2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkürler canım Allah tüm yavrularımızı esirgesin zor gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor

Oncelikle hayırlı olsun kuzucuğu sağ-salim kolaylıkla al kucagina inşallah
Bizimki avent sevmedi
9 aydır Lansinoh kullaniyoruz ucu yumuşak belki onu sevdi bilemedim
sonmelodi00 lifalif olandan almis zeki kocam blenderdan geçirdim küçültüp muhallebi yapıyorum yoğurda koyuyorum Meyveyle verebilirsin yulaf herseye girer bisküvi yapabilirsin krep pankek vb vb

Merhaba herkese nasılsınız bebeler nasıl?Kızlar sağlık ocağını aradım 9. Ay aşısı için daha yapmaya başlamadık dedi sizler yaltirdiniz mi?
İyiyiz şükür. Siz nasılsınız? Bizim yarın yapılacak tam 9 aylık oluyor zaten. Birde kan alıp değerlerine bakacaklar.
Sizlerden kan aldılar mı kızlar, aldıysalar hangi değerlere baktılar?

Merhaba herkese nasılsınız bebeler nasıl?Kızlar sağlık ocağını aradım 9. Ay aşısı için daha yapmaya başlamadık dedi sizler yaltirdiniz mi?
Merhaba canım yemek yememekten hallice diyelim siz nasılsınız? Perşembe günü gideceğiz aşıya 9ay 15gunluk olduk hala aşı olamadık:/

İyiyiz şükür. Siz nasılsınız? Bizim yarın yapılacak tam 9 aylık oluyor zaten. Birde kan alıp değerlerine bakacaklar.
Sizlerden kan aldılar mı kızlar, aldıysalar hangi değerlere baktılar?
Feritin cinko kan deposu çok önemliymiş mutlaka baktır perşembe yazarım canım bizim 6. Ayda bakılmıştı depo boştu umarım dolmuştur doktoruma sorayim hangi değerler önemli hematoloji uzmanı alanı kan persembe aldım randevu

Canim sağlık ocağında kan versek olmuyor mu orda da herşeyine bakıyorlar ya

Bizim sağlık ocağı alıp bakacakmıs. Eğer bir sıkıntı varsa ona göre yönlendirmede bulunacak sanırım. Bende yaptırıcam zaten. Ama işte kan alırken çok ağlıyor içim gidiyor ya. Yaz canım sen gidince gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…