2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pazardan beri hirili var ve 6 ci ilaç içtik bi hafifleme yok büyük kızda daoksuruk başladı ayyy

H hepgenc bizimki bir cay kasigi bile yemiyor seviye o
Cay kasiginin ucu kadar yiyor bizimki sukurBizim bebisler ayri bir tue olabilir. o da tukurdugu diline bulasinca midesine biraz gidiyor. Bezinden anliyorum. Ufak parca gorunce. Burda herkes cesit cesit yemek paylasiyor. Gonul ister ki bizimkiler de yesinkasik istemiyo ama onune buharda pismis havuc ve karnabahar koydum biraz. Onu eliyle agzina atti hapur hupur ezdi yutmus bezinde gordum. Dogustan blwci galiba. Simdilik oyle onune koyuyorum. Pek yedigi yok aslinda ama azcik olsa da tatlari tanir diye boyle devam ediyoruz simdilik.

Yok canim kabiz falan degil benimki ne yediyse onu cikariyo kakasi simdi kusucan ama kurabiye hamuru gbi kokuyu anlatmaya dilim warmiyo zaten eski halinden eser yok ne kadar yiyo kahvaltiyi bi corba kasesinde atiyorum olcu verirsen cunku yedigi miktara gorede kivami degisiyo

Hahaha oyun hamuru daha iyiydi bir süre kurabiye yemicem

Kahvakti fix bir gun iste tarhana icine bir kasik yogurt diger gun sebze corbasi yine icine bir kasik yogurt oteki gun pirinc lapasi yogurt pirinc karisik simdi ete de gececekmisiz 7. Ay oldugu icin ve ben corbalarina bebek ekmegi yaptim onu dogruyorum mutlaka

Ben henüz bilemiyorum hiç 9 aylık bebişim olmadı. Ama bir arkadaşımın bebeği 16 aylık, o hep kullanmış ve bebeği bayılıyormuş, her ay kutuların gelmesini bekliyormuş.
Ya cok guzelmis set kullananlar oyle diyo(pahali olmasini saymazsak) cok mersk ediyorum bakalim

Ben de olcu koymadim ne kadar istiyosa aslinda o kadae yiyo bazen hic yemek istemiyo zorlama yapmuyorum bazen hepsini bitiryo

onu bir iki kez yedi daha yemedi

Ben bulamacciyim galiba bu arada ya

Allah im lutfeeeen artik hawalar guzellesin evin icinde mutasyona ugricam parka gidim diyoeum anam ruzgar ruzgar yok yani istanbulun hawasina suan icin guwen olmaz dun iyiydi iste bi 21 derece ama yetmiyo her gin cikmam lazim benim soyle bi yuruyuse bebisle

Ben de olcu koymadim ne kadar istiyosa aslinda o kadae yiyo bazen hic yemek istemiyo zorlama yapmuyorum bazen hepsini bitiryo
ilk kızım da corbasına yoğurt eklemezsem yemezdi. ama ufaklık karışık yemiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…