2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Aynen canım napıcaz valla bilmiyorum, aslında haklılar tatsız tuzsuz salçasiz yemekler lezzetli değil, ne yapacagimi şaşırıyorum

Evet bu aylarda başlıyormuş düşmeler vs ödüm kopuyor gözümü ayirmiyorum , aşırı dikkat etmeliyiz. Pekmezi denemiştim yemeklere katmayı, sevmedi canim. Yoğurt karıştırmak biraz işe yarıyor . Ne zaman çocuklar bizim yediklerimizi yemeye başlayacak ya valla zor bu iş bu arada 6.Ay asisindan sonra aşı var mı bizi aramadılar bu coronadan goturemeistim 1 nisanda

Ben de yohurtla veriyorum 1 yasa kadar zorunlu asi yok canjm

Su hemen hemen hic icmiyo canim bikac cay kasigi desem yeridir
Canım ben de öneri olarak onu yazacaktım sayfaya , pipetli suluklar var ya ondan içmeyi öğrendi kızım, suyu çekip çekip içiyor başta zorlandı sonra öğrettik bol bol içmeye başladı, dökülmüyor da , tavsiye ederim

Ne güzel nasıl öğrettiniz bnm kızlar suyu sevip içiyor ama biberonla içiyorlar suluklariyla bile içmediler pipet iki kere denedim ağızlarına alıp çiğniyorlar

Ne güzel nasıl öğrettiniz bnm kızlar suyu sevip içiyor ama biberonla içiyorlar suluklariyla bile içmediler pipet iki kere denedim ağızlarına alıp çiğniyorlar
Ilk başta içemedi, bi gün babası öğretmiş ben de şaşırdım, yatarken ağzına damlatmis, ordan su geldiğini görünce pipetten emmeye başlamış, aynısını ben de denemiştim hiç oralı olmamıştı baba faktörü demekki

Evet canin ben de alin sagolasin icneleri lazim botle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…