2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben polemiğe girmek için yazmad im canim hep asıyı övüyor sağlık Bakanı da ama iyileşen onlarca 50 yas üzeri insan gösteriyorlar tvde hele 70 80 yasindaliler aşı mi olmuştu bebekken
Eskı ınsanların bagısıklı güçlü vucudları dınc paketlı ürün tüketmıyorlar kucuk bır salgın bıle nelere sebeb oldu belkı 500 bın ınsan ölecek. Takdir sizin bu saatten sonra kımsenın fıkrı degısmez. Ama sız yaptırmaya bılırsınız. Polemık yok

Ben polemiğe girmek için yazmad im canim hep asıyı övüyor sağlık Bakanı da ama iyileşen onlarca 50 yas üzeri insan gösteriyorlar tvde hele 70 80 yasindaliler aşı mi olmuştu bebekken
Özel asılar bireyseldir
Ama devletin asıları toplumsal
Ası karsıtlıgına saygı duyuyorum
Ama toplum saglıgı icin ası yaptırmak gerekli bence.
Ben özelleri de yaptırdım devletinkileri de ne kendi cocuguma,ne baska cocuklara karsı bunun vebalini alamam cünkü
Bide seye inanmıyorm ya asının icinde neler var olayına.
Asının mikrop oldugunu biliyorz zaten.
Vucut o mikroba karsı bagısıklık kazansın diye ası yapılıyor.
Yani ası yaptırmasınız da o mikropla karsılasack cock.
Tabi herkesin kendi tercihi

İyigeceler kızlarr
Anam milletin bebeler yürüyo,sıralıyo
Benimki arizona kertenkelesi gibi sürünüyo yerlerde hala
Anca ver yesin
Hic o totoyu a kaldırayım yok
Bide bugun bisey farkettik
Hanımefendi emeklemeyi biliyor ama gerek görmüyor
Kpci eve koca bi top havuzu almıs
Doldurduk onu
Bıraktım icine 2 dk mutfaga gectim
Geldim cock cıkmıs icinden
Kız dedim nasıl cıktın sen
Geri koydum bakalım nası cıkıyo diye
Hoop ters döndü kenarlara dayadı göbeği
Emekleme hareketiyle attıra attıra cıktı
Cocuum biliyor ama canı istemiyor emeklemeyi

Benımkı üsengec yan dönüyor ama aşmıyor bıle tek derdı oturmak emeklemesı benım ıcın mucıze olur galıba

Benımkı üsengec yan dönüyor ama aşmıyor bıle tek derdı oturmak emeklemesı benım ıcın mucıze olur galıba
Biranda oluyormus
Hergün yenibirsey ögreniyorLar
Bence onunda zamanı var
1aydır dedesini görmeyen cocuk,2gündür dede diyo
Bide hadi demeyi ekledi bugun
Hadi dede diyo
acaba ne istiyo adamdan yine

Benim kızda oturduğu yerde kalıyo
seninki hiç değilse yemk yitirmiş benim kızın iştah sıfır bu ara canım sıkılıyor

Bu yeni nesil hep böyle demekki. Dönmeyi biliyor ama işine gelince dönüyor bizimki de. Ve geri geri sürünüyor. İleri gitmek yok. Geri geri gidip çekmece karıştırmaya başladı. İstediği zaman ayakta duruyor. Ama istemediği zaman hiç. Ufacıklar ama onlar bile canı isteyince yapıyor her şeyi :))
Geçen akşam eşime hadi kalk diyordum üst üste tekrarladım. Baktım oğlumda tekrar ediyor. Babasıyla ağzımız açık kaldı. Sonra bir daha söylemedi. İşine gelince güzel sesler çıkartıyor. Biz söyle deyince çığlık atıyor :))

Benim kızda oturduğu yerde kalıyo
seninki hiç değilse yemk yitirmiş benim kızın iştah sıfır bu ara canım sıkılıyor
Dis cıkarıyorsa
Bizimki 2 gün delirtti beni
O dis patladı azcık rahatladık
Hergün calpol verdim yarım ölcek ama
Cocık uykuya gecemiyodu sancıdan
Rahatlıyordu en azından.

Dis cıkarıyorsa
Rahatlıyordu en azından.
geçen hafta bizde öyleydi bi hafta boyunca geçé hiç derin uyumadi 2 dış vardı yeni patlama di gibi ama kavarmış cok

Dis cıkarıyorsa
Rahatlıyordu en azından.
Ahh su diş birininkini atlatlik alt iki cıktı sıra diğerinde mahvetti beni daha 4 gündür gündüz de gecede uyku yok dk başı uyanıyor garibim önceki gün Bnde yarim ölçek calpol vermek zorunda kaldım artık cocuk kıvranıyordu resmen ağrıdan bi çıksada rahatlasa

Sekız tane cıktı üstler daha beter zeytınyag ve karanfıl yap agızlarına sür en ıyısı o canım.

Sekız tane cıktı üstler daha beter zeytınyag ve karanfıl yap agızlarına sür en ıyısı o canım.
Oy maşallah bizim hala bir dis yok inci gibi sağlam olsun dişleri ins tmm cnm tsk ederim yapayim ölçüsü var mı yarı yarıya mi karıştırıyorsun

Oy maşallah bizim hala bir dis yok inci gibi sağlam olsun dişleri ins tmm cnm tsk ederim yapayim ölçüsü var mı yarı yarıya mi karıştırıyorsun
Ölcü yok göz krarı zeytınyagı karanfıl koy göz kararı dıs etlerını uyusturuyor. Rahatlatıyor kendı agzıma sürdüm agzımı uyusturmustu. Jel surdum bı ara ama saglıklı degıl dıye bıraktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…