2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ay çok geçmiş olsun Ben de hep eline yeşil soğan, kuzu kulağı sapı falan veriyorum ama çok dikkat etmek gerek. Ne yapacakları cidden belli olmuyor. Geçen ben erik yiyordum bu manyak ne ara anlamadım tabağımdan almış bi küçük eriği bütün şekilde ağzına atmış. Bir baktım ağzı şöyle -> yusyuvarlak suratıma bakıyor Allah’ın manyağı.

aman dikkat et canım nasıl bi çaresizlik hissettim nasıl kötü oldum anlatamam bütüm gece aglâ makli dolastim

Allah korumuş. Bir anlık her şey ya. Çok dikkat etmek gerekiyor. Öğürme ve kusma refleksi bebeklerde bu tarz boğulma durumları için varmış zaten. Sende canını sıkma bir şey olmadı diye düşün.

ogiruyor ama bi türlü Kusa madı çok kötü oldum Allahım à şükür bişey olmadı canim

Benim de basima geldi oluyorum sandim korkudan simdi eline bisey verince devamli tetikteyim Allah tan annem yanimdaydi eliyle bogazindan aldi cocuk gidiyodu resmen Allahnim korusun

Çok geçmiş olsun.
Bebekler için ilk yardim videosu var erkek bi doktorun YouTube da, onu muhakkak izle. Bir dahakine yalnız olabilirsin.

Gecen benzer durum oldu ben mudehale ettim. Panik zaman kaybettirir aman diyim.

Merhaba arkadaşlar benim kızım 4 aylıkken bırakmıştı emmeyi 3-4 ay kadar sütüm gelmeye devam etti daha sonra tamamen kesildi bugün baktım camasirim ıslak baya baya sarı kıvamlı sütt geliyor şaştım kaldım adetimde gecikti acaba prolaktin hormonummu yüksek yoksa gebelik belirtisi mi anlamadım korona sebebiyle kontrollerimede gidemiyorum benim gibi emzirmeyen arkadaşlar sizin hala sütünüz geliyormu

Benim de basima geldi oluyorum sandim korkudan simdi eline bisey verince devamli tetikteyim Allah tan annem yanimdaydi eliyle bogazindan aldi cocuk gidiyodu resmen Allahnim korusun
Allah muhafà Za etsin yavrulari miz ı benim kziim boğaza da bişey gözükmüyor du ama nefes alamadı Allahtan eşim vardı yoksa ne yapardım bilmiyorum

Z zehzeydeniz canım çok geçmiş olsun öyle bi durumda yan çevirip sırtına hafif vurmak çok işe yariyor hemen cikariyor tabi durum daha ciddiyse parmakla cikaririrm . Allah korusun hepsini.
hafof vurmak ise yaramadı da eşim tak tak indirdi cocu ga ters çevirip cok zor bi andi

Çok geçmiş olsun.
Bebekler için ilk yardim videosu var erkek bi doktorun YouTube da, onu muhakkak izle. Bir dahakine yalnız olabilirsin.

Gecen benzer durum oldu ben mudehale ettim. Panik zaman kaybettirir aman diyim.
Sağol canım bakıcam tekrar öyle olduğunu biliyorum ama o An sakin kalıp yapamadim

Bu tıkanma durumlarda youtube’dan bebekler için heimlich manevrasını izleyebilirsiniz, aklınızda olsun, tıkanan bebekler için ilk yardım müdahalesi.
baktım canım işte biliyorum ama o An elim ayağıma dolandı resmen
eşim önceden ilkyardım eğitimi almıştı aynı böyle yaptı çocuğun normale dönmesi 3 dk fln aldı belki geçti süre

Z zehzeydeniz geçmiş olsun canm Allah korumuş zor bir durum bibara oğlum aglamaktan morarip nefessiz kalıyordu o bir dakika bı saat gibi geliyo.Rabbim korusun evlatlarımızı. Bı cuz de ben alcam cnm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…