2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hay maşallah maşallah

Maşallah

Cok gecmis olsunnn
Allah koruusn
Kötüyü düsünme
Ögürme refleksi oluyor bebelerde

İyigeceler kızlarr
4 gün yasakta köye anneme gittik 2.5 ay sonra
Cocugu kollamaktan kendim ne yedim ne ictim
1 haziranda ise baslıcam kısmetse ama gözüm arkada
Annemler tatsın diye herseyi vermeye calısıyorlar
Magnum yalattılar arkamı döndüğüm an
Lokma yaptı annem kandilde
Lokma yani bildiğimiz yagda kızaran‍♀
Ondan tutusturo eline kasla göz arasında
İsimiz var annemle.
Vala sevmiyorm ama kvdeme bıraksam daha iyi
Kendisi hastalık hastası oldugundan seker yag yemez,yedirmez
2 dis patlattık
Oraya buraya düstük paso
Tam bir fırlama benim kız
Hic durayım az yok

Benim annemde artık her şeyi yer büyüdü diyorda alerjisinden yediremiyor. Kayınvalidemde sormadan bir lokma bile vermez. Bu düşmeleri çarpmaları napıcaz böyle her gün ufacıkta olsa bir kazamız oluyor. Buna şükürde çok fenalar çok. Bizimde iki üstte iki tane de altta dişimiz var :))

Günaydın tatlı anneler. Malum bebekler hareketlendi. Ufak tefek düşme, çarpma gibi durumlarda neler yapıyorsunuz? Kullandığınız bi krem var mı? Nasıl bir tedavi izliyorsunuz? Önerinizi bekliyorum.

Günaydın tatlı anneler. Malum bebekler hareketlendi. Ufak tefek düşme, çarpma gibi durumlarda neler yapıyorsunuz? Kullandığınız bi krem var mı? Nasıl bir tedavi izliyorsunuz? Önerinizi bekliyorum.
Sabah 2 kez alnını geçirdi aynı yeri istikrarli Morardi buz da koydurmuyor geçen gün ağzının üstüne düştü dudağı patladı her yeri mor
İlaçla düzelir mi ya bunlar hahahah baglicam zincirle az kaldı çocuk terminator

ben de hala dalin kullaniyrm cnm.

ben bir ara kullanmistim cnm. leke cikarmiyr. ek gida donemiydi. ankara sodamatik var. deterjanla beraber kullaniyrdum. o cikariyrdu. elma lekesini bile
Benim için çamaşırlarımı yıkarken deterjanımın temizlemesinin yanı sıra kalıntı bırakmaması da cok önemli. Çünkü ağır metaller çamaşırda kalınca vücutta birikmesine neden oluyor. Birçok hastalığa da sebebiyet veriyor.Özellikle yumuşatıcılar makinede en son alındığı için çamaşır üzerinde kalıyor. yumuşatıcı olarak sirke kullanıyordum. Ben sodamatik kullanmaya başladım. Ankara sodamatikten memnun kaldım. Özellikle beyazlarım ve tüllerimde çok beğendim. İnternetten öğrendiğim yöntemlerle tüllerimi saratmıştım. Kullandıktan sonra eski beyazlığına kavuştu. Artık Sirke de kullanmıyorum. Çamaşırlarımı cok sertleştirmiyor. Üstelik ürün acıklamasında da bebek çamaşırlarında kullanabilirsiniz diye belirtilmiş. Beyaz renkli deri sandalyelerimde kullandım güzel temizledi. Bulaşık makinesine de koyuyorum Kireç önleyici olarak satılıyor.

Oy masallahh

Su iciriyorm simdi farkettim
Cok korkak benim kız hemen aglıyor korkup ilk suya sarılıyoruz
Mavi macır kremi var her derde deva
Onu kullanıyorz

Evi korumalıkla kaplıcanız ozman
Yavrum ya kıyamam cok gecmis olsunn

Elma yagi surer bizimkiler ben de suruyorum aci ve morluk geciyo krem khllanmiyorum

Helal olsun annen benim kafadan saka maka verilmez tabiide annem de mesela gecrn tahin helvasi vwriyodu bisey demedim yaw zatwn bisey yedigi yok yesj de me yerse yesin

Benimde dün sandalyeye vurdu kızardı. Daha önce yataktan atladı çekmecelere kafa atıyor. Bu çocuk karnımdayken bile durmuyordu. Doğdu hala yaramazlık yapıyor. Herkes düz emekler. Bizimki geri geri emekleyip ortalığı dağıtıyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…