2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doğru tespit canım 2.5 yaştan itibaren Bi çok şey düzeliyor ama herşeyin düzelmesi 4yaşı buluyor beni de hep öyle oyaladılar 3 ay 6 ay 9 ay 1 yaş derken Bi baktım oğlan 4yaşına yaklaşmış
2. Cocuk icin 3-4 yasi beklemek lazim daha erkeni demekki gerceoten riskli gerci tam her sey oturdu derken kaset basa sariyo

Kiz.bak.soyle seyler yazmayon ben buraya istahi iyi yazeim.ertesi gunden itivaren cocuk hicbi sey yememeye basladi iyi niyet bile.olsa ben nazara inanirim pisman oldum zaten yazdigima

Bizimde ayni duzen

Biz hala uyku gaz yemek problemini aşamadık tuvalet helâl olsun ne diyim kas gelişimi icin problem olmaz mi acaba
Canim ybb kullaniyorum ya o yuzden boylesi daha kolay benim iicin. Kas gelişimi için sanmam bi sorun olsun ,uzun sure oyle kalmiyor cunku. kucağımda tutuyorum yine de sorarım onu. Uyku yemek problemi bizde de ayNen devam , 3,5 saatlik uykuyla yaşamaya çalışıyorum

Kiz.bak.soyle seyler yazmayon ben buraya istahi iyi yazeim.ertesi gunden itivaren cocuk hicbi sey yememeye basladi iyi niyet bile.olsa ben nazara inanirim pisman oldum zaten yazdigima
Haklısın nazar gerçekten çok etkiliyor ki en başta benim nazarım çok değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…