2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım çok saol şimdi geldik hastaneden tomografi çekildi kanama gözükmüyor çok şükür ama dediğin gibi sanırım korktu çocuk hiç olmadığı kadar sakin ve emmeyi reddediyor takip edeceğiz bizde

Bunların hepsini her gün versem efe miçamaz

Yulafı nasıl veriyorsun canım ekmek olarak mı yoksa pişirip yemeğe mi ilave ediyorsun

Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler

Cute2019 çok geçmiş olsun Allah korumuştur canım ... grubumuzda cogumuz bu tarz kazalar yaşamaya başladı biz de yasadik malesef.. 15nisanda bebek arabasından düştü kızım ben yerde sinir krizi geçirdim saçımı yoldum kendimi yumrukladım bu nasıl olur diye ... hala da aklimdan çıkmıyor o anlar.. Allah yavrumuzla sınamasın

Avent yenidoğan hediye setinde 4 biberon, 2 tane 1 ay ve 2 tane daha büyük ay biberin ucu, emzik ve emzik temizleme fırçası var. Bana o hediye geldi ve baya kullandım.

Oyy masaallah kuzuya
Valla benimde ek gıdanın gidisatı karısık sabah 2.ögünde corba verdiğim oluyor bi önceki günden kalanı ısıtıp
6 da kalkıyor aptamil iciyor ozman
2. Kahvaltıya yetistiremiyorm genelde corba oluyor o tarhana flan.
Öglen sebze yapıyorm yogurtlu bugun ıspanak var.
Aralarda muhallebi,kasık mama falan aksm yine corba /sebze ne varsa dayıyorım onune

Philips avent natural serisinden çok mennunum. Meme reddi gibi bir durum hiç yaşamadık. Birde 6 ay garantisi var biberonun bilginiz olsun. sızdırma yaptığı için garantiden yeni biberon gönderdiler.

Cok gecmis olsn
Hafif acısı vardır belki yatırınca ondan yapıyor olabilir.
Bizimde koltukların ayaklarına vuruyor kafayı oyle
Tahta ayaklar artk aglamıyor ama bakıyor yüüzme önce bi

Cok gecmis olsn
Hafif acısı vardır belki yatırınca ondan yapıyor olabilir.
Bizimde koltukların ayaklarına vuruyor kafayı oyle
Tahta ayaklar artk aglamıyor ama bakıyor yüüzme önce bi
Çok teşekkürler çok şükür birşey çıkmadı ama çocuk bir anda değişik tepkiler verince korktuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…