2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim dr kendini sıkarak aglıyorsa distendir,yarım ölcrk ver dedi
Biz verdik 3 gün aksmları cocuk uyamyordu sıkıntıdan vermeden

Merhaba kızlar, maşallah dişler çıkmış bizde daha hiç yok :) normaldir diye umuyorum corona olayından sonra rutin aşılar için götürdünüz mu bebisleri?

Haraketsız bebekler ıcın aktıvıte öneriniz var mı cok sıkılıyorum süreklı oynatıyorum
Oyun parkına koyup oturtuyorum önünde oyuncaklar , Kendi de oynuyor ben de oynatıyorum. Bi de kızımin yüzü bana dönük olacak şekilde kollarından tutarak yürütmeye çalışıyorum bu kadar

Benim dr kendini sıkarak aglıyorsa distendir,yarım ölcrk ver dedi
Biz verdik 3 gün aksmları cocuk uyamyordu sıkıntıdan vermeden
Bizimki o kadar huzursuzki artik oturdum kendim de agladim onun agrisina bu dis isi neymis ya cpcuk aksam oldumu basliyo huzursuzluga hicbi seyle durmuyo oyuncak balkon kolda gezdirme calpol her aksam veriyorum onsuz uyuyamiyor

Haraketsız bebekler ıcın aktıvıte öneriniz var mı cok sıkılıyorum süreklı oynatıyorum
Hareket eden (dans eden) tavsan aldim tavsan dans ettikce govdesini asagi yukari yapiyo poposunu oynatiyo acayip hosuna gitti zaten cok hareketli ama o tavsanda ritim duygusu kazandirdi dansci beatboo mu ne vardi fisher price 230 muydu neydi fiyati el yakiyp ben 50 liraya aldim davsani... Bide tavsana dogru emeklemeye calisiyo yakalamak icin mesela bu ise de yaradi

Bizimkide gerek gorurse emekliuo zaten koca bi gobegi var eritse bari emekleyerek onun disinda devamli hareket ediyo ama emeklemeye useniyp

Davsan linki istiyore

Davsan linki istiyore
L lavanta111 rica ederim kizlar emin olun ise yaricak

Kızlar bir haftadır böyle gündüz iyiyiz birşey yok gece 10 dan sonra başlıyor ağlamaya uyuyor sancıyla ağlayarak uyanıyor gaz sancısı çekiyor napcam niye böyle oluyor anlamıyorum üşüyordiycem dikkatte ediyorum nsl nerde üşüyor bu cocuk

Üşğmezde belkı ek gıdalar ona gaz yapıyordur kımyon demle bır ıkı kasık ıcır yada ek gıdalarına cok az oy. Belkı gaz degıldır de dıs sancısıdır. Onun ıcın carpol verın demıslerdı yatarken uykuya dalana kadar.

Iyiyiz canım şükür, ya ek gıdaya geçtiğimizden beri hiç birseye vakit bulamıyorum. Günüm zorla yemek yedirmeye calismakla geciyor Sen nasılsın Efecik iyi mi kolikler bitti mi ? Disler de gelmis Senin oyuncak önerin de süper

Evet canım aldim tam boyle birşey arıyordum yaa iyi oldu tekrar sagol23nisan hediyesi olsun kuzuma, zaten az olsun ama işe yarar olsun oyuncak, bazen basit birşeyle bile uzun süre oyalanabiliyorlar. Dün babası sosis balonlardan almış elinde salladi durdu çok sevdi, bizim kediye uzatıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…