Allah yardımcın olsun. Yemek yemediği için boş dimi? Emiyor mu peki? Nasıl besleniyor senin afacan? ( afacan dememe alınma arkadaşım. Benimki de ayrı bir afacan çünkü :))
Merhaba kızlar napıcaz bu iştahsız bebeleri bnm kızlar da hiçbirşey yemiyor en son bugün 1.5 saatte yarim tas yoğurt yarim tas çorba ve çok az makarna yediler bu saydiklarimi ikisi beraber yedi iştah şurubu da veriyorum ama hiç faydası olmadi
Bizim sağlık ocağı alıp bakacakmıs. Eğer bir sıkıntı varsa ona göre yönlendirmede bulunacak sanırım. Bende yaptırıcam zaten. Ama işte kan alırken çok ağlıyor içim gidiyor ya. Yaz canım sen gidince gene.
Sanırım 2 yıl önceydi. Şimdi değişme oldu mu bilmem dikkat edin. Bizim sağlık ocağı oglumdan kan almamıştı.. kan tahlilleri araçla halk sağlığı merkezine gidiyormuş, oraya gidene kadar da özellikle çocukların kanları koagule (bozuluyor demek) oluyor, analiz yapılamıyor, yazık canını boşuna yakmayalım hastaneye gidin demişti.
Kızlar katı gıda olarak neler veriyorsunuz bebislerinize?Yutmakta zorlaniyorlarmi? Benim kızım yaptığım lor peyniri yutmakta bile güçlük çekiyor ıslatıp veriyorum artık.Corbasina ekmek içi dogradim minicik onuda yutamadı.Bu ay köfte balık başlayacağız nasıl yutacak bilmiyorum.Şimdilik çorba yoğurt yada meyve pureleri şeklinde gidiyoruz 8 ay 12 günlük olduk
Merhaba kızlar napıcaz bu iştahsız bebeleri bnm kızlar da hiçbirşey yemiyor en son bugün 1.5 saatte yarim tas yoğurt yarim tas çorba ve çok az makarna yediler bu saydiklarimi ikisi beraber yedi iştah şurubu da veriyorum ama hiç faydası olmadi
Yok cnm daha iyiydiler bir hafta on gündür fln böyleler sabah 8 mama 12 de kahvalti vverdim akşam 17.30 da zorla bu kdr yediler artık hareketlilerde daha cok yemeliler ilk günlere döndüm resmen uyutup mama veriyorum kizin biri biraz zayif kilo almasi gerekiyor biri iyide
Yok cnm daha iyiydiler bir hafta on gündür fln böyleler sabah 8 mama 12 de kahvalti vverdim akşam 17.30 da zorla bu kdr yediler artık hareketlilerde daha cok yemeliler ilk günlere döndüm resmen uyutup mama veriyorum kizin biri biraz zayif kilo almasi gerekiyor biri iyide
Sanırım 2 yıl önceydi. Şimdi değişme oldu mu bilmem dikkat edin. Bizim sağlık ocağı oglumdan kan almamıştı.. kan tahlilleri araçla halk sağlığı merkezine gidiyormuş, oraya gidene kadar da özellikle çocukların kanları koagule (bozuluyor demek) oluyor, analiz yapılamıyor, yazık canını boşuna yakmayalım hastaneye gidin demişti.
Bizimde öyle dedi kan tahlili yapılması gerekiyor ama biz burada almıyoruz hastaneye gönderiyoruz dedi. Virüs nedeniyle de 1 yaşında yaptırsanda olur dedi.
Seninkinin uzun sürdü gaz olayı. Kimininki böyle uzun sürermiş. Altta ki komşumun oğlu da seninki gibiydi. Gazdan sürekli ağlardı. Ama maşallah şuan 7 aylık oda düzeldi gibi arada geliyor krizleri. Onda da süt ürünleri alerjisi vardı. Diyet yaptı anne sonradan diyete de gerek kalmadı.