2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ağır dalmış anne ...

Ben ikinciyi 36da dogurduguma göre, o zaman eşime dede bana da ebe der

Yarın aşı icin hastaneye gidiyoruz. Biraz gerginim ama akışına bıraktım mecbur. Hem bexesero hem kızamık aşısı var. En son 6 ay kontrolüne gitmiştik, hastanede yattığı için kızım onun da kontroluydu. Bakalım 3 ayda boy kilo vs nasıl olmuş..

Kadın hakli dağılın hanımlar

Biz de 20 sinde gitcez,mecbur gidilcek kızamık corona icinde önemli bir asıymıs.
Güzel haberlerle gel ins cnm

Biz de 20 sinde gitcez,mecbur gidilcek kızamık corona icinde önemli bir asıymıs.
Güzel haberlerle gel ins cnm
Saol cnm. Gittik geldi. Aşılar tamamdır.
Boyu atak yapmış 71 cm olmuş (geçen ay 67cmdi evde)... Kilo alımını beğendi. 3 aydır gitmemiştim, aylık 400 g almis. Mama meme ek gida devam bakalım. 7800 g... ortalamadan az ama kendi içinde kilo alımı şükür normale döndüğü için sıkıntı yokmuş

Hey masallh

Ben de reglim gevikti aklim cikti valla Allah tan oldum tamam istiyorux dediysek an itibariyle degil yani ayy napardim Allah im oyle bisey olsa tam kafayi oynatmalik

Canım maşallah bnm kızla boyları aynı ama bnm minigim daha zayıf 7650 gr olmus bizim kız bizede zayıf dedi ama yemiyor cocuk napim asi dan mi havadan mi bilmiyirum ama aşı dan beri de iyice azaldı iştahı napcam ne yedircem bilmiyorum

Maşallah cnm senin kızlar da iyi. Çıtı piti manmışlar olacaklar
Ateşlendi benim kiz 38.2... calpol candır diyorum.
Artık yiyecek de yelpaze genişledi bizim. Yum akı, şeker, tuz, salça yok.... Ama bakliyatlar, zeytin vs eklendi hep. Ekmegi de her sabah tam bugday unu ve yoğurttan yapiyrm kiza. Onu yiyor kahvaltıda.

Çok şükür alerjimiz yok o yüzden birer yumurta yediriyorum cnm peynir ve salatalık délisi ikiside ztn kahvalti güzel yapıyorlar ama yemek sıkıntılı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…