2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hahha ikinci çocuk konuşulmaya başlanmış
Reglim tam 8 gün gecikti ve geçmek bilmedi günler eşimde inadına gebelik testi almadı bende çıkamıyorum dışarı, olsun bakarız ne olacak diyor bir de neyse ki değilmişim.
Biz bugün tam 9 aylığız
72cm 9kilo ve iki tane minnacık dişimiz var
Sormak istediğim bir şey var, ek gıdayı nasıl ayarlıyorsunuz öğünleri. Hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor artık. İnternetten bebek için brokolili makarna ve kereviz çorbası karışı aldım, bizimki sevdi ama yeni şeyleri nasıl dahil edeceğimi bilemiyorum

Kızlar bugün kizimi halının üstüne bırakmıştım iki dakika birden geriye devrildi kafasını fayansa carpti çok ağladı..5 dk sonra normale döndü uyutmadik ama akşam yatarken emmeyi reddetti ve ilk kez 4 saattir uyuyor.Cok tedirgin olduk.düştükten sonra emzirmistim sıkınti yoktu ama uyuturken emmemek için okadar agladiki normalde meme bağımlısı hep o sekilde uyurdu.Ne yapacağımı bilemiyorum.

Geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah

Saol canım acildeyiz şuan tomografi çekilecek uyku hali ve memeyi reddetme var simdilik
Kuzum çok geçmiş olsun yoktur inşallah bisey efe de düşmüştü 60 cm den 3 gun kontrol altında tuttuk gözde kayma tepkileri Kusma takibi yaptik korkmuştur ondan emmiyordur Allah korusun haber ver sonucu dualarımız sizinle

Doktor önerisi her gün mutlaka yoğurt yumurta et tavuk sebze meyve tahıl olucak menüde ona göre harmanla demişti etli sebze yanına yoğurt et yanına meyve makarna bulgur irmik pirinç yulaf vb vb gidiyorum yerseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…