2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar benimki gunduz uykuyu iyi almadimi gece boyu aglayarak uyuyor cok huzrsuz olur gercekten R Rzg14 hele boyle 20 dk uyusa beni oldurur nasil huzursuz mu gun icinde
keyfi yerinde canim. Doğal hali bu hanimin.

Ayakta durup 1 adım atıyordu. Dun de ileri emeklemeye başladı. Tersten gidiyor bu bebek
R Rzg14 canım eşimde instagram à bakiyur ondan uzun mesaj yazamadim
Olsun canim.
Bunun abisi de aynıydı. O daha fena idi. Gece hiçç uyumazdı. Gunduz toplam 4 saat uyurdu aralıklı. 20saat ayaktaydım. O da tepemden inmezdi. 3.cuyu denemeye hic gerek yok, o da ayni model cikar kesin

Cumartesi 9 ay bitiyor. Doktorlar görüştük, pazartesi keain aşıya getir dedi. Pazartesi hem kizamik hem de bexsero asilarini olacak bakalim. Hastaneye girmeye çekinsem de yapacak birsey yok..Allaha emanet gidip geleceğiz bakalım.

Çene kuvvetli benim kiz da. Yemesi de guzel maşallah. Eline veriyorum kendi yiyor, kasikla ilanları ben yediriyorum. Geri gidiyordu yer de ama ileri gitmeye dun başladı. Surekli ev icinde yürütüyorum, oturtmuyor beni. Ayakta durup 1 adım atabiliyor. Tek derdimiz uyku işte. Ona da adapte oldum sanirim. Hala disi yok. Abisi de 10aylik çıkarmıştı. Kısaca biz de durumlar böyle.

Bizim afacanda geri geri emekliyor. Herkes ellerini çırpar bizimki ayaklarını çırpıyor. Ayakta durmak isteme ve adım atma bizde de var bir yere tutunupta ayağı da kalkmaya çalışıyor. Geçen gece 3 buçuktan 5 buçuğa kadar uyutmak için uğraştım uyumadı en son uykusu ağır olan eşim uyandı o ayağında salladı uyudu. Ne kadar uyudu 45 dakika buna da şükür dedim. Ama şu var ben yanında yatarsam 1 saate kadar uyuyor. Kalkayım anında uyanıyor. Nasıl anlıyor bilemiyorum :)

Kızlar bugün oğlum bizim yataktan halının üstüne düştü. Yatak alçak ve çok şükür ki bir şey olmadı. Ama benim içim gitti. Ömrümde hiç bu kadar korktuğumu bilmiyorum. Afacan ya bir kere dönen çocuk olacak ya iki kere üst üste dönünce yataktan düştü. Allahtan yanındaydım. Aman diyim siz çok dikkat edin. Artık iyice hareketlendiler.

Gecen ay benimkide koltuktan hoop halıya
Capraz yatırdım bide düsmesin diye dönmüs hemen
2 saat uyutmadm
Su icirdim hemen cok agladı
Kusma flan olmadı cok sükğr
Gecmis olsun cnm

Gecen ay benimkide koltuktan hoop halıya
Capraz yatırdım bide düsmesin diye dönmüs hemen
2 saat uyutmadm
Su icirdim hemen cok agladı
Kusma flan olmadı cok sükğr
Gecmis olsun cnm
Sağol canım. Emince sakinleşti. Üstünden 5 saat geçti. İnşallah bir şey olmayacak.

Merhaba kızlar herkes uykudan daha doğrusu uykusuzluktan şikayetçi bizdede farklı dgl durum napicam bilmiyorum gece sabaha dek sırayla bi biri bi biri uyanıp duruyor nerdeyse hiç unutmuyorlar gündüz desen yarim saati geçmiyor uykuları birini uyutmadan digeri uyaniyor birinin alt disler cikamadi birturlu mahvetti otekinin üstler çıkıyor ikiside yapışıyor bana illa kucak diye yakında huni takip gezicem bu gidişle bu karantina işime yaramadı değil babamız işlerini evden takip ediyor gündüz 1 saatte olsa uyuyorum bakıyor kızlara ne zmn uzayacak bu uykular fikri olan var mi büyüdükçe dediler olduk 9 aylik hala bizde değişen hiçbirşey yok

Selamlar
uykusuzlardan +1 biz de varız
Çocuk gece gündüz hepten karıştırdı nerdeyse 1 haftadır uyutuyorum yatırıyorum kalkıyor hemen
Uyanıkken de 1 dakika durmuyor
Sürekli hareket halinde
Ama uyku meselesi canımı sıkmaya başladı artık bir bebek 4 te ayakta olur mu ya
uyku eğitimi vermek istemiyordum ama bu aralar bayağı düşünür oldum. aranızda ben şu şekil uyku eğitimi verdim oldudiyen varsa beni aydinlatirsaniz çok sevinirim iyi geceler

Dis dnijce artik tuylerim diken diken oluyo hicbi sey yemiyor zaten su anda hadi onu gectim yemesin bi sekilde kendi basini kurtarir uyku sifirinda sifiri... Huzursuzluk had safhada.. 5. Dis geliyo baktim yahu butun disleri 2 aya sigdirmanin ne alemi var daha biri bitti ohh derken oburu kalkiyo geliuo.. bide gece arada burnu tikaniyo ona uyaniyor... Yani bir bucuk saat uyuyabilirsem anfa daha fazla uyumuyorum ama bu sekilde nasil yasanir... 3-4 yas evvelden zaten once uyku duzeni oturtacagimizi da dusunmiyorum gecen annem yasi gelsin duzelir dedi dedim anne sakin bana bi daha boyle cumleler kurma yok 40 i ciksin 3 ayi dolsun daha da sinirleniyorum cunku

Canım ek gıdayı soğuk ver yani ılık bile verme i şekilde yer tabi dolap soğuğu gibi de olmasın

UYku egitimi vermedim bende karsıyım ama yatur kaldır yaptık 2 gün ,biraz sersemleyice salladım 10 dkda daldı uykuya
En azından süre kısaldı

Yaa kızlar Allah yardımcımız olsun bizim kız da kucak meraklısı oldu sabah sadece 40 dk falan uyuyor o kadr. Keşke hiç iş olmasa da onla vakit geçirsem....

Kızlar ben dunden itibaren bebisi saat başı tuvalete tutmaya basladimçok sevdim bu olayı, sanki büyümüş de çişini söylemeye başlamış gibi hissettirdi inşallah da erken söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…