2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ilk çocukla bende böyle yaptım sonuç hiç bir sulu yemk yemeyen 5 yasinda kız 14 kilo

bu kıza yaptığım yemekten yadiriyorum canının çektiği kadr
Kac ogun veriyosun canim bizim doktor 3-4 ogun yedir artik dedi biz hala kahvaalti ogken meyve tarzi bisey aksamda yemek yiyor 3 ogun yemek yedigi yok yani

Hatta genel olarak annelere sorim kahvaltidan sonra napiyosunuz yemek olarak oglen aksam vs
Herseyi hep tek tek yedirdim ben, bulamaç yapmadım...
Bugune bakalım...
Sabah Peynir (ben yapiyprum), tam bugday unundan yaptığım ekmek, salatalık.. kendi yiyor, ben de yumurta sarısini ve elma rendesini yedirdim.
Oglen kuzu kiymasindan tuzsuz köfte hazırladım, şu kaynattım içine yağ ekledim, yağlı suda köfteleri pişirdim. Yanında da yoğurt çorbası vardı, köfte yağlı,diye bu kez hepsini ben yedirdim...
Ikindi de nektarin dilimlesin minik minik, biraz da erik.. kendi yedi..
Akşam da kıymalı taze fasulye pişirdim. Yanında soğanlı, maydanozli pilav yaptım. Ben yedirdim ama kendi de elinde salatalık ve ekmegi yedi. Yoğurt bi de...
Yani kaşık işleri bize henüz canim.

Kisaca meyveler, ekmek, salatalık, havuç, brokoli peynir, zeytin, bezelye, kürü fasulye kendi yiyor...

Sabahları benı emıyor bıraz zaman gecınce yumurta pısırıyorum bızımkı her turlusunu rededdı bende cilbir yapıyorum azcık ekmek dograyıp yedırıyorum corbacı bızımkı. Bazen elıne salatalık fılan soyup verıyorım. Aralarda benı emıyor. Aksam bız ne yersek onu yıyor. Ona özel yaptıgım seylerı yemıyor o yuzden bız ne yersek onu verıyorum.

Peki corbayi nasil yediriyosun blw de
Kız ortaya karışık benim corbayi kendim iciriyorum önüne iki lokma ekmek koyuyorum kendi onu yiyo o şekilde yaptım ,yeni başladım zaten ama bugün blw yapcam derken sanki bişey yememiş gibi geldi ,yada aşırı terledi çünkü çiş yok denecek kadar yaptı bugün

Kac ogun veriyosun canim bizim doktor 3-4 ogun yedir artik dedi biz hala kahvaalti ogken meyve tarzi bisey aksamda yemek yiyor 3 ogun yemek yedigi yok yani
Ben de bu şekilde veriyorm kahvaltı,ogle meyve yoğurt akşamda çorba yada köfte balık v.s ben emme işine takik olduğum için daha fazla öğün vermedim daha , emebildigi kadar emsin diye düşünüyorum ,yemek nasılsa yiyecek

Hepsinden bir kase yiyo mu corba kasesi

Benimde bu yazdigin sekilde. Ben blw olarak o zaman baİ seyleri yapiyorum biskuvi veriyorum eline ya da bebek pogafasi yaptim onu yedi hurma elma kavun bunlari eline veriyorum kwndi yiyo ekmek falan onlari corbaya katiyorum

Tamam ben az cok anladim blw yi mesela muzuda soyuyorum eline veriyorum kendi yiyo ekmegi de arada veriyorum eline salatalik malatalik. Corbayi ben kereviz pirasa kabak ornek veriyoeum bunlari ilik suyunda pisiriyorum kuzu kiymasiyla onu yiyo

Yani 2 ogun yiyo dimi

Hatta genel olarak annelere sorim kahvaltidan sonra napiyosunuz yemek olarak oglen aksam vs
Su andaki düzen
Sabah yumurta lor varsa rende avokado vs
İlk uyku oncesi mama
Uyandi kuzu et sebze karışımı
Uyku öncesi mama
Uyandi meyve yogurt
Uyku oncesi mamayla yapilan tahilli veriyorum
Gece sadece meme.
Gündüz de arada meme ama aperatif, pek kalmadı gibi.

Üstüne ne ortersem orteyim açıyor zaten. Su anda kisa kollu body üstü h&m ince fermuarli tulumla yatıyor. Ayaklar çıplak hep.

Yani 2 ogun yiyo dimi
Ikı ogun bazen arada elıne meyve verıyorum ya da buskıvı dısarı cıkarsam. Et tavuk yaparsam cevız buyuklugu kadar yedırıyorum. Aksam yemegı konusunda sıkıntımız yok yogurt ve yumurtada zorlanıyorum. Onun ıcın özel bısey yapmıyorum. Mücver pan kek fılan yaptm yemedı. Sabahkarı pekmez verıyorum bazen yemıyor suyuna katıyorum. Ama emen bebek memeyı bırakana kadar pek yemezmıs hep oyle dıyolar.

Hepsinden bir kase yiyo mu corba kasesi
Biz de ölçü yok canim. Kendi ne kadar yerse. Hepsinden 1 kase yiyemez zaten çok gelir daha, boş yere midesini büyütmek istemem melegimin. Doktorumuzda hiç ölçü vermedi, doyduğu an bırakıyor kızım. Mama da alıyor, meme de bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…