2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizimki daha yeni hiç diş yok ayıplı laflar yazmak isterdim küfürlü gibi biseyler sen anla durumumu
Ay yok dis cpk fena 1-) kolik bebekse 2-) dis cikarma muhabbeti bence cpcuk kivraniyo aksamlari hep agladim kac gun o aci cektikce artik saat 12 de durduramayip cizgi film actigimi biliyorum yawrum 10 dakika onla rahatliyodu insallah diger disimiz biraz arayla cikar

Merhaba. Kabarıklık derken resim atma imkanınız var mı benim oğlum elletmiyor bile. Henüz hiç dişimiz çıkmadı 8 aylığız yeniyim aranızda :)
Tam da o sebepten resim atma.sansim yok canm asla baktirmiyo parmağımla yoklayınca elime kabartı geliyordu baktirmadi ağlarken gördüm yarısı patlamış ve o elimde tamamen belli oluyo zaten.Ama denk getirip cekebilirsem atayım.bizde 8 aylığız

Yavrum yedirdiklerinden dolayi olabilir, artik gaz cikarmayi da baya ogrendiler aslında ama demek ki ağır geliyor bazı şeyler, bi tahlil et bakalim neler yapiyor olabilir.

Anladım darısı bizim kuzucuklara ozaman

İnşallah sağlıkla. Ben 10. Ayda falan bekliyodum ateş olur hasta olur falan diye korktuğumdan.olmadi çok şükür.sadece bı iki gün ishal oldu.
bugün rüyamda doğum yapıyorum ama şıp diye resmen sonra seni görüyorum canom oğlunu görüyorum maslalah büyümüş fln diye konuşuruz senle

İnşallah sağlıkla. Ben 10. Ayda falan bekliyodum ateş olur hasta olur falan diye korktuğumdan.olmadi çok şükür.sadece bı iki gün ishal oldu.
Benimki 5-6 gün ateşliydi.
Bir ara 39,5 oldu ateşi. Başta bu kadar yükselmesini dişe bağlamadım ama doktor olabileceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…