İyi geceler kızlar. Bugün kontrole gittim ikili test yapıldı. Herşey yolunda çok şükür. Detaylı ultrason da herşey normal çıktı. Kan tahlili sonucumu 3 gün sonra alıcam inşallah onda da bir sorun olmaz. Buarada cinsiyet için net bişey söylemek için erken en net 16. Haftada belli olur kesinleşir ama erkeğe benziyor dedi kendi doktorum da detaylı ultrasona bakan doktorda.
Büyük bir sürpriz olmazsa erkek bebek bekliyorum :)
Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Anlıyorum seni canim benimde 3 aydir yanimda ananem vardi o yokken eşim yapti yemek piserken kokmasin diye odadan bile cikamiyodum ama is basa.dusuyor canim zorluyorum kendimi.. tiksindikmi de bidaha nasil yicez bilmiyom bikac sey var tiksindiğim aklima geldikçe icim urperiyor
Benimde sağolsun eşim yardımcı oluyorda oda işe başlayınca mecburen yapıcam bu ara biraz yapmaya çalışıyorumda yeme kısmını zorlasamda olmuyor ki doğru düzgün yiyemiyorum bir şey Allahtan sabah kahvaltısının iyi yapıyorum
Herkes uyumuştur ama gece gece aklıma takıldı :)
göbekleriniz ne durumda benimki belli oluyor. Daha belli olmaması gerek diye düşünüyorum. Kilomda da artış yok aksine 2 kilo verdim.
Sivri duruyo bide. Bugün annemin günü vardı kadınlar hep erkek dedi.
Doktorda erkek sanırım dedi bi dahaki randevuya netleşir dedi. O yüzden mi belirgin acaba
göbekleriniz ne durumda benimki belli oluyor. Daha belli olmaması gerek diye düşünüyorum. Kilomda da artış yok aksine 2 kilo verdim.
Doktorda erkek sanırım dedi bi dahaki randevuya netleşir dedi. O yüzden mi belirgin acaba
Günaydın :) ben daha 10+5 olmama rağmen sanki 4-5 aylık hamile gibiyim. iç karnım hiç yok heralde diyorum :) ama benim 1 kızım var. 2.gebelikler daha çabuk belli olur diyorlar.doğru galiba
Günaydın hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum bana vitamin ilaci decavit verdi. Ben bu ilaci ictigimden beri surekli bir ishal hali var. Tuvaletten cikamiyorum ve hem cok agrim oluyor hemde yememe ragmen surekli zayifliyorum. İlacin yan etkilerinde varmis bu durum fakat icilmeye devam edilebilir diyor ama ben cok kotu oluyorum gece bile karin agrisi ile kac kez tuvalete zor yetisiyorum. Basina boyle birşey gelen var mi
Günaydın hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum bana vitamin ilaci decavit verdi. Ben bu ilaci ictigimden beri surekli bir ishal hali var. Tuvaletten cikamiyorum ve hem cok agrim oluyor hemde yememe ragmen surekli zayifliyorum. İlacin yan etkilerinde varmis bu durum fakat icilmeye devam edilebilir diyor ama ben cok kotu oluyorum gece bile karin agrisi ile kac kez tuvalete zor yetisiyorum. Basina boyle birşey gelen var mi
Canim sen ilk defa mi gittin doktora daha once haftasi kacti gittiysen.. sundan duyorum benim bebis de 6 gun kadar onde cikiyor.. doktorum sen buna bakma son tarihine gore hesaplicaz test zamanlarini dedi bana
Yok canim Ilk defa olur mu basindan beri hep yaptirdim tahlillerimi kontrollerimi. 9+4ken gitmistim en son. Doktorun hesapladigi ile benim internetten hesapladigim ayniydi. Ikisi de son adet tarihinin ilk gunune gore hesapliyordu. Ben 13+3üm diye biliyordum. Bir gittim 14+4 dediler. Saglik olsun, kacirmisim gercekten. 11 haftalik olunca gitseydim keske.
Canim sen ilk defa mi gittin doktora daha once haftasi kacti gittiysen.. sundan duyorum benim bebis de 6 gun kadar onde cikiyor.. doktorum sen buna bakma son tarihine gore hesaplicaz test zamanlarini dedi bana
canım ben hamile kaldığımda 54 kiloydum şuan 49 kiloyum, hemşirelerin dediklerine takma, acayip kıl oluyorum onlara, dr bana kilo vermen önemli değil kusuyosun sonuçta serumla tedaviyle toparlarsın dedi zaten yemeğe başladığında alıcaksın dedi o yüzden takma kafana az kaldı alıcaz bizde kiloları :))
Canım yemeği sen yaptığın için öylesin sanırım bende yapsaydım yiyemezdim herhalde hatta yapamazdım mutfak kapısı hep kapalı duruyor ona rağmen bazen içim almıyor
Kızlar dün kuaförüme gittim 3 erkek annesidir kendisi.. göbeğime baktı kız dedi bi tanıdığıda kız demişti onunda kız çıkmıştı ben kendim kız beceremedim ama artık anlıyorum göbekten falan dedi şaşırdım bende
Kızlar dün kuaförüme gittim 3 erkek annesidir kendisi.. göbeğime baktı kız dedi bi tanıdığıda kız demişti onunda kız çıkmıştı ben kendim kız beceremedim ama artık anlıyorum göbekten falan dedi şaşırdım bende
Bende de oluyor beyaz akıntı canım bir sıkıntı olduğu için değil rahim bebeği enfeksiyonlardan korumak için sürekli beyaz akıntılar olurmuş.Benim de önceden iki kaybım olduğum çok evhamlıyım doktorum kızıyor artk bana herşey yolunda, bu kadr dinleme kendini,rahat ol arada çık yürüyüşler yap diyor ama elimizde değil malesef.