Cute2019
çok geçmiş olsun Allah korumuştur canım ... grubumuzda cogumuz bu tarz kazalar yaşamaya başladı biz de yasadik malesef.. 15nisanda bebek arabasından düştü kızım ben yerde sinir krizi geçirdim saçımı yoldum kendimi yumrukladım bu nasıl olur diye ... hala da aklimdan çıkmıyor o anlar.. Allah yavrumuzla sınamasın
Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
İyiyiz şükür. Siz nasılsınız? Bizim yarın yapılacak tam 9 aylık oluyor zaten. Birde kan alıp değerlerine bakacaklar.
Sizlerden kan aldılar mı kızlar, aldıysalar hangi değerlere baktılar?
İyiyiz şükür. Siz nasılsınız? Bizim yarın yapılacak tam 9 aylık oluyor zaten. Birde kan alıp değerlerine bakacaklar.
Feritin cinko kan deposu çok önemliymiş mutlaka baktır perşembe yazarım canım bizim 6. Ayda bakılmıştı depo boştu umarım dolmuştur doktoruma sorayim hangi değerler önemli hematoloji uzmanı alanı kan persembe aldım randevu
Feritin cinko kan deposu çok önemliymiş mutlaka baktır perşembe yazarım canım bizim 6. Ayda bakılmıştı depo boştu umarım dolmuştur doktoruma sorayim hangi değerler önemli hematoloji uzmanı alanı kan persembe aldım randevu
Bizim sağlık ocağı alıp bakacakmıs. Eğer bir sıkıntı varsa ona göre yönlendirmede bulunacak sanırım. Bende yaptırıcam zaten. Ama işte kan alırken çok ağlıyor içim gidiyor ya. Yaz canım sen gidince gene.