Yaa kızlar Allah yardımcımız olsun bizim kız da kucak meraklısı oldu sabah sadece 40 dk falan uyuyor o kadr. Keşke hiç iş olmasa da onla vakit geçirsem....
Kızlar ben dunden itibaren bebisi saat başı tuvalete tutmaya basladimçok sevdim bu olayı, sanki büyümüş de çişini söylemeye başlamış gibi hissettirdi inşallah da erken söyler
Merhaba kızlar Uzun zamandır bakamıyordum. Nasılsınız? Uykusuzluk ve dişler genel problem sanırım.
Bizimde ilk dişimiz çıktı ama ne ateş ne huzursuzluk ne iştahsızlık var herşeyden daha çok yemek istiyor aksine. Sadece ağız çevresinde sivilceler çıktı sanırım dişten.
Doğuma giderken tam 30 kilo fazlam vardı, 13ünü vermişim çok mutluyum
Salgın da biterde inşallah güzel günlerde bebişlerle gezeriz.
Kızlar slmm
Bebelerin altını gğnde kac kere değistiriyorsunuz? yı hemen alıyorz tabi de
Cis kac saatte bir alıyırsunuz
Ben 2 saatte bir alıyorm günde 10 dan fazla bez kullanıyorz ya
Nette cis icin 4-5 saat diyo pisik olmaz mı okadr beklesek?
Kızlar slmm
Kızlar slmm
Günde 5 6 kere değiştiriyorum. Kaka yapınca hemen değiştiriyorum. Ama Çişi 3 4 saat durduğu oluyor. Bezi zaten dışarı çiş vermiyor o yüzden pişik olmuyor. Ki bazen değiştireyim diyorumda bakınca pek ıslak olmuyor o yüzden bekletiyorum ama en fazla 4 saatte bir değiştiriyorum.
Günde 5 6 kere değiştiriyorum. Kaka yapınca hemen değiştiriyorum. Ama Çişi 3 4 saat durduğu oluyor. Bezi zaten dışarı çiş vermiyor o yüzden pişik olmuyor. Ki bazen değiştireyim diyorumda bakınca pek ıslak olmuyor o yüzden bekletiyorum ama en fazla 4 saatte bir değiştiriyorum.
Evet ben de oyle okudum
Ben cisi hemen alıyordm ama almıcm hemen actıgımda maviyse az da olsa alıyorm
Ama bebekler az cis yaptıgından 20 kere ye kadr pisik olmazzmıs
Yani 20 cis
Benim aklım bide hep altına bakmada
Agladıkca alt acıyorm
Hep annemden kalan hıylar bunlar
Kızlar slmm
Kızlar slmm
Evet ben de oyle okudum
Ben cisi hemen alıyordm ama almıcm hemen actıgımda maviyse az da olsa alıyorm
Ama bebekler az cis yaptıgından 20 kere ye kadr pisik olmazzmıs
Yani 20 cis
Benim aklım bide hep altına bakmada
Agladıkca alt acıyorm
Hep annemden kalan hıylar bunlar
2-3 gunda kaka yapıyor. Gunde 4 bez bazen 5 bez degısıyorum. Hiç pişik olmadı. Ilk dogdugunda 10-12 bez degısıyordum hem kaka cok yapıyordu hemde tecrubesızlıkten gecede uc kere felan acıyordum oda uyanıyordu sımdıkı aklım olsa acmam. Azcık yapınca acıyormusum o da rahatsız olurmustır emınım.
Dis dnijce artik tuylerim diken diken oluyo hicbi sey yemiyor zaten su anda hadi onu gectim yemesin bi sekilde kendi basini kurtarir uyku sifirinda sifiri... Huzursuzluk had safhada.. 5. Dis geliyo baktim yahu butun disleri 2 aya sigdirmanin ne alemi var daha biri bitti ohh derken oburu kalkiyo geliuo.. bide gece arada burnu tikaniyo ona uyaniyor... Yani bir bucuk saat uyuyabilirsem anfa daha fazla uyumuyorum ama bu sekilde nasil yasanir... 3-4 yas evvelden zaten once uyku duzeni oturtacagimizi da dusunmiyorum gecen annem yasi gelsin duzelir dedi dedim anne sakin bana bi daha boyle cumleler kurma yok 40 i ciksin 3 ayi dolsun daha da sinirleniyorum cunku
Doğru tespit canım 2.5 yaştan itibaren Bi çok şey düzeliyor ama herşeyin düzelmesi 4yaşı buluyor beni de hep öyle oyaladılar 3 ay 6 ay 9 ay 1 yaş derken Bi baktım oğlan 4yaşına yaklaşmış
Gece pişik olmuyorsa gündüz de olmaz diye düşündüm de. Ben gece bı kere gündüzde en fazla 4 kere falan değiştiriyorum kakayi hemen alıyorum çişi bez dolunca alıyorum emip ıslaklık vermiyo zaten