mizildanma sayısı arttı sanki , dün labne peynir mayaladim bakalım o nasıl etki edecek
Peyniri hangi sütten nasıl mayaliyorsun canm

Benimkinde uyanıyor yan ceviriyorum gazını çıkartıyor pırt pırt ,ek gıdaya başlayınca geceleri mizildanma sayısı arttı sanki , dün labne peynir mayaladim bakalım o nasıl etki edecek
Bizimki oyle kolayca xikmiyo cocuk mahvoluyo ya gece kendini ikinmaktan kusar oldu artik

Bizimki oyle kolayca xikmiyo cocuk mahvoluyo ya gece kendini ikinmaktan kusar oldu artik
Oy kiyamam benimki de kaka yaparken öyle kendini Sıka sıka yapıyor ya bişey sorcam kakasının kıvamı nasıl benimki mesela oyun hamuru gibi yumuşak ama akışkan değil her gün yapıyor artık kabız değildir dimi

Ya onlari ben de takip ediyorum instagramdan peki etkinlikler 9. Aya hakikaten uygun mu ki herkes cok methediyo

Ben henüz bilemiyorum hiç 9 aylık bebişim olmadı. Ama bir arkadaşımın bebeği 16 aylık, o hep kullanmış ve bebeği bayılıyormuş, her ay kutuların gelmesini bekliyormuş.

Kızlar sorum var ? Şimdi ek gıda da menüyü nasıl ayarlıyorsunuz ? Her gün sebze veriyor musunuz ? Ben ay dur kabız olmasın kayısı vereyim, dur yoğurtta yesin falan derken bir bakıyorum sebzeyi unutmuşum, yoğurdu sürekli biseylerle karıştırmak istemiyorum sade haliyle de yesin istiyorum ozaman meyve yada sebzeden biri iptal oluyor nasıl ayarliyorsunuz bunu

corbasında mutlaka sebze koyuyorum. oğun arasının birinde yoğurt diğerinde de meyve veriyorum.

Ben günde üç sefer yarım çay bardagi kadar veriyorum ne vericeksem, sen günde kaç kere ek gıda veriyorsun canım?
sabah kahvaltı uyuyacagı zaman sütünü içiyor. oğlen corbası. corbadan bir - 2 saat sonra bir kaç kaşık yoğurt uyuyacağında yine süt. uyandığında meyvesi ve sonra süt içiyor. aksam da corbasından içiyor biraz sonrası hep süt. ama oyle çay bardağı falan ölcmüyorum doyduğu zaman yemeği bırakıyor zaten.

Benim oglana göre yoğun bir program canım benimki püskürtur suratıma bu kadar versem

Benim oglana göre yoğun bir program canım benimki püskürtur suratıma bu kadar versem
her çocuk farklı oluyor bizimle masaya oturuyor bizi yerken gördüğünden yemek istiyor bende ona kendi yemeğini veriyorum aslında kendi düzenini kendi oluşturdu ben ona uyum sağladım sadece

Valla hiç bu kadar ayrıntılı düşünemiyorum. Ay em sorumsuz anne

Ben onu kardesimden biliyorm ama cok pahalı kutular ya
Güle güle kullanın cnm
Bizimki cocklar büyüyünce atms
Atmayaydı iyidi

Sabah kahvaltı ,arada yogurt,öglen sebze corbası,ara muz,anne sütü,aksm yemeginde bizle yogurt yada corba yer dükkanı kapatırız
12 gibi mamaya kalkar .
Bu ay kefire baslıcam drna sorup.

Canım senin kız rahatsız olduğunda hırıltı varmıy di
Varsa ne kadr sürede geçti
Çok hırıltılı nefesi 5 defa ilaç içtik daha hic değişim yok
hırıltı hastaneye yatarken vardı cnm. Hastaneden çıkarken geçmişti. 4gun kalktik biz. Sukur sonra da olmadi.
Icin rahat degilse kontrole gotursen.

Canım bu ne aşısı oluyor ve hangi aylarda yapılıyor?
bexsero b tipi menenjit. Özel ası. Dozu 450tl bebekler 3 doz. 5-7-12 aysonrasi ya da 7-9-12 ay sonrası... ya da 2 yaş sonrası 2 doz.

İyi bari maşallah kuzuna. Tatlım bu aşı ne aşısıydı?
yazdim hemen üste seker.

zor aslında. Hele ben gibi bi de mama sokmak zorunda olana...

Kahvaltı..... öğlen sebze ama kıymalı mutlaka yaninda yogurt.... meyve ve yoğurt ikindi de ya da mama..... akşam muhallebi... yatarken gönlü olursa mama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…