2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cüz okumak isteyen arkadalar haber edin inslalah

Kuzucum ben alayım üç cüz, ne zamana kadar?

Hatta genel olarak annelere sorim kahvaltidan sonra napiyosunuz yemek olarak oglen aksam vs

Kahvaltıdan sonra bi uyuyup uyanıyor, o zaman meyve veriyorum artık ne varsa. Bugün mesela üzüm vardı onu önüne koydum yedi biraz. Öğleden sonra ve akşam da çorba ya yemek ya da onun için yaptığım bir atıştırmalık işte kek falan yediriyorum. Öğlen çorba içiriyorsam akşam yemek, ya da öğlen atıştırmalık yediyse akşam çorba. Zaten şu ara bizimle iftara oturuyor, iftardan önce bir şeyler yediriyorum, iftarda da bizim tabaklardan tırtıklıyor. Yemeyen bir çocuk değil ama çok az az yiyor. Kafaya takmamaya çalışıyorum, tospik olmayıversin ne yapalım. :’) Ben de kaşıkla yenen şeyler dışında hep önüne koyuyorum o yiyor artık yiyebildiği kadar.

Aman iyi bari cunku bizimki de yemiyo o tum kaseyi ismi lazim degil bazi kisiler devamli kiyas yapuyo falanca bitirirdi butun kaseyi bu niye bitirmiyo diye

Anladim canim dogru hala meme onun icin asil ogun

Anladim cabim

İste ben de blw diye bisey yapmadim zaten o zaman kirk saate yemez yani biliyorum ama bos kaldimi eline veriyorum.meyve ekmek biskuvi kendileri zaten belli bi aydan sonea kendi kendine yemeyi ogreniyolar mesela bi ay once yapamiyodh ama suan muzu soydugumda kendisi yiyo ben karismiyorum. Benim de yeme sistemi su anlattigina benziyo

O ismi lazım değillerin ağzına kürekle vurmak gerekiyor , yakında olmasa da telefondan yetişiyor benim ismi lazım değiller cinnet geciriyorum

O ismi lazım değillerin ağzına kürekle vurmak gerekiyor , yakında olmasa da telefondan yetişiyor benim ismi lazım değiller cinnet geciriyorum
Valla okula baslayinca falan da kiyas edecekler o kadar cok kiyas oluyoki sacindan tirnagina... Sinirimi bozmim diyorum ama cok skiyo insani karsilastirma kiyas vs...

Valla okula baslayinca falan da kiyas edecekler o kadar cok kiyas oluyoki sacindan tirnagina... Sinirimi bozmim diyorum ama cok skiyo insani karsilastirma kiyas vs...
Benimki hic yemiyor yere fırlatıyor ağzına asla götürmüyor

Benimki artik eliyle beni itiyo cocugun istahi hic kalmadi bir ya da iki kasik yiyo bitek eline ekmek ya da biskuvi vericen onu yiyo artik uzuluyorum
Canım acaba sen baskalari yüzünden strese grip zorlamış olabilir misin yemesi için , ben ne zaman böyle yapsam inada binip yemez emmez

21 22 23 okuyabilDigi n zamana kadr canim

Ay kızlar aksam ömründen ömür gitti çocuğun boğazına bişey takıldı yeşil soğan vermiştin oyalaniyor diye sonra baya vakit geçti ocugun bogaxa kalmış binogurme kusmaya çalışma kusa miyir nefes alamıyor bayilip kalacaktım Allahtan eşim gerekli müdahele yaptı ama ben çok kötü oldum bi daha eline bişey vermeyecem diyorum içimden
bişey olsaydı yavrum à oyy ne yaparfim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…