2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim bu hamileliğimde yok çok şükür.ama ilk hamileliğimde o salça soğan kokusu dehşetti. Korkutmak istemiyorum ama 9 ay sürmüştü

Canim ayni sey bende de vardi son bi kac gündür daha iyiyim şükür. Hafif şeyler yap kahvalti tost türü felan. Çünkü insan daha fazla tiksiniyor yaptıkça

Aynı durumdayız canım benimde sağolsun eşim yapıyor inan yemeği tencereden alıp tabağa koymayı bile yapamıyorum

Benim bu hamileliğimde yok çok şükür.ama ilk hamileliğimde o salça soğan kokusu dehşetti. Korkutmak istemiyorum ama 9 ay sürmüştü
İnşallah benim öyle olmaz üçüncü aydan sonra geçer dediler hala aynıyım sanki doğumdan sonra da devam edecek gibi geliyor

Canim ayni sey bende de vardi son bi kac gündür daha iyiyim şükür. Hafif şeyler yap kahvalti tost türü felan. Çünkü insan daha fazla tiksiniyor yaptıkça
Öyle yapıyorum zaten canım tost çorba içiyorum börek tarzı şeyler birde pilav bile kokuyor yiyemiyorum nasıl bir şeydir bu anlamadım gitti

Öyle yapıyorum zaten canım tost çorba içiyorum börek tarzı şeyler birde pilav bile kokuyor yiyemiyorum nasıl bir şeydir bu anlamadım gitti
Bende öyle et tavuk pilav salçalı yemekler tiksindim hepsinden. Düzeliriz insallah

Selam kızlar benimde ikili testim haftaya çarşamba yağılacak ve 11+3 olacağım ı gün ama bana sanki erken gibi geliyor sizce?

Erken değil canım en iyi sonuçlar 11+larda çıkıyormuş.Hemşire öyle demişti.Diğer haftalrda yanılma olma ihtimali daha yüksek oluyor dedi.

Aynı durumdayız canım benimde sağolsun eşim yapıyor inan yemeği tencereden alıp tabağa koymayı bile yapamıyorum
Anlıyorum seni canim benimde 3 aydir yanimda ananem vardi o yokken eşim yapti yemek piserken kokmasin diye odadan bile cikamiyodum ama is basa.dusuyor canim zorluyorum kendimi.. tiksindikmi de bidaha nasil yicez bilmiyom bikac sey var tiksindiğim aklima geldikçe icim urperiyor

Kızlar iki gündür tamam daha enerjigim fln ama baş ağrısı mahvetti beni dün gece basagrisiyla uyandım sabah geçmişti şimdi gene tuttu şuan telefona bile zor bakıyom ins biran önce geçer

Masallah Ne şanslısınız benim hödüğe yemek yapiyom niye tek çeşit yapıyon diye söyleniyo diyom rahatsızım anlamıyor ki hizmet bekliyo üstüne yok çay yao çayımı doldur sınır oldum adama ya

Cinsiyet öğrenme konusunda arpa-buğday çimlendirme deneyen oldu mu arkadaşlar? Veya etrafınızda bu yöntemi deneyip doğru sonuç alan var mı?

Şuan erkek milletine o kadar sinirliyimki yazdiklarin bi hosuma gitti hoduk demek az kalıyor azcik hamilelik hormonu verseler hepsi kafayi yer

Cinsiyet öğrenme konusunda arpa-buğday çimlendirme deneyen oldu mu arkadaşlar? Veya etrafınızda bu yöntemi deneyip doğru sonuç alan var mı?
Kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama en gec 16. Haftada zaten doktor söylüyor bu kadar cinsiyet konusunu araştırmak ütopik deneyler yapmak sadece strese sokar insani saglikli olsun yeter idrara karbonat dökmek çimlendirmek ne biliyim gerekli mi gerçekten yanlış anlama lütfen benim şahsi fikrim bu

Mantıklı herşeye bişey diyorlar takmicam artik
canım ben hamile kaldığımda 54 kiloydum şuan 49 kiloyum, hemşirelerin dediklerine takma, acayip kıl oluyorum onlara, dr bana kilo vermen önemli değil kusuyosun sonuçta serumla tedaviyle toparlarsın dedi zaten yemeğe başladığında alıcaksın dedi o yüzden takma kafana az kaldı alıcaz bizde kiloları :))

Ya bu kadinlarin cilesi nedir demi uzuluyorum boyle duydugumda da biraz sarsmak lazim galiba boyle durumlarda birak guclu gorunmeye calisma zayifsan o halini de göster bu arada o bas agrilari bu aralar rövaşta kan akisinin fazlaligindan.beyin damarlari genisliyomus

Canım soğanın kokusu beni kusturuyor hala, akşam yemek yiyemiyorum derken yemeklerden mi tiksiniyosun

Kanama alanim varken tuvalet dışında ayağa kalkmam yasaktı 1 ay boyunca yattım sadece Allah yardımcın olsun tez zamanda geçsin inşallah
Benim 3 ay olcak hala yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum ins bende bu süreçleri biran önce atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…