2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimkide beşiğin kenarlarından tutup kalkıyor yalnız birakamiyorum beşiğinde 20 gün var aralarında

Benımkı anca oturuyor suan kı tek sevdıgı sey o emeklemedı karnının üstünde durmayı sevmıyor cok tembel cok bı sorunu oldugunu dusunmuyorum sadece gec ogrencek galıba dıslerı erken cıktı onun ıcın mı boyle oldu yoksa kendı mı rahat bılemedım

Bnmkiler de aynı cnm surunemiyorlar halâ anca oturuyorlar birde sürekli heryere dönerek gidiyorlar yürüteç aldım biri güzel heryere gidiyor tutunca adım atamıyor diğeri yürüteçi kullanamıyor ama tutunca çok güzel adım atıyor kalkmaya çalışıyorlar yeni yeni ama kalkamıyorlar tembel kızlar 9 aylik oldilar birinin alt 2 dış çıktı diğerinde hala diş yok zamanına var demekki diyorum şükür bi problemleri yok emeklemek için

Bugun deli ettiler beni minik kuşlar sabah 7 de uyandık biri bu saate dek toplam 1 saat biride 40 dk uyudu gecede 11 de yatmistilar nasıl dayanıyorlar anlamıyorum

Asiltutku efe efe 4 gelen disi 6-cikan dışı var ..... ediyor kibar yazdım yemek bağlantı kesildi huysuzluk tavan uyku desen nanayyyy yavrum nanay 8 aydır istikrarli gaz ve uyku hic bozmadı çizgisini sürünüyor emekleme yok oturmak istemiyor atiyor kendini tembel yüz ustu sirt ustu takılıyor annesini bitirmeye niyetli ayni kartalim nasıl minik kuşum

Kartal'da inatçı çıktı yemek sevdiremedim uyku çok bölünüyor Max 1 saat.sukur sağlığı iyi. Doktor yemediği için bişey diyor mu

Kartal'da inatçı çıktı yemek sevdiremedim uyku çok bölünüyor Max 1 saat.sukur sağlığı iyi. Doktor yemediği için bişey diyor mu
Gidemedik ki zorlama diyordu en son sunu.soyleyebilirim uc doktor ek gida konusunda zorlama 9. Aya kadar tadim ayi hazir olunca yer anne sutu mama 9. Aya kadar yeterli dedi endiselenme efe cok minumum seviyede yemesi napim zorlasamda ayni zorlamasamda

1 ay daha yemesinler o zaman yapcak bişey yok Bı de tat tuz ariyo ya ona özel yaptığım hiç bir şeyi yemiyo çocuk kendi yedigimdem verince yiyo napcam bilemedim. Cici bebe çok sevdi kendim yapayım dedim şekersiz falan pekmezle yediremedim onuda

Ikızler zor canm azcık gerıden gelmelerı cok normal fızıksel olarakta öyle benımde zayıf dogdu boyu da kısa bende süre verıyorum telas yok

verme bence tuz seker yemezse yemesin mecbur yiyecekler

Bende yaptım öyle göZEL olmadı
kendi yaptığım kurabiye kek krep onları seviyorlar tavsiye ederum

benim kizda hiç bişey yemiyor ya Allahım kafayı bi o yana bı buyana çeviriyir yeme mek için oyy zaten kuş kadar zayifcik

arkadaşlar bü konu hakkinda daha önce çok konuşuldu ama tek mesaj atmak istedim bu konuda

ben hem kendim hem ilk çocuğun bütün aşıları yaptırdım ama bundan sonra ikinci kızıma yaptırmaya ca hım içinde ki maddeler nelerden yapıldığı bunları okuyunca ilk kızım à yaptırdığım à bile pişman oldum
kızamık aşısı var 9 ayda prospektüs okuyunca dehşete düştüm

alerjileri fazla olması grupta çok dikkatimi çekti sadece prospektüs unu okuyun diye tavsoye etmek istedim
kimseyle polemiğe girmek içinde yazmad im bunu

Zorunlu degıl zaten kızamık suan boyle salgınlar fılan olunca rıske atmamak lazım canm evet yan etkısı olabılır ama suan corona bıle mıllet delı gıbı aşı arıyor. Oldu kı bı asıyı atladınız ve onun salgını var ya bulasırsa kızınıza. Suan coranaya aşı bulunsa yaptırmaz mısınız? Ölümle yüz yüze mı gelmek istersınız yoksa.

Ya da söyle deyım corana asısı bulundu sız olmak ıstemıyorsunuz tamm ama millete yaymasına musade edıyorsunuz. Yanı sen cocugu ası yaptırmadn ve bu hastalıkların bırıne cocugun yakalandı benım cocuguma bulaşmasına sebeb olabılırsınız bunu ben göze almak zorunda degılım.

içindeki maddeler ı görünce ondan bi fayda gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü keşke ilk kızım dada arastursayfim

içindeki maddeler ı görünce ondan bi fayda gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü keşke ilk kızım dada arastursayfim
Fayda olmus kı suan su cıcegınden ölen yok. Sıze saygı duyuyorum. Ama lütfen kapılmayın bunlara ası yaptırmayan amelıyat olmasın sezeryan olmasın evınde olmeyo beklesın aynı sey.

Ben polemiğe girmek için yazmad im canim hep asıyı övüyor sağlık Bakanı da ama iyileşen onlarca 50 yas üzeri insan gösteriyorlar tvde hele 70 80 yasindaliler aşı mi olmuştu bebekken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…