2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizimkide en sevdigi oyuncak tahta yemek kasigi ve tencere 15-20 dk oyalanabilir prizlerin oradan zaten hic cikmiyo saklmamaiza ragmen buluyo iste emeklemeyi boyle pust islerde kullaniyo bes dakika yanindan ayrilmiyorum faciaya donusur... Bultak falan aldiniz mi

Aynı uc kelime gaz dış iştahsızlık özetimiz kolik göbek adi kolik efe yerim minnosu kedi de severmiş

Allah korusun cocuklarimizi , artik yüksek yerler, priz vs aklım çıkıyor ya bir anlık herşey Allah hepsini korusun. bul-tak kaplumbağa almıştım a101den yeni yeni ilgi göstermeye başladı, aynen mama sandalyesine koydugumda eşyalar veriyorum inceliyor uzun uzun, ya da plastik bi kaba makarna doldurup veriyorum sallıyor ses çıkartıyor, en güzel oyuncak işte

Evet cok tehlikeli bi hal almaya basladilar benimkide yeni yeni ilgi gosteriyo birlikte yapmaya calisiyoruz.. acaba yemeyi sevmiyo yazmissin sebze corbalarinjn icine biraz pekmez koysan olur mu tatlaninca yer belki ben bazrn oyle yapiyorum su zamaba kadar hic tuz ve seker koymadi mamalarina ama bi kere bi sebze karisimina pekmez koymustum sevmedihi icin yedi

Canim şükür iyiyiz çok sağol, bu kız yemek yemiyor üzülüyorum yaa siz nasılsınız sanırım cogumuzda ayni durum ,
Benim kızda yemiyor buda ablasının yolundan gidiyor yemek yedirmek için 40 takla atıyorum karşısında ben evde plastik kase bardak falan veriyorum renkli renkli onlar da hoşuna gı diyor geçen şişé ye nohut koydum onu oynamak oyuncak dan iyi geldi

ne kadr şu içiyor canım oğlun suyu sevmiyor içmiyor pek ya

Arkadaşlar nasılsınız malum evlerden dışarı çıkamıyoruz ben zaten riskli gebelikten dolayı 8 ay çıkmadım şimdi kızım 9 aylık yine adam akıllı çıkmadık havalar soğuk vs diye şimdi virüs offf siz düşünün halimi kizima kına yapıcaktım ama şuan hiç birşey yapamıyoruz bizde adettir 6 aykik kina yaparlar ama havalar soguktu isinsin vs derken simdide virus cikti kaldik bu gidişle doğum günleri de yapamicaz sanirim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bayagidurda giremedim hepinizi cokca operim

Evet canim bizde de ayni evlerin icindeyiz dogum gununu anca eger gecerse eylul sonu ekim gbi yapicaz artik diye dusunduk... hicbi seyin tadi kalmadi

Merhaba bebeğinizin son durumu nedir benim bebeğimizde makatı dar.nasıl tedavi ettirdiniz nasıl düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…