2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar huuuuuuuu
huuuuuuuu
bebis ler günde kaç defa uyuyor ayyy benim kız bi kere uyuyor sadece ve aşırı kucakcı oldu sizin bebeler de mi az uyuyor benim kız mi çok uykusuz
Benimki 2 kere uyuyo asiri kucakci yere birakiyorum emekliyo sklinca panda gbi bacagima yapisiyo

Ooof of kizlar gunler tam hiziyla akip geciyor.. hamileyken vuralara yazmaya daha cok vakt vardi simdi gunun nasil gectigini anlamiyorum... Bugun lohusa halimin videosunu buldum telefonumda cocuk emmeye calisiyo ememiyo ucunu ben gozler dolmus agladim aglicam surat bes karis... Tecrubesizlik, kim oldugunu bile taniyamama, surekli hata yapicam korkusu, soyle vi bakiyodum ben bu cocuga nasil bakicam muhakkak hasta falan olur diyodum... 40 i ciksin soyle 3 ayi dolsun vilmemne derken nerdeyse 9 aylik olacak... Gunler cok tuhaf geciyor devamli evde olmak insani bazen depresiflestiiriyo, bazen alisir gbi oluyorum hep boyleymisim gbi... Oyle boyle buyuyolar resmen p yenidogan falan cok zormua gercwktej hele kolik aglamalari psikolojimi hala bozuyo dusununce Allsh yemi annelere kolaylik versin

Nasıl aksam oluyor anlamıyorum ben de , Allah'tan eşim evde huysuzlaninca bakıyor ,bütün gün efenin kölesi gibiyiz resmen çocuk donunda salliyor bizi

Bir dişi çıktı, ikinci de resmen orda duruyor ama ucu geldi mi emin değilim. Daha da gelen var gibi
O saatlerce aglamalar beni sadece ikinci çocuk fikrinden uzaklastirmadi (zaten düşünmüyordum) simdi kisa aglasa/bagirsa bile tahammülüm yok, sabrım bitmis.

kızlar huuuuuuuu
huuuuuuuu
bebis ler günde kaç defa uyuyor ayyy benim kız bi kere uyuyor sadece ve aşırı kucakcı oldu sizin bebeler de mi az uyuyor benim kız mi çok uykusuz
Gündüz uykusu yok canm uyusa bile yarım saati geçmiyor gecede çok sık uyanıyor hala. kucakta durmuyor çünkü yürümek istiyor.ilk adım arabası almıştım ona tutunup yürüyor koltuk kenarında falan durup oynuyor.yakaladigi herşeyden tutunup ayaga kalkıyor.pesinde koşuyorum yani

Nasıl aksam oluyor anlamıyorum ben de , Allah'tan eşim evde huysuzlaninca bakıyor ,bütün gün efenin kölesi gibiyiz resmen çocuk donunda salliyor bizi
Apar topar geciyo vallahi zaman ben de anlamoyorum esim.isten geliyo yorgun argin bide oruc tutuyo iftariydi suydu buydu butun gun bebis benle.zaten aksam el.bileklerim dahii hareket edemiyo

İyi hadi disiniz hayirli olsun bide hic nefes almadik onunda etkisi var bi tatil olur il degisikligi olur su anda tek degisiklik yatak odasindan mutfaga gecis

kızlar huuuuuuuu
huuuuuuuu
20dk dan 2 sefer. Gunduz 14saat ayakta.
Gece de en az 5 en fazla 10 kez kalkıyor.
Kucakta ama derdi yürümek, yurutmemi istiyor

Kizlar benimki gunduz uykuyu iyi almadimi gece boyu aglayarak uyuyor cok huzrsuz olur gercekten R Rzg14 hele boyle 20 dk uyusa beni oldurur nasil huzursuz mu gun icinde

Oyy maslalah erken ci kuş yürümeye benim kız tembel daha yrume geçtim emeklemiyor
anca otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…